Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hamburgare + milkshake

Asså detta var såååå gott!!!!

Likes

Comments

Onsdagen är snart över och det betyder att det endast är två dagar kvar i skolan, eller bara en riktig skoldag för mig. Imorgon ska min drama class till en annan skola för att gå nån utbildning eller nått, vet faktiskt inte riktigt vad det är, haha. I alla fall, ingen riktig skoldag vilket är super skönt! Dock har jag två riktigt stora prov på fredag så det kommer bli en massa plugg endå imorgon...

Som ag sa tidigare så kollade vi på en lägenhet idag. Jag gillade den verkligen!! Den är väldigt fräsch, vit och fin samt ligger väldigt centralt.

Likes

Comments

Alltså mjammm, Teppanyaki, absolut en av mina favoriter!! ​

Likes

Comments

Hej!! Idag hade jag som tur en lugn skoldag, vaknade upp väldigt trött imorse. Efter skolan var det bara att sätta igång med plugget då jag behövde göra klart en inlämnings uppgift till imorgon. Morgondagen bjuder även på mandarin prov så även mandarin plugg. ​

Imorgon efter skolan ska jag ta metron in till stan för att möta upp mamma. Vi ska kolla på en ny lägenhet till nästa år. Ja, vi ska stanna kvar här i Shanghai nästa år också. Om ni har några frågor så är det bara att fråga!!

Juste, jag har glömt att visa er mina nya dojjor, visst är dom snygga!!??

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem efter en super helg i Hong Kong! Det har verkligen varit en mysig helg och superkul att få ha varit i Hong Kong. Det var en riktigt cool stad!! Mycket människor, höga skyskrapor, god mat och fint.

Direkt när vi kom hem så satte jag igång med plugget.. Har hela två prov i morgon, matte och kemi ughh.

Hoppas ni haft en underbar helg, puss. ​

Likes

Comments