God kväll i stugan!

Idag har varit på en helt fantastiskt ställe, nämligen Kuang Si Waterfall. Herregud vad vackert det var. Är fortfarande helt tagen av hur fint det var! Vi hade bokat en Tuk Tuk i förväg, o klockan 10.00 stod den där redo! Upp i bergen for vi, lite läskigt i kurvorna. Vägarna är ju inte direkt som hemma. En timme senare blev vi av droppade. Vi köpte med oss lite frukt och baguetter, redo för picknick.

Oh herregud vad fint detta var. Titta och njut!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej ho!

Idag har dagen varit minst lika bra som gårdagen om inte bättre! Vi hade en jobbig natt med en dusch som höll på att börja brinna... Men det har gått super idag, vårt Guesthouse är väldigt hjälpsamma!

Efter frukosten bar det av mot moppeuthyrning. Sagt och gjort var vi två moppar rikare för dagen! Himla mycket fick man se! Hett tips.

Mopederna tog oss till väldigt många tempel. Dom är vackra men kanske inte så jätte intressanta.. Dock känns det nästan som ett måste!

Eftermiddagen slutade med en varsin iskaffe. Väldigt gott blev det, kaffe på vårt Guesthouse var kanske inte det bästa man druckit:/

Till middagen gick vi till matmarknaden och åt ytterligare en måltid a la local. Veggie style med lite märkliga saker, men mycket gott!!! Sen gick vi alla och