Header

Idag stod det amerikanska pannkakor på menyn hemma hos oss. Ni som kollat förut vet ju hur de ser ut när vi äter hemma. Jag fixar värsta bilden och I bara äter det cleant och enkelt.

Men idag var han lite kreativare än vanligt, han fotograferade min tallrik. Ja vi går i rätt riktning, han kanske kan bli en bra fotograf.

Idag som alla andra dagar denna vecka med värkar. Ska jag bara glida runt och göra absolut ingenting. Kanske gå igenom lite papper dock och lägga ut bokningar för maj/juni.

Önskar er andra pigga människor en fantastisk lördag och påskafton!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Säger bara wow, när jag bestämde mig för att ta upp bloggandet i mitten av graviditeten kände jag. " wow, detta blir as lätt! Jag är sjukskriven, jag har hur mycket tid som helst. Detta kommer bli så jäkla bra tänkte jag"

Men oj så fel jag hade, visserligen har jag haft en väldigt jobbig graviditet. Men har märkt på mina bloggar kompisar som är gravida att de också varit lite on/off på bloggen. Men jag måste ändå säga hatten av för dem som bloggar med massa inlägg dagligen.

Vissa dagar mår man super med massa energi och verkligen känner idag är en kick-ASS dag för att blogga. Andra dagar känner man att det är ett måste och känner typ mer som man tvingar fram något som inte finns där.

Nu de senaste veckorna när det närmar sig slutet har det varit ännu värre. Jag vill uppdatera, jag vill skriva av mig och dela med mig av allt som händer. Men kroppen vägrar och samarbetar inte precis.

Nu med några få dagar kvar så är man som fast i en bubbla. Och jag väntar bara på att hon ska komma, man längtar ihjäl sig efter något man aldrig sett/känt eller hållit i.

Tankarna far som en raket upp och ned, tänk om jag inte räcker till. Tänk om jag gör fel, det är en massa tänk om. Men den absolut mest magiska känslan är väl att älska någon som man aldrig träffat så mycket som jag älskar min lilla cookie.

Likes

Comments

Idag befinner jag mig på denna plats mitt bland fredags stressen. Egentligen har jag fyllt tvättmaskinen och lämnat hela lägenheten på vädring.

Men kan vara skönt att få ett break från vardagen också. Ska försöka få klart allt här hemma idag, det är inte bara att vänta in barnet kvar nu. Utan allt annat måste vara okej runt omkring och för mig och I som är experter på att sprida ut oss så behövs det att jag får ordning på allt idag.

Nu ska jag avnjuta en glass och ett avsnitt av ex on the Beach medan Art badar klart . Har inte kollat på sådant på hur länge som helst men så såg jag arr Frida kom in igår. Då var det bara att sätta sig och kolla för fullt.

Likes

Comments

Godmorgon, hade nog rätt när jag sa till er att jag skulle behöva en vecka för att hämta mig själv.
Det har jag gjort till det mesta, känner mig lugnare och mer i balans med min egen vardag.
Har varit mycket upp och ned, men idag var det nog det sista besöket hos barnmorskan innan bebis kommer ut, hoppas verkligen det är snart nu. För nu börjar det bli svårt att röra sig och ta sig fram, (gud vad jag klagar) finns folk runt omkring mig som är gravida som är så mycket större än mig. Men antar att jag utgår från mig själv och då känns allt jätte jobbigt.

Tänker dela med mig lite av saker som hänt veckan som gått:

Veckans konstigaste: ​Tydligen har alla fått tillbaka på skatten denna vecka

Veckans bästa: Var nog när jag fick alla gravidbilderna från fotograferingen, dem är så fina och jag är så nöjd. Ska ge er all info om min fotograf. Plus att han är så himla lättsam att arbeta med.

Veckans tråkigaste: Hitta orken till att fixa mina naglar, har kapat av dem och de ser helt ovårdade ut. Ush säger jag bara till mig själv.

Veckans saknar: saknar denna brud lite extra denna vecka och våra sjuka konversationer.

Likes

Comments

Hej vänner, här kommer kanske ett lite torrt inlägg och kanske inte alls så ni är vana att se det.
Men ville bara kika in och säga att efter att jarg släppte av Nettan idag så bestämde jag mig för att ta mig själv egen tid. Det betyder egen tid från allt mer eller mindre, kommer pausa bloggen lite för att kunna få samla de flesta av mina tankar själv och komma underfund med vad jag faktiskt gör och vad jag inte gör.

Känner mig som en liten fisk i en stor ocean, som simmat vilse. Lite hitta Nemo stuk utöver det hela.
Har haft väldigt många sådana här moments under min graviditet, men denna gång behöver jag ta det lite extra allvarligt med tanke på att jag närmar mig BF och vill vara helt 100 när Lillan kommer.

Så ha lite tålamod med mig i några dagar så kommer jag nog tillbaka i mitten av veckan ska ni se.
Kommer nog inte riktigt orka hålla mig borta på riktigt i så många dagar som en vecka. Men vi kan ju alltid hoppas på det bästa och se om jag kanske redan är tillbaka i morgon bitti vem vet.

Önskar er alla en underbar fredagskväll och njut av er ledighet, jag ska ta och krypa upp i soffan med min lilla fruktskål och nöta Turkiska serier nu.

Likes

Comments

Efter att vi blivit klar med Nettans naglar igår fick vi åka in och hälsa på förlossningsavdelningen. Hade sjuka verkar och det var något som kändes som att det inte stämde. Så vi fick åka in och spendera hela kvällen där i stället och det var ju inte jätte mysigt kan man säga.

