No-provet gick bra faktiskt! Tror jag..?

Slutade jätte sent idag och började tidigt, så det var min längsta dag idag..vilket sög ofc. Dagen avslutades med HKK och då slutade vi 15.10. Jag har bara 7% på datorn nu så jag ska strax sätta i laddaren haha (intressant o allt)

Lyssnar så mycket på musik nu för tiden. Är FR beroende!! Extremt! Jag hade prov idag också, NO när man skulle göra en labb vilket jag trooor gick bra. Jag hade nog fel på 1-2 saker, men själva labben gick bra. Inga misstag och jag fick en godis innan jag gick;)) hihih

Jag har pluggat jätte mycket NO och har typ glömt bort SO som jag har prov på imon, så har pluggat ganska mycket nu men ska fortsätta efter att detta inlägget kommit upp. Blir bah fast vid snapchat och spotify hela tiden, så får fan skärpa mig hah. Ska också ha läst ut vår bok till imon och jag har typ 50 sidor kvar! Phahah, men den suger så vad ska jag göja?! Jaja, får nog fortsätta nu, krammmaaar<33

bilder från idag och igår:****<333:**<3<3:*<3:*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​ääääääälskar dessa låtarna!!!<3333

Likes

Comments

Idag har varit en tuff men ändå bra dag!

Vi hade No och So idag och det är enligt mig inte speciellt roligt. Men under båda lektionerna så pratade vi bara om vad man ska kunna inför proven och vi tränade även lite på allt vi ska kunna, så det var tråkigt ofc, men ändå bra så man slipper göra så mycket hemma.

Jag har skrivit om detta inlägget flera gånger nu då jag ibland har skrivit på engelska och så blir allt helt kluddigt. Jo asså jag har en uppsatts på engelska som ska vara klar på måndag/tisdag. Så jag skrev jätte mycket (på engelska då) igår så jag är inte lika "van" att skriva på svenska aha;)

Jag har en hel del läxor att göra och prov att plugga inför så jag har inte tid till att skriva mer än såhär. Men vi ses när vi ses;))) kramm

​bästa girlsen, lovie's <33

Likes

Comments

Igår åkte jag som sagt till Bornholm!

Vi tog färjan 08.30 till Bornholm och tog färjan som gick 14.30 hem. Vi gick för det mesta runt i lite affärer, men vi åt även på en restaurang som heter Brazz tror jag. Iaf, jag tog en kyckling hamburgare och det måste vara den första och enda goda hamburgare jag ätit! Obeskrivligt gott alltså<33

Jag köpte bara 2 block och en paket med pennor till skolan, inget speciellt roligt så fotade aldrig det hehe. Men jag tog lite bilder under dagen och dom får ni då se nu hah;)

Tog inte med kameran heller eftersom att det vorre rätt så onödigt. Vi skulle liksom bara vara lite i affrärer och äta hah. Så ni får mobil bilder

Likes

Comments

Guuud vad god frukosten var!

Jag har inte gjort mycket nu dom senaste timmarna. Mest suttit vid datorn och kollat film haha! Jaja, seg söndag;) Jag ska inte göra något särskilt roligt idag. Jag var dock på Bornholm igår med mamma, Jonny och Milla och det var riktigt mysigt! Bilder från igår kommer idag:)

Jag ska nog ta en snabb dusch nu eftersom att jag känner mig lite ofräsch😷 Jag hade tänkt träffa någon idag men jag känner nu att jag inte kommer orka. Jo asså jag har 2 prov nästa vecka och näst, nästa vecka har jag också 2 prov + en uppsatts som ska vara klar....Fr har ingen tid alls! Sen så är det 2 No-prov av dom fyra och jag tycker att No är rätt svårt. Jag tycker inte om det ALLS vilket gör att det bara blir svårare. Nee asså, är såå nervös inför dom 2! Kommer inte gå bra...


Likes

Comments

Hade extremt roligt igår!

Jag var såå otaggad på marietorp och ville verkligen inte dit. Men när vi väl var där så var det väldigt kul!

Jag, Madde, Lisa, Tilde, Johanna och Smilla skulle baka bröd som vi skulle ha till vår kycklingwok. Bröden blev extremt goda faktiskt men det var så kul inne i köket. Vi satte på hög musik och sjöng med så mycket vi kunde haha. Sen så hade vi typ mjöl krig så alla tog en näve med mjöl och kastade det i ansiktet på varandra. Guuud va kul det var!!

Den bästa delen var dock när jag trillade/gled när jag skulle hoppa AHAHA på gud, har inte skrattat så mycket på evigheter! Jag skulle hoppa över en "vattenpöl liknande grej" men så trillar jag/glider. Sen hör man Liam i bakgrunden som skriker som en tjej och det är egentligen det bästa av allt! Hahah, jag kan inte sluta!

lovies<333

Likes

Comments

​verkligen något av det godaste jag har ätit/gjort. Suger på att laga mat osv, men så länge jag kan göra dessa delikata pannkakor så är det chill;) Ska göra dessa igen på lördag till familjen då dom ville smaka;)

Likes

Comments

GOOOOOOODMORGOOOOON!!

Fan va glad jag e! Vet inte varför men glad är jag idag iaf! Iaf, jag har faktiskt en förklaring till att inläggen jag gjort aldrig kom upp igår. Jo, nouw fackade ur totalt och jag kunde inte publicera dom. Det gick inte! Försökte på matten (t.ex) men det gick bara inte.??

Jaja, idag ska dom upp för nu verkar det funka. Jag hade tyska prov igår btw och det gick väl helt ok. Svårt att säga bah såhär men jag försökte "utveckla min text" så mycket som möjligt, men jag vet int. Det bler säkert svin bra!

(weheartit pics)

Likes

Comments

Jag mår mycket bättre nu!

Jo, igår hade vi egentligen orientering, men i måndags mådde jag riktigt dåligt så jag kunde inte vara med. Jag hade sååå ont i halsen (vilket jag fortfarande har) och sedan var jag riktigt förkyld. Ni vet när man är jätte, jätte varm fast man tar ändå på sig extremt mycket kläder för man känner sig jätte kall, aa så var det för mig!

Igår var jag inte förkyld längre men jag hade fett ont i halsen. Idag är det ungefär samma sak. Jag har dock strepsils i mitt skåp så jag ska ta det när jag kommer till skolan. Men det är en ganska lång dag idag då vi har sovmorgon. Vi börjar 09.05/09.10 beror lite på och sedan slutar vi 14.50. Tråkiga lektioner också, men jag får nog stå ut ändå...som alltid. Jaja!

Har fixat 2 inlägg iaf som kommer upp under dagen:D Yaayyy! Jag har både bilder jag tog igår men även bilderna från äppelmarknaden. Förresten, att jag var sjuk var anledningen till att det inte blev bra uppdatering igår. Hade egentligen tänkt att det skulle bli det men,men. Vad ska man gööö;)

(sneek peek på bilder från äppelmarknaden)​

Likes

Comments