Då mitt senaste ämne på bloggen var kärlek så tänkte jag att jag skulle fortsätta på samma tema. Nu i höstrusket medan vi väntar på all snö tänkte jag att jag skulle lägga upp inlägg om personer jag uppskattar för att sprida ännu lite mer kärlek.


Jag tänkte börja med att skriva om min pojkvän som jag träffade för ungefär ett år sedan som jag uppskattar massor. Jag umgicks med många av hans vänner och lade aldrig märke alls till Markus förrens han började skriva till mig och det var så allting började. Vi började umgås lite smått och jag hade inga andra planer än att vara vänner men det ändrades snabbt till något mer än så, vi började umgås allt mer och känslor uppstod från båda håll.

Jag uppskattar honom något otroligt då han alltid ställer upp för mig oavsett vad det gäller. Han ger mig sjukt mycket uppmärksamhet och jag känner mig så otroligt bortskämd av honom, han gör verkligen allt för mig. Han är allt jag vill ha.


Jag är så otroligt bortskämd som har fatt en så fantastisk kille, Jag älskar dig Markus nu, imorgon och resten av alla dagar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad är kärlek?


Kärlek är så otroligt svårt att beskriva, nästan omöjligt faktiskt men alla kommer vi någon gång att få känna det.


Alla kommer någon gång att känna kärlek till någon. Det kan vara kärlek till en kompis, sin familj, ett djur eller till en pojkvän eller flickvän.

Men när man väl använder ordet kärlek eller kär har det oftast att göra med att man känner kärlek till en annan person, man är kär i en person.

Det kan vara helt fantastiskt att vara kär i någon när ens kärlek blir besvarad av den andra personen, det känns kanske som att man har fjärilar i magen eller kan man känna sig helt varm i kroppen. Men tyvärr kan kärlek till någon även vara otroligt hemskt... Om kärleken inte blir besvarad av den andra personen kan det kännas hemskt och som att världen faller samman, jag vet hur sådant känns, tro mig.


Jag har endast varit riktigt kär en gång och det är i mitt nuvarande förhållande med världens bästa kille. Jag tänkte inte gå in mer på det nu utan det kommer att komma i ett senare inlägg.


så kom ihåg att alltid visa kärlek och uppskattning till folk ni tycker om och uppskattar! Ta hand om er alla så ses vi snart! // T

Likes

Comments

Min älskling är hemma i säkert förvar, äntligen.


Nu är äntligen a-traktorn hämtad och står hemma i mitt egna garage. Det har tagit poliserna lite mer än en månad för att kunna skriva en punkt, EN punkt. När dem väl tar någon annans fordon får dem mer än gärna hålla en ökad takt, fordonet ska inte stå där mer än nödvändigt enligt mig.

Jag skäms över många poliser i detta land, hur dem ens får behålla sitt jobb med deras otroligt otrevliga attityd. Är det seriöst helt okej för en polis att bemöta människor med en otrevlig attityd när man själv är trevlig? Under min tid som min a-traktor varit beslagtagen har jag varit illa bemött nästan hela tiden. Jag har inte fått veta någon information alls, i början visste jag knappt var min a-traktor stod, är det okej? Det är ju fortfarande mitt fordon. Jag blev illa bemött när jag skulle hämta ut den, den enda polis som varit trevlig är den polis som öppnade porten och lät oss äntligen få åka hemåt med a-traktorn. Resten av poliserna har verkligen gjort mig besviken, besviken på hur samhället ser ut. Besviken på hur poliser tydligen får bete sig mot medmänniskor. Bara för att dem är poliser är det inte okej att bete sig hur som helst.

Detta är absolut inte riktat mot alla poliser, vissa poliser hanterar sitt jobb utmärkt och bemöter andra människor som man ska medan andra kanske egentligen skulle jobba på lager, utan andra människor i närheten.

