Hola, Simon här. Vet med mig att det är väldigt länge sen jag bloggade och ber om ursäkt för de. Nu har det iaf hänt lite roliga grejer som jag nu kan skriva om.

Jag har känt nu ett tag att jag börjat tröttna på baren och restaurangen då det är väldigt mycket jobb, så jag pratade med Marivi och frågade henne om det var möjligt att byta till animationen, då Alex också är där. Marivi pratade med våran hotellmanager Maria José och igår fick jag veta av Marivi att jag skulle få börja i animationen. Jag börjar på måndag och ser verkligen fram emot det.

Igår var vi alla tre lediga och kände därför att vi var tvungna att göra någon utflykt då vi inte hade gjort någon än. Vi ville till mascadalen för att se Teneriffas natur men vi var försent ute så vi fick tips om att vi bara kunde åka upp i Adeje och gå i bergen vilket var helt underbart. Här nere kommer lite bilder från gårdagen.

Ciao!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hola¡

Sitter på stammishaket med Alex och har nyss käkat lunch. Allt bra här nere som alltid, blivit varmare igen så det är nice!

Sista tiden har jag varit mycket i restaurangen men denna vecka är jag i baren igen iallafall, känns skönt med omväxling! På en av våra lediga dagar denna vecka åkte vi till de olika köpcentrumen här nere, vi killar +Hedvig och en praktikant från Nederländerna Ramon, var nog rätt kul för de som gillar att shoppa😐

Adios¡

/Johan

Likes

Comments

Hola, Simon här. Tänkte uppdatera bloggen lite då jag äntligen har wifi då vårt wifi på hotellet inte har funkat på typ 2 veckor.

Nu har jag varit i baren i nästan 3 veckor vilket verkligen har varit roligt. Lärt mig otroligt mycket och fått mycket bra respons från gästerna då de tycker att jag blandar goda drinkar.

Imorn är det jobb igen och nu jobbar jag från 13.00-16.00 i restaurangen och sen från 18.00-23.00 då det antingen blir restaurangen eller baren, själv hoppas jag på baren då jag trivs så otroligt bra där.

För övrigt är allt bra och inser nu att det inte är långt kvar tills vi åker hem vilket jag inte vill, skulle kunna stanna här för resten av mitt liv...

Ciao!

Likes

Comments

Tjena alla nerkylda små rackare.
Som Simon nämde har internetet varit nere en längre tid aå har ej haft möjlighet att blogga. Allt är iallafall bra här nere, som vanligt! Sitter nu på subway och har käkat lunch, har 4 timmar kvar att jobba ikväll sen ledig två dagar! Har ej så mycket att skriva, allt flyter på😊 Till dig Gunnel, ses snart!
OBS! rödtjutet på en av bilderna är inte mitt om du skulle tro något sådant om mig😵
/Johan

Likes

Comments

Hola guapas, Simon här. Äntligen kan jag uppdatera bloggen lite då vårat wi-fi på hotellet har legat ner i snart en vecka, hur jobbigt som helst...

Denna vecka och förra veckan har jag jobbat dagspasset i baren som är mellan 8.30 och 16.30, sjukt nice. Första två timmarna förbereder man allt i baren vilket är skönt på morgonen. Resterande delen av passet står man enbart i baren vilket är så himla roligt då jag lär mig sjukt mycket. Det man märker är att det inte alls är samma sak på Teneriffa som i Sverige, det finns inga mått med 4cl, 6cl och 8cl utan man kör typ bara 50/50 i drinkarna. Vilket är helt nytt för mig.

Min mamma och min lillasyster kom hit i tisdags vilket var kul och skönt att träffas. Vi har inte gjort så mycket utan har bara njutit av sol och bad, jag har jobbat för det mesta så svårt att hitta på något. Dom åker hem imorn vilket känns lite tråkigt men det dröjer ju inte så långt innan vi ses igen då jag redan har varit här i 5 veckor!

Känner mig verkligen hemma och längtar absolut inte hem till kalla Sverige, för övrigt är allt super och imorn är vi lediga vilket är asskönt!!

Likes

Comments

Hola! Alex här, vet att jag varit dålig på att blogga och ber om ursäkt för det. Allt rullar på som vanlig, jobbar i baren nu vilket är mycket roligare då jag slipper plocka lika mycket disk. Det har börjat komma massa norrmän och svenskar och det är skönt att kunna snacka lite svenska med gästerna. Om 2 veckor byter jag till animationen och det ser jag framemot väldigt mycket. Har börjat tröttna lite på restaurang och baren så ska bli kul med något annat. Gunnel kommer ner om 2 dagar och det ska bli skönt att träffa henne.

Jag har fått jobba i à la carte restaurangen och det var jättekul och man kommer närmare gästerna, till skillnad från buffén.

Här kommer lite bilder från dom senaste veckorna

Likes

Comments

Hola!

Igår var det som simon skrev haloweenfest för praktikanterna, slutade 00:30 så hann ej vara där så länge men jag och Alex svängde förbi och drog sen vidare med de flesta praktikanter. På morgonen idag gick jag från Sara och Hedvigs hotell i utkanten av Las Americas till mina föräldrars hotell i utkanten av Adeje. Inte bästa valet känner jag efter en utekväll.. tog ungefär 1 1/2 timme och ca 13 km. Jobbar i baren på kvällen denna vecka. Tycker passet är skönt, Får hela dagen ledig! Tar även plats där nere och efter förra veckan kan jag stå ensam i baren utan någon annan där. Slipper det mesta av diskplocket och blandar mer drinkar!

Adios¡


/Johan

Likes

Comments

Hola, Simon här. Igår hade jag jätteont i magen och kände därför att jag inte kunde jobba. Då ringde jag Marivi och hon skjutsade mig och Johan till sjukhuset som var snäll och följde med. Där visade det sig att jag har något problem med magen och måste äta tre olika tabletter i 5 dagar + att jag fick en spruta i rumpan, vilket jag tror var antibiotika. Tabletterna får mig att må lite bättre men just nu mår jag inte så bra så har inte jobbat idag heller. Får se när jag blir frisk och kan börja jobba igen, hoppas det iaf blir innan min mamma och syster kommer ner och hälsar på nästa vecka.

Bortsett från att jag är sjuk så trivs jag här nere och mår i övrigt, missade halloweenfesten som var igår som var för alla praktikanter på ön vilket inte var så kul. Tur att jag hade min vapendragare Ida som oxå är sjuk just nu som ville umgås med mig!

Ciao

Likes

Comments

​här kom bilderna.. 

/Johan

Likes

Comments

Förlåt att jag varit sämst på

att blogga men har ej haft en mobil som jag kunnat få internet med så

har varit omöjligt.. Allt är

bra iallafall, famjeveck för mig så mamma, pappa, syster och hennes pojkvän är

här! Det är kul såklart. Jobbet rullar på, var i poolbaren hela förra veckan och det var riktigt nice! Varit med familjen på roadtrip idag runt typ hela än, kul att se mer av ön. Lite bilder! (Poolbilden från deras hotellrum.)

Likes

Comments