Header

Hej!! Bloggningen har stått stilla då vi har haft limited internett på hotellen... när jag kommer hem ska jag slänga ihop massa inlägg om Australien med massa bilder. Just nu sitter vi i laungen på Sydneys flygplats. Om två timma går flyget hem till Shanghai:))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade en underbar julafton igår, så tacksam för allt och framförallt att fira den i Australien. Idag tog jag och mamma en promenad längst klipporna och åt sedan en smoothie bowl på stranden. Idag är absolut finaste vädret sedan vi hit kom. Strålande sol, vindstilla och noll moln. En underbar dag helt enkelt!!

Likes

Comments

Tjaaa!!
Morgonen började med en morgon prommis följt av en acai bowl, idag tog jag en "bliss bowl" så smarrigt!! Sedan la vi oss på stranden och solade. Åt en smarrig lunch med pulled pork burgers and sweet potato fries, bästa. Vi gick sedan till en annan mindre beach, så himla fin!!
Middagen åt vi på en liten restaurang som bara hade olika chark brickor, älskar!
Imorgon drar vi till Bondi och stannar där ett par nätter, puss!!

Likes

Comments

Hej finisar!!
Vi kom till Australien den 18 december. Vi bodde på ett hotell inne i Sydney i 3 nätter. Då hann vi med att se hela staden. Vi gick på Harbor bright, såg operahuset, gick i parker, shoppade (hittade dock inget) samt tog en walk på 14km längst kusten.

Just nu bor vi på Manly beach tills imorgon. Det är så fint här!! Att hänga på stranden är bland det bästa jag vet!!

Likes

Comments

Ja rubriken sammanfattar min helg riktigt bra. I fredags firades en kille i min klass då han nyss fyllt 18. Vi var på en restaurang som han hade hyrt. Det bjöds på hamburgare, öl, beer pong och musik. Vi drog sedan vidare till SB för att fira vidare. Det var verkligen en av dom roligaste kvällarna här!

På lördag dag gjorde jag inte så mycket, var ganska trött. Vid klockan 17:00 kom tjejerna till mig för att fixa oss tillsammans. Det var nämligen dags för High School winter formal. Vi snackade skit, sminkade oss, drack vin och bubbel, dansade loss, och sedan kom min driver och hämtade oss för att köra oss till lokalen. Själva formålen var helt ok. Hursomhelst gick vi ut efter och det var helt magiskt kul.

Denna helg var verkligen top notch och jag är så glad över det eftersom det var sista helgen i Shanghai detta år.

Likes

Comments

Igår var jag ledig från skolan för jag hade ingen exam. I tisdags hade jag 3 exams vilket var superjobbigt... Hursomhälls, jag och mamma passade på att ha en shoppingdag vilket var supermysigt. Jag köpte en klänning till Winter formal som är på lördag. Vi åt thaimat på våran favvo thai vilket var megagott.

Idag har jag haft matteexam och jag tror det gick bra. Slutade redan kl 10:10 och nu sitter jag hemma och pluggar biologi. Imorgon har jag min sista examday och då har jag biologi och svenska.

Likes

Comments