Jag kommer att uppdatera mer på bloggen angående detta ärende så ni kommer vara uppdaterade! // T

Likes

Comments

Det är alltid jobbigt att förlora någon, det kvittar om det är en vän, familjemedlem eller ett djur.


En av mina bästa vänner gick tyvärr bort nyligen. Jag har känt henne ett tag nu och det var så otroligt jobbigt att få det beskedet.

Varför hon? Varför nu?
Så otroligt många frågor man ställer sig själv, men om man tänker efter, vilka blommor i en stor trädgård skulle du plockat? Självklart skulle du plockat dem allra finaste. Och det är antagligen därför det var dags för Jenka, hon är en av dem allra finaste.

Ett hjärta av guld
Jag är otroligt tacksam att få lära känna denna häst, även om jag inte ägde henne. Och jag är så glad att jag fick chansen att lära känna henne av hennes ägare. Detta är en häst man aldrig kommer att glömma. Hon hade ett hjärta av guld 💛

// TequilaGold

Likes

Comments

Tappat gnistan?

Hur hände det? Jag älskade ridningen av hela mitt hjärta, har älskat ridningen i 12 år och nu, nu är gnistan totalt borta. Jag har ridit året runt i alla väder, har gett upp så otroligt mycket tid för ridningen och nu känns det såhär? Vad hände?

Samtidigt som jag var skadad längtade jag något otroligt efter att rida och nu när jag väl får det igen vill jag knappt det. Ibland får jag ett ryck och bara åker till stallet, men det är inte samma sak som förut. Jag hade sådant mod o kunde rida vilken häst som helst då. Men nu? Har jag inte gnistan.

Jag måste hitta både mig själv och gnistan igen för att kunna fortsätta, för ridningen betyder fortfarande ALLT för mig. Jag vill få tillbaka den där gnistan för ridningen vill jag hålla på med. Jag hoppas att Sigge kan visa mig den där gnistan, för han är en fantastisk häst och han har hjälpt mig förut. / T

Likes

Comments

Sigge, en helt fantastisk häst.

Jag är glad över att jag fått chansen att träffa honom. Första gången jag satt på hans rygg var jag ca 2 år. Nu 12 år senare finns han fortfarande kvar i mitt liv, och jag är så tacksam över det.

Han är en såndär fantastisk häst som kan visa vem som helst att ridning är fantastiskt. Han har hjälpt mig så många gånger att komma tillbaka i ridningen. Efter pauser och olyckor har han hjälpt mig att visa den bra sidan av ridningen, han visar den fantastiska sidan.

Självklart kan även han vara på dåligt humör, men han gör inget jättedumt.

Tycker om den där killen något enormt, finaste ridtravare
😻

Likes

Comments

Ännu en gång har jag varit inne på sjukhuset. Denna gång för återbesök av min rygg.

Det kunde varit bättre besked än vad jag fått, men det kunde även ha varit sämre besked.

Min rygg hade då inte läkt helt och hållet men det ser iaf positivt ut och jag kommer antagligen inte att få några konsekvenser i framtiden av skadan. Och jag får äntligen rida igen
😻

Likes

Comments

Jag har inte levt i många år, endast 14 år men något jag ändå har lärt mig under denna tid är att vart du än går, vart du än åker kommer du alltid att finnas personer som hatar på dig, smutskastar dig, trycker ner dig, försöker få dig att må så dåligt. Men varför bryr du dig? Varför orkar du ödsla tid på dessa svaga människor? Bara för att dem säger sådär betyder det inte att du är svag, snarare att dem e svaga för att de trycker ner dig. Men låt dem inte trycka ner dig, låt inte dem vinna över dig. Du är starkare än dessa personer, dem är svaga som måste trycka ner andra för att själva må bra. Var stolt över att du är du, för just du är unik, du är inte som någon annan och det är så det ska vara, vi ska inte se ut som supermodeller. Vi är inte gjorda för att se ut så. Vi ska bara vara oss själva, så snälla stå upp för dig själv, du är stark ❤️och folket, glöm inte att le. Visa alla hur stark du är! / T

Likes

Comments

Jag ser den där bilden och tänker efter att fan va lyckligt lottad jag är. Jag överlevde en olycka som kunde fått mig förlamad eller död. Jag hade turen att komma undan med bara en skråma. För fan vad hemskt detta egentligen kunde slutat.

