View tracker

Sitter i soffan och väntar på I samtidigt som jag gick igenom mitt flöde på mobilen. Ser dessa två och bara vill skrika. Jag skulle i princip göra vad som helst för en tugga just nu. Varför har vi inte Dunkin donut i Örebro ? Och finns de någon i Örebro som vet ett ställe som har något liknande meddela mig omgående, för denna tjejen går snart bananas.

Likes

Comments

Vaknade på precis samma sätt som jag somnade. Har alltså haft en skit start på morgonen. Känner att jag inte har så mycket trevligt att säga just nu och känner att jag ska krypa upp i soffan med lite mackor och bara mysa där fram till jag börjar jobbet. Ska försöka få dagen att få en ny vändning. Men som sagt ibland måste man tillåta sig själv att h skit dagar för att kunna ha bra dagar sen! Önskar er läsare en bra dag iallafall.

Likes

Comments

View tracker

Ni vet det där scenariot, du tar perfekta förebilder. Din pojkvän tar med kameran till jobbet och poff all bilder är borta? Story of My life, gissa om jag var glad?
Men jag lovade er ett inlägg så får göra det bästa av situationen.

För er som läste tidigare idag vet ni lite vad jag pratar om. Vi pratar skönhet på en yta av 144kvm, 365 dagar om året. När alla andra har stängt har vi öppet om vi inte är uppbokade osv.

Idag har vi : Spraytan, vaxning, brynplock, naglar och fransar i våra lokaler.
Men i samband med att all renovering blir klar hoppas jag att vi ska lyckas få in två helt fantastiska frisörer som vill hyra in sig hos oss. Känner ni någon så tipsa mig !

Vi filar även få fler behandlingar men för tillfället måste jag avvakta med att gå ut med dessa.
Eftersom min kära pojkvän raderat alla bilder så delar jag med mig av lite in progress bilder istället och avrundar inlägget här! Är det något ni undrar så tveka inte att fråga! Men här fick ni en kort presentation om vart jag faktiskt är påväg !

Likes

Comments

​Godmorgon på er. 
Idag är det måndag och jag tror bestämt att jag orkat ta mig tiden till att få ordning på bloggen nu. 
NU, känns att allt är på plats. Jag planerar dock en ny header, något kul och något lite mer spralligt. 
Vet inte riktigt vad än dock, måste komma på något kul. Snarast känns det som.

Kommer ni ihåg att jag skrev om att det skulle ske mycket ändringar på bloggen?
Det kommer det också, ni kommer få följa mig i utvecklingen av min drömsalong. 
I Augusti tog jag över en lokal som vi håller på att totalrenovera, för att kunna öppna en underbar skönhetssalong på hela 144kvm. Ni förstår nog ganska snabbt att det är väldigt stor yta vi talar om.
Jag kommer släppa ett inlägg om det senare i veckan, har dock inte bestämt om jag ska göra det i film eller skrift än. Men tror det kan bli som ett klipp om jag vågar mig på det. 

Inom en snar framtid kommer ni även se hur mina everyday story inlägg kommer avta och ändra form. 
Hoppas bara ni kommer gilla det, men det tror jag. 

Inte nog med allt och alla bollar i luften så letar jag och I ett nytt hem, ett större hem ett finare hem. Så håll tummarna för oss att vår dröm går i uppfyllelse snarast och att vi kan flytta så snart som möjligt. 
Längtar efter att få inreda och göra om, fixa och dona och kunna möblera om trehundra gånger på en dag för att det sen ska se ut som utgångspunkt nummer ett. Ja ni som gillar inredning ni vet vad jag pratar om.

Oj ett väldigt långt inlägg i text, men vad gör det? Ni som följt mig vet att jag blandar längre inlägg med endast bild inlägg osv. Idag startar jag veckan med jobb och om exakt en vecka, startar jag min vecka i sol och värme med en veckas semester. 

Önskar er en super måndag.Likes

Comments