Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens utflykt bestod av att åka till taxinge slott för att strosaa runt lite sedan stanna på mångfaldens hus för en sen lunch som var otroligt god! Sedan åkte vi tillbaka till Södertälje för en minigolfrunda i det varma vädret. En perfekt lördag i min smak.

Likes

Comments

Det gör bara så jävla helvetes fan idiotiskt jävla bajs ont! Känslan att aldrig riktigt räcka till även hur mycket man än försöker, fans jävla skit

Likes

Comments

Det är svårt att ta in, svårt att förstå, svårt att ens vilja inse vad som just nu händer. Det gör ont i mig, jag går sönder inombords. På något sätt känns det som att jag inte hinner vara ledsen, jag vet att det är okej att vara ledsen och jag vet att jag brukar i "vanliga" fall ha lätt till att visa olika känslor, även att vara ledsen, att gråta. Nu har jag sjukt svårt för det.

Ett besked 28/12-2016, jag fällde en liten tår, sedan kom de yttligare ett besked inom sjukdomen, jag fällde en tår till och sist en tår för vetskapen av behandling och dess biverkningar. Inget mer, det är tomt. Allt ligger inom mig, egentligen vill jag bara skrika rakt ut att jag är livrädd, gråta tills alla tårar bara tar slut för evigt, men jag kan inte. Det går inte, det är som ett hinder för och ingeting jag kan göra åt. Jag har inte tid att vara ledsen, jag ska vara stark nu, inte bara för en, utan för två. Jag ska orka detta, vi ska orka detta. Snart börjas det och länge varar det.


Godnatt

Likes

Comments

Du är stark och du klarar så mycket mer än vad du själv tror. Du är en superhjälte mamma och jag hejar på dig tusen gånger om. Jag älskar dig❤

Likes

Comments

Samtidigt som någon möts av ett bra besked som människor gläds av så möts en annan människa precis samtidigt och får ett besked som är jobbigt. I samma sekund som någon blir överlycklig så rasar någon annans värld totalt. Det har min gjort, eller inte bara min, utan alla mina bröders och framförallt mammas. Den 28/12-2016 kom till att rasera hela min värld. Den dagen fick mig att tappa fotfästet från jorden, fick mig att glömma bort hur man andas. Detta är bara början på en lång resa, en resa som kommer att kräva mycket från min sida. Jag ska kämpa, kämpa tills allt blir bra igen, det lovar och svär jag över. Allt ska bli som vanligt igen! Jag är livrädd, men jag ska vara stark. Jag ska kämpa för dig min finaste mamma. Vi klara detta tillsammans och det vet jag.


Jag älskar dig mamma ❤

Likes

Comments