För er som inte vet så var jag ganska nyligen med om en olycka... ca 3-4 veckor sedan. Jag hade börjat rida in en häst, Angelie hette hon. Jag visste att hon var farlig men det var inget jag direkt tänkte på. Så som vilken dag som helst så åkte jag till stallet (jag var inte ensam, en vuxen tjej till var med) Vi fixade till Angelie och hoppade upp som vanligt. Vi hade kommit en lååång bit på vägen inom hennes utveckling så idag skulle vi ta dem första travstegen. Hon skötte sig exemplariskt och tog några travsteg och lyssnade jättebra på mig. Plötsligt cyklar en cyklist förbi och Angelie reser sig. Hon stegrar och ramlar baklänges MED mig på ryggen. Fick henne över mig och bröt mitt bäckenben och korsrygg.

Händelsen kommer dock aldrig att påverka min syn på ridning. Jag ser det fortfarande som en sport som är värd att hålla på med. Denna såkallade sport är min livsstil. Och så kommer det alltid att vara.

Men jag vill säga till alla här ute att man ska tänka sig för. Hästar är ett djur som kan bli farliga. Ha alltid säkerheten med dig när du handskas med hästar för en olycka kan hända så lätt även om du känner din häst! Och det viktigaste av allt: använd ALLTID säkerhetsutrustning. Utan hjälmen och västen hade detta kunnat sluta väldigt hemskt. Så var rädda om er! /T

Likes

Comments

Du står och kollar dig i en spegel, den personen som kollar på dig tillbaka är ful, äcklig, tjock, värdelös. Den är allt du inte vill vara. Du blir äcklad, bara står och stirrar på din egen spegelbild. Önskar att du var någon annan.

Du kollar på alla dessa vackra modeller, varför är du inte som dem? Varför kan inte du också få se ut sådär? Smal, lång, vacker?

Har du någon gång känt sådär? Sådär känner jag konstant. Jag har något otroligt hat mot mig själv, jag hatar det jag ser i spegeln. Jag blir äcklad av mig själv. Kan bara stå och gråta över att jag är jag. Jag har nästan alltid känt så och kommer nog aldrig att sluta tänka och känna så. Jag vet att jag inte borde känna denna ångest över mig själv. Det borde jag verkligen inte, men jag gör det ändå.

Men varför egentligen? Varför ska vi behöva känna så? Det är meningen att vi ska kolla oss i spegeln och vara stolta över oss själva, det finns bara en av oss, vi är ju unika! Men varför kan vi själva inte se det? Varför jämför vi oss med henne och henne och henne? Vi är bra på våra egna sätt. Vi måste bara vara positiva och se dem bra sidorna hos oss själva. Alla har sina brister, och även det gör oss unika.

För mig var detta en väldigt jobbig sak, att våga berätta om hur dåligt jag mår över mitt utseende, det är liksom inget någon någonsin har förstått. Ni har alltid trott "nä men hon har en väldigt dålig dag bara". Tyvärr, om det var så lätt... detta är en livsstil för mig. Jag går ständigt runt och mår dåligt över det här, jag är SÅ äcklad av mig själv och det finns exakt inget jag kan göra åt det. Vissa dagar är det bättre. Vissa dagar sämre... Det är ett rent helvete att leva såhär och det blir inte mycket bättre med alla dessa skönhetsideal. Vi är bra som vi är. Vi måste bara inse det. Det är samhället som är äckligt, inte vi. Vi är starka tillsammans. Vi måste stå upp för oss själva. Vi mot världen. / T

Likes

Comments