Låt mig förklara nu!
Jag har fått sms av idioten där han ber mig ta bort mitt blogginlägg och där han även skriver att han aldrig skadade mig. I helvete heller att jag ger mig vika. Den 30 maj åkte han o jag på crusingen i Hässleholm. Det slutade med att han stod på statiol macken och skrek och puttade på mig kraftigt. 2 helt främmande killar kom fram o frågade vart jag bodde o vad jag hette för kvar där skulle jag inte vara. Så jag satte mig i deras bil. Som han även kastade fulla öl burkar på.
Den 31Maj lämnade jag mitt ex. Jag ångrar att jag åkte dit. Själv. Det slutade i kaos. Blödande näsa och ont... de enda ja minns va smärta. På många olika plan. Hot. Som tur var slutade hans våld mot mig när han själv skade sig på ett tillhygge han använde mot mig. KARMA!
jag sprang ut på hans trädgård och ringde 112.han stod och sa att jag skulle komma in så han kunde visa vem det var som bestämde. Annars tog han mina kattungar. Så jag gick in vilket gjorde att våldet fortsatte...
ambulansen kom äntligen efter 30 min och ville lägga in han på Pima. Men han nekade... tyvärr. Den 1 juni började mitt helvete med 57 sms som jag inte svarade på. Även under sommaren blev hela min familj inblandade. Även vänner.  Det slutar aldrig. Köra utanför mitt hus som det finns bild bevis på. Inspelat att han ringer min mamma o säger att han ska döda mig och Mamma pappa och våra katter. 352 sms... o hoten är inte Slut än. Och vet ni vad polisen säger. Inte nog med bevis... människan slutar inte. Att inte kunna göra som man vill utan gå och vara rädd är inget kul. Det begränsade mig. Men det är nog nu. Jag har fått nog!  Bilderna beskriver kaoset som ingen trodde mig på. Jag vet inte med er men det här är vad jag kallar stalking.. och tro mig denna resa är inte Slut än.
så jag har förklarat!
xoxo  
TEQUILA!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag inte kan göra alltsom förväntas av mig...

Jag har hela mitt liv varitså hjälpsam och omtänksam. Tänkt på alla runtikring och gjort det somförväntades av mig. Lyssnat stöttat och hjälpt. Har helt enkelt gjort allt föratt folk ska vara lyckliga. Vänt mig ut och in för andras glädje.

Som jag skrivit innan var jagväldigt nära döden på grund av en psykopat. Vände mig ut och in då också. Menförde han mer bakom ljuset, för att det är så jag blivit lärd av mig själv. Problemi förhållande pratar man aldrig om.

När man inser att man måstetänka på sig själv är det som att släppa allt. Jag formligen puttade undan folkför att jag inte orkade. Eller ville. Deras problem var och är så små ofjuttiga jämfört vad mitt var. Jag har blivit en egoist. Fast på ett bra sätt. Blivit lärd att släppa på att hjälpaandra och se om mig själv.

Jag känner mig krävande. När det gäller allt. Hur jagär som person. Hur jag mått och hur jag ville att folk skulle förstå. Det ärinte så enkelt som det verkar att vara JAG.Det har det aldrig varit heller. Men att jobba med sig själv dagligen är rättsvårt. Släppa det som hände och fokusera på de ny bättre är också svårt. Nusnackar jag om att komma in i mina gamla vanliga vardagssysslor. Samt till attförsöka ha humöret på TOPP. Att detaldrig slutar vara saker runt om mig. Det känns som om jag går i en bubbla imina tankar. Om vad som hände med mig då. Skräcken har försvunnit o byggts tillhat för vad en människa fick mig attgöra. Se ner på mig själv. Att inte tänka att jag är bra nog. Att få mig att hadom tankarna jag har och synen på mig själv…

Mina TANKAR är krävande…

Xoxo : Tequila

Likes

Comments

Hej Läsare!

Igår skrev jag om vad jag varit med om vilket som var ganska jobbigt.
 Men idag tänkte jag skriva om mina tankar och funderingar på vad som jag vill och hoppas ska hända i nuet och i framtiden.

Igår satt jag o sambon o pratade om livet vi har tillsammans, och våra planer. Det visar sig att vi har samma framtidsplaner.

 Att dela dom planerna och framtiden med den man älskar som mest är en sådan otrolig känsla! Det går inte riktigt att beskriva vad jag känner för honom. Mer än att allting känns så rätt! Inga tvivel. Inga frågetecken,  som oftast förekommer (speciellt för dom som inte haft lätta förhållande).

Jag kan se mig själv i hans famn om 50år
Kan föreställa mig ett liv där jag är lika lycklig som jag är nu. Jag ser inga problem! Det är så lugnande!

