Header

I fredags efter mina körlektioner tog jag och Linnea tåget till Örebro. Vi mötte upp Vilma och sedan strosade vi runt på stan. Vi åt en fräsch sallad på saluhallen och gick sedan till hotellet. Efter nån timme kom Channa och Lovisa och sedan snackade vi skit och fixade oss lite för middag. Innan middagen fick vi en smarrig drink hemma hos Vilma och sedan var det middagsdags. En lyckad fredag till lördag i Örebro!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!! Igår fyllde min kära mamma år så jag och Winston sjöng för henne. Pappa är i Spanien så det är därför han inte var med. Jag hade inga lektioner och mamma jobbade inte så vi åkte och gjorde en massa ärenden. Jag pluggade även teori. På kvällen gick vi ut och åt på Bombance och det var verkligen jättegott. Hade inte varit där på väldigt länge eftersom jag inte bott här på 3 år. Jag åt anka med rödvinssås och risotto, smarr.

Idag är det lektioner som står på schemat. Jag måste även packa för imorgon efter mina lektioner drar jag och några kompisar till Örebro för att hälsa på en annan kompis.

Likes

Comments

Idag var klockan ställd på 6:15, vid 7:15 var jag nämligen tvungen att vara på trafikskolan. Idag gjorde jag Risk 2an vilket var mycket roligare än Risk 1an iallafall. Vi fick köra på nån plast så att det skulle kännas som att vi var på is. I början var extremt försiktig, gillar inte att köra fort lol, men efter ett tag släppdes det och då var jag inte lika försiktig.

Nu sitter jag hemma och har precis ätit lite lunch. Är så avis på pappa som började bila till Spanien idag, Vill också hänga med!! Resten av dagen ska jag plugga teori, xx.

Likes

Comments

Denna helg har verkligen varit lugn. I fredags kväll hängde jag med linnea och vi gjorde morotssoppa (jättegod faktiskt!!) och sen pratade en massa. I lördags morgon var mamma och pappa tvungna att åka till Småland helt oplanerat. Jag pluggade körkort hela dagen och på kvällen hämtade Channa och Linnea mig, vilka änglar, och så var vi ett gäng hos Linnea. Idag har jag inget planerat förutom att jag måste plugga körkort. Tycker verkligen inte om att plugga och det är så himla svårt. Jag kanske tar en promenad om jag känner fö det, annars blir det bara en lugn dag. Mamma och pappa kommer även hem ikväll ingen vilket blir skönt, haha. puss

En smoothie frulle I fredags // Mirror selfie från fredagen
SÅ VIKTIGT !!! // Banangröt med massa topping

Likes

Comments

Två bilder från mysigaste helgen med mina bästisar...

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er. Jag har haft så mycket med körningen denna vecka. Igår körde jag från 10:45 till 16:00, lång kördag. Igår var första gången det var kul att köra bil. Tror faktiskt jag blir bättre och bättre.

Idag har jag en körlektion och ikväll blir det bästis mys. Tror hela helgen blir ganska lugn vilket är skönt. xx

Likes

Comments

Igår var jag på kräftskiva hos Lovisa. Hon hade gjort så fint med pynt och fixat femkamp, klart mitt lag vann (eller inte ;p). Det var iallafall en extremt lyckad kväll och så kul att prata av sig lite då jag inte hade träffat nån av dom på mer än en vecka.

Idag ska jag baka bröd, plugga körkort och Skype med en till värdfamilj.

Hoppas ni får en mysigt söndag!!

Likes

Comments

Fredag! Mår dessvärre mår jag inte toppen just nu. Skippade mitt jobb idag då jag inte har några krafter.

En positiv sak med dagen är att jag får en ny säng, äntligen!!

Likes

Comments

Idag är det onsdag och endast 3 dagar kvar till lördag och kräftskiva. Ska bli riktigt kul att träffa alla och festa lite igen, hahah. Idag har jag körlektioner igen, har det nästan varje dag. Igår gick det mycket bättre än i måndags och jag hoppas att det går ännu bättre. På lördag har jag risk 1 och jag har hört att det inte ska vara superkul, men jag får väl se.

Likes

Comments