Var så jäkla otrevlig mot alla, men det är ju jag i ett nötskal. Det är jag när jag blir stressad och inte förstår vad som händer. Vart nog ännu otrevligare när en av sköterskorna var så sjukt jäkla otrevlig och kände mig så illa bemött. Förlåt mig känner jag för att jag inte kan allt, det är mitt första barn. Borde man inte vara lite klarare i beteendet och försöka lugna mig då?

Känner mig inte riktigt redo att du ska komma idag, men kom snart lilla bebis.
Idag ska Nettan lämna mig och åka hem kommer bli ganska tomt här nu, men vardagen kallar nog för oss båda.
Så vi ska försöka få i oss något litet och sedan bege oss, en annan behöver åka förbi IKEA. Frågan är bara om orken till det finns efter gårdagen.

Likes

Comments

Idag har jag varit så dålig med uppdateringen, men jag och Nettan tog världens sovmorgon och sedan har vi fixat hennes klor och där emellan fick vi i oss lite mat. Nu ska vi försöka ignorera mina magvärkar och försöka få till Tacos här hemma.

Är så sjukt sugen på Tacos har varit det hela dagen verkligen, så tacos och tjej mys står på schemat för ikväll. Här ser ni Nettans naglar, tyckte om den rosa glitter nageln jätte mycket. Lite smått som smått kär i just den nageln.

Likes

Comments

Tjejen ovan, ja det är jag och tjejen ovan sliter som ett djur varje dag.
Jag jobbar och sliter precis som alla andra för att bygga mitt egna drömliv.
Vad som ingår i det och vad mina visioner är det angår faktiskt de människor jag väljer att dela det med.
Men något som faktiskt gör mig ledsen, eller nej inte ledsen utan förbannad men bara för några sekunder.
För sen GLÖMMER jag det lika snabbt igen notera det så kanske ni förstår hur patetiskt detta ni faktiskt gör är. Kanske slutar också för den delen?

Det är ni människor som sitter och lusläser varande del av min blogg, maler igenom min Facebook och instagram och sen vänder ni er till min blogg för det är det enda stället ni faktiskt kan trycka ur er saker anonymt. Så sitter ni och kommenterar massa strunt. I början kände jag "oh nej, varför kommenterar man såhär?!", men sen kände jag. Att det är fan smickrande att ni lägger ned så mycket tid att gå igenom mitt liv för att sedan skriva en ANONYM kommentar, eller under ett påhittat namn. En stor eloge till er, men som sagt hur kan ni hata på mig när ni inte känner mig? Snälla svara på det!

För jag säger inte att jag under min barndom vart helt felfri och en ängel.
Men personen jag är idag skäms jag inte för, jag har liksom inget att skämmas för.
Jag tycker faktiskt inte jag behöver förklara mig mer än så, att personen jag är idag skäms jag inte för!
Jag är stolt över henne och jag är glad för alla fina människor jag har i mitt liv, så ni som sitter och försöker trycka ned mig. SLUTA med det och sluta tryck ned alla andra människor också.

Varför ska ni hata på andra människor för att ni kan?
Men låt mig göra en sak klart för er då, jag kan göra en massa saker som är dåliga om jag vill.
Saker som skulle såra människor, saker som skulle göra illa människor.
Men det är inte sån jag är, vill vara eller sådan jag är uppfostrad.
Ni som vågar sitta och kommentera och trycka ned någon annan via nätet, jag tycker det är hemskt.
Jag tycker all mobbing är fel, men att sitta och gömma sig för att sedan klanka ned på en annan person det är sinnes sjukt.

Det är inga fel på mig, det är dig det är fel på. Ja just du, som sitter och läser detta och tänker skicka mig en ful kommentar, tänker skriva hur ful och äcklig jag är. Till dig som tänker skicka mig ett mail från en mailadress som du gjort för att hata. Säga att jag inte förtjänar att leva och att jag är en liten dvärg eller bara att jag borde skeppas hem i en banan kartong.

Låt mig då göra det väldigt klart för dig och er människor som gör detta.
TACK, TACK FÖR ALL KÄRLEK! Det värmer i vinterkylan, att veta att ni hatar mig och stör er på mig så mycket utan att veta vem jag är. Vart jag kommer i från, av vem jag är uppfostrad och hur mitt liv PRIVAT faktiskt ser ut. Men nu när ni läst klart och innan ni skickar något, bestäm en tid och dag så sätter vi oss på en kopp kaffe. Gärna på JAVA, för det är mitt självklara val i stan. Hatar du mig efter en kopp kaffe, så kanske det ligger något i det du kommenterar bakom din skärm. Så jag kan när du än vill, dricka det här kaffet med dig. Allt för att bevisa för dig hur fel du har. Om en person du hatar på utan att känna eller veta någon riktig basis fakta om.

Jag har en del frågor till dig också min kära hatande vän.
- Hur kan du hata mig när du inte känner mig?
- Hur kan du störa dig på mig, när jag inte gör dig något?
- Hur kan du hata någon som inte ens vet att du finns om du inte lämnar fotspår?

Jag är jag och jag har brister och skavanker det har vi alla, men mina nära och kära vet om dem och de älskar mig ändå. Det är det ända som faktiskt betyder något för mig. Men att ni mina små charmtroll inte kan hålla fingrarna i styr, det värmer mig också. Faktum är att ju mer ni hatar mig, desto mer smickrande är det för mig. För det visar att ni aldrig någonsin känt mig eller gett mig en ärlig chans. Tråkigt för er för jag är en bra medmänniska är relativt rolig att hänga med också. Om du vill står erbjudandet om kaffet kvar, det är bara att du bestämmer en dag?

Likes

Comments