 Jag tror väldigt mycket på ödet. Jag har bott i en by i 8år. Och han har bott i samma by dessa åren. Och vi har aldrig sett varandra... jag har varit på hans jobb o sjungit lucia för ett antal år sen. Men inte ens då.. vi har också 1 affär i denna by... men aldrig sett varandra.
Och en dag dök han bara upp  med ett Hej på en sajt... sen blev det bara en explosion bland mina känslor. Den muren jag hade byggt upp försvann. Trots att jag lovade mig själv att aldrig mer vara ihop med någon igen.
 Jag tror att livet redan är planerat för oss och att allt händer av en mening. För vi klarar av det. Oavsett vad man är med om. Det enda som krävs är att ha en bra självkänsla!

Jag skulle aldrig kunna välja bort det jag har idag. Det betyder alldeles för mycket. Jag vill ha barn hus och hund.ä med denna mannen. En egen liten familj. Mina vänner säger att jag har förändrats till det bättre. Och många av dom kramar mig dagligen och är glada då dom ser mig så otroligt lycklig. Hela jag ler!
 Mitt liv har just börjat. Till det jag trodde var omöjligt. Men också till det bästa!

Min älskade M ❤

Xoxo Tequila

Likes

Comments

Hej.

Den sommaren levde jag i skräck.
Rädsla för vad som kunde hända om jag gick utanför dörren.
Alltid 2 telefoner på mig samt ett extra batteri... vad de skulle hjälpa mig idag vet jag inte.  Men ifall nått hände kunde jag ändå ta kontakt med någon, på ett eller annat sätt.
Att lämna någon och få ett helvete... det va de värsta ja varit med om... hur livet kunde tas ifrån mig på ett par sekunder när ja packade mina väskor med hjälp av till hugg som han höll i eller hur jag fick springa ut på hans trädgård i hopp om att där kunde han inte röra mig. Där kunde någon se och ringa polis. När han stod i dörröppningen och skrek att jag skulle komma då jag skulle se att det var han som bestämde.
Pogramet stalker har alltid varit intressant... men när man levde i den världen efteråt va det som en mardröm.
Polisen hjälpte inte mig. 300 sms samt en massa röstinspelningar samt mordhot på min telefon var inte nog med bevis. 
Jag hoppas att ni kvinnor samt män kan förstå genom denna text att tänka på er själva. Och er pzykiska hälsa! Den är viktig! Jag hade tankar som inte ens skulle vara verkliga. Och än idag kan jag få höra att jag skulle reagera annorlunda... det va han det va synd om.
Idag står jag på benen. Men det gäller att få hoppet kvar. Glömma allt han sa. Hur ful/äcklig jag va. Allt var fel på mig. Hur han hoppades på att min nästa skulle spöa skiten ur mig med mera. Jag vågade inte ens ta de till mig. Och idag tänker jag inte ens på hans Bullshit.  Jag vet att jag överlevde. Till det bättre.  För min framtid fick han inte!

Idag är jag sambo. Lever det bästa livet med en man som älskar mig. Jag trodde inte att äkta kärlek ens var möjligt. Eller hur jag själv skulle kunna lita på någon igen. Men han fick mig inse så mycket som jag inte ens vågade drömma om.
ÄKTA Kärlek❤ 

Xoxo Tequila

Likes

Comments

Otrohet är något vissa människor blundar för, andra "gottar" sig i andras lidande och vissa är nyfikna och vill sprida den " stora nyheten" vidare! Om detta sen är mellan kändisar eller vänner och familj spelar ingen roll (oftast i dessa lägen).

Jag kan tycka att i vissa lägen tillåter vi otrohet att hända; sätter inte gränser för vad vi tycker är okej eller inte. Vi låter varandra göra precis som "dom" själva vill. Det handlar inte om att du är dålig på att tex. laga mat eller städa, utan mer att du tillåter din partner...; på grund av att du förlåter olika handlingar. Gång på gång. Tillslut finns det i det undermedvetna att "nej men de e lugnt hon/han förlåter/tar tillbaka mig iallafall. And so we go on and on and ON.

Istället för att "Det här är fan inte okej!!" har partnern varit otrogen ja men okej! antingen testar ni det igen men gör han/hon om de vad är det för mening?

Är det okej att du sitter i din soffa/ stol på jobbet eller liknande i ensamhet och tänker "varför? Är jag så oattraktiv? Vad gör jag för fel? Är han/hon snyggare än mig?"

för mig är de inte okej! för mig är dessa människor ibland för snälla.

och det får mig o tänka... Var jag för snäll? 


xoxo:Tequila.  


Likes

Comments

Så mina Läsare. då är detta mitt första blogginlägg! spännande? nja kanske inte😉

jag kommer börja skriva om mitt liv / tankar och funderingar och åsikter. även lite tips på lite alldagliga saker. 

idag har jag bara latat mig.(ofc ) får väl ta någon vitaminkick som "alla" säger hjälper o hoppas på det bästa. wish me god luck!  🍀

vill tacka Max skånepågen Carlsson @Facebook för hjälpen med headern o resten av bloggen ni vet ja är absolut inte teknisk eller vad man nu säger! ;) 

nu måste ja sova. 💤

puss puss godnatt! 💋

Likes

Comments