Header

Jag har länge undrat varför mitt besök antal stigit till skyarna.
Men härom dagen fick jag svaret mitt i hand, när en person från mitt tidigare liv hörde av sig och bad om hjälp kring en grej. Självklart ställde jag upp och därav får man veta både det ena och det andra.

Det mest patetiska är när det går upp för en hur falska människor runt omkring en faktiskt är. För mig är det liksom mer så att om jag vet något om låt oss säga SAGA (påhittat) som jag vet att hon kämpar för att folk som inte har med saken att göra inte ska få veta. Då hjälper väl jag henne som vän att mörka det hon nu mörkar.
Inte tusan går jag och spinner på elden och berättar det vidare till andra människor, det känns liksom så jäkla sjukt att göra en sådan grej. Faller absolut inte mig i smaken och känner verkligen att jag inte har plats för sådant i mitt liv.

Vet inte hur andra ser på det, eller så kanske det är jag som överreagerar.
Men i min värld så pratar man inte om andras problem som man blivit anförtrodd med, man håller helt enkelt käften.
Är man en vän är man det hela vägen, tycker inte om spelen när man döljer sanningen, snackar vidare och bara utger sig för att vara en vän när man inte beter sig som det.

Har mer eller mindre med detta bestämt mig för att rensa drastiskt på sådana människor i mitt liv, dom kommer säkerligen finnas kvar i mitt liv. Men dem kommer absolut inte ha den plats de kunde haft och jag kommer absolut inte se på dessa människor likadant igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I samarbete med Herobility har jag fått äran att hålla i en giveaway tävling. Du kan vinna en valfri produkt från Herobilitys sortiment av nappflaskor, drickmuggar och nappar!

Enkla regler:
❤ Följ mig @tttelli och @herobility
❤ Tagga 2 vänner som du vill tipsa om tävlingen. ❤ Vilket land kommer Herobility från?
❤ Glöm inte att varje kommentar räknas så ju fler kommentarer, desto större chans att vinna.

Till er som inte kan vänta på priset ange rabattkoden: "tttelli" och få 20% på alla startpaket från @herobility. Tävlingen avslutas på Söndag kl 20.00

Lycka till ❤

Likes

Comments

Det är såhär när man inte bloggat på ett tag man märker hur man tappat stinget. Men som tur är så finns det listor för sånt. Iallafall i min värld, vi har haft en super mysig dag idag och har varit så skönt att vara ute. Nu har Leona precis slocknat så jag överväger att sova direkt jag med. Så får jag väl vakna tidigt som en mupp i morgon. Med detta sagt checkar en trött mamma ut för idag.

Likes

Comments

Godmorgon från en trött mamma.
Igår var en underbar natt hemma hos oss, Leona var nybadad och sov så djupt och jag borde varit smartare och tagit tillfället i akt och sovit jag också. Istället var jag vaken nästan hela natten och plockade i garderoberna.

Så här sitter man har precis försökt trycka i mig lite frukost. Lämnat över Leona hos svärmor så jag kan ta mig en lång varm dusch. Behöver verkligen det och fixa lite här hemma mesans Leona sover.

För snart kommer Isabelle och efter det ska vi ju iväg med Selma och Ida. Men först behöver vi väcka pappan i hemmet som somnade helt utslaget på soffan igår.

Likes

Comments

Det har gått fyra veckor och den enda riktiga bild vi lyckats ta på oss tre är denna som jag till och med printat från I's snapchat.

Det sjukaste av allt är att från att vara två bli tre och helt plötsligt kan man kalla sig för familj. Det är en sjuk känsla som inte går att beskriva den måste upplevas.

Med detta kort sagt säger jag nu godnatt och kryper till kojs efter en lång dag.

I morgon ska vi träffa Isabelle och senare på dagen ska jag och Leona på picknick med Selma och Ida. Ska verkligen lyckas få med mig kameran ut då.

Likes

Comments

Det har gått fyra veckor sedan jag blev mamma och jag börjar känna att jag njutit av min bebis-bubbla lite för länge. Frågan är om man någonsin riktigt kommer ur den?

Jag vill liksom inte ens känna till verkligheten, vill bara mysa och snooza med min lilla chubby.
Det är som allt annat innan inte spelar någon roll och att älska henne har aldrig varit mer självklart.

Hennes lukt och hennes andetag, att sömnen rubbas och man hamnar i en helt ny dygns rytm är en helt annan sak. Men kan verkligen inte klaga, för alla hennes vakna sekunder är underbara.

Jag har iallafall lovat mig själv att slå hål på min bubbla nu och kommer börja uppdatera som vanligt och efter tid. Hoppas verkligen ni ska förstå det, Leona går före allt annat. Allt annat kommer liksom i andra hand.

För övrigt så har jag en spännande tävling på gång som kommer upp på instagram i kväll. Håll utkik så får ni se om det är något för er.

Likes

Comments

Idag stod det amerikanska pannkakor på menyn hemma hos oss. Ni som kollat förut vet ju hur de ser ut när vi äter hemma. Jag fixar värsta bilden och I bara äter det cleant och enkelt.

Men idag var han lite kreativare än vanligt, han fotograferade min tallrik. Ja vi går i rätt riktning, han kanske kan bli en bra fotograf.

Idag som alla andra dagar denna vecka med värkar. Ska jag bara glida runt och göra absolut ingenting. Kanske gå igenom lite papper dock och lägga ut bokningar för maj/juni.

Önskar er andra pigga människor en fantastisk lördag och påskafton!

Likes

Comments

Säger bara wow, när jag bestämde mig för att ta upp bloggandet i mitten av graviditeten kände jag. " wow, detta blir as lätt! Jag är sjukskriven, jag har hur mycket tid som helst. Detta kommer bli så jäkla bra tänkte jag"

Men oj så fel jag hade, visserligen har jag haft en väldigt jobbig graviditet. Men har märkt på mina bloggar kompisar som är gravida att de också varit lite on/off på bloggen. Men jag måste ändå säga hatten av för dem som bloggar med massa inlägg dagligen.

Vissa dagar mår man super med massa energi och verkligen känner idag är en kick-ASS dag för att blogga. Andra dagar känner man att det är ett måste och känner typ mer som man tvingar fram något som inte finns där.

Nu de senaste veckorna när det närmar sig slutet har det varit ännu värre. Jag vill uppdatera, jag vill skriva av mig och dela med mig av allt som händer. Men kroppen vägrar och samarbetar inte precis.

Nu med några få dagar kvar så är man som fast i en bubbla. Och jag väntar bara på att hon ska komma, man längtar ihjäl sig efter något man aldrig sett/känt eller hållit i.

Tankarna far som en raket upp och ned, tänk om jag inte räcker till. Tänk om jag gör fel, det är en massa tänk om. Men den absolut mest magiska känslan är väl att älska någon som man aldrig träffat så mycket som jag älskar min lilla cookie.

Likes

Comments

Idag befinner jag mig på denna plats mitt bland fredags stressen. Egentligen har jag fyllt tvättmaskinen och lämnat hela lägenheten på vädring.

Men kan vara skönt att få ett break från vardagen också. Ska försöka få klart allt här hemma idag, det är inte bara att vänta in barnet kvar nu. Utan allt annat måste vara okej runt omkring och för mig och I som är experter på att sprida ut oss så behövs det att jag får ordning på allt idag.

Nu ska jag avnjuta en glass och ett avsnitt av ex on the Beach medan Art badar klart . Har inte kollat på sådant på hur länge som helst men så såg jag arr Frida kom in igår. Då var det bara att sätta sig och kolla för fullt.

Likes

Comments