Header
View tracker

Hej friends!

Lord vilken vecka jag har fram för mig... Vi har examvecka. Dock gillar jag det ändå då skoldagarna kommer vara väldigt korta så det är härligt. Men, såklart är det en massa plugg. Kan inte förstå att det endast är två veckor kvar i skolan. Kämpa kämpa på denna examveckan!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag vid lunch tid tog jag och Winston en taxi för att möta upp mamma och pappa. Vi ut lunch på en fransk restaurang på deras uteservering. Till förrätt åt jag en krabbsoppa som var himmelst god. Såg att dom hade beef tartare på menyn vilket är min favoriträtt så självklart åt jag det. Den var svingod verkligen.

Likes

Comments

View tracker

Startade morgonen med en smarrig smoothie...

Tog massa selfies innan det bar av till kyrkan för lucia firade...

Det var 18 grader varmt och strålande sol...

Jag och snygg-jassy gick ut och firade in december...

I lördags var en fullproppad dag. Tränade en snabbis och satte sedan igång med plugg, mindre kul men det måste göras. Vi gick sedan till svenska kyrkan där det var advents gudstjänst. Det var verkligen hur mysigt som hällst. Det bjöds på luciatåg, glögg och pepparkakor. Så härligt att känna av lite julstämning.

Sprang sedan hem och fixade iordning mig för att möta upp Jasmin. Hade inte träffat henne på två veckor då hon varit i USA. Vi hade en massa att berätta från veckorna vi var ifrån varandra. Vi åt på favvostället, men stans godaste sangria. Vi drog sedan vidare till sb. Så lite party vart det även denna helgen.

Likes

Comments

För att få lite mer julkännsla så åkte vi igår till en julmarkand i pudong. Jag tycker julmarknader är supermysiga. Vi drack gluwine och gick och kollade i alla små stånd, mys. Marken var dock inte vit utan knallgrön.

Idag bjuds det på mer julkänsla då vi ska till svenskakyrkan och kolla på ett lucia tåg. Hur mysigt låter inte det?

Likes

Comments

Julfika typ varje dag efter skolan, mamma försöker göda mig...

Hejsan och hello December! Asså what?! Hur kan det vara sista månade på 2017??? tiden flyger förbi. Idag vaknade jag upp och öppnade ett paket som innehöll, enligt mig, världens snyggaste jacka. Jag och Winston har fortfarande en paket kaländer även och jag är 18år haha.

Idag hade mammorna i våran grade fixat lunch till oss seniors. Temat var "Different countries" så det var mat från hela världen. Min favorit var nog vietnamese springrolls, sushi och svenska köttbullar ofc ;))

Pussar hoppas ni får en underbar start på december!

Likes

Comments

Hello Tuesday!

Igår gick jag och var nervös hela dagen i skolan.. Sista lektionen hade jag en TOK presentation vilket är 25% av mitt TOK betyg för IB. Presentationen gick riktigt bra. När jag väl presenterade var jag inte alls nervös. Hursomhälls kanske inte innehållet var det smartaste och bästa men vad gör det? Jag behöver aldrig mer göra en TOK presentation, YAYYYY!

Annars då? Jag är fortfarande förkyld och har varit det i ca 3 veckor nu... Nästa vecka har vi semester exams och jag har inte funderat på att plugga till det än. Inte nu i helgen men nästa helg har vi winter formal och jag har ingen klänning än lol. Ja som ni ser så är det ganska mycket i speciellt skolan just nu, heja mig.

Pussar

Likes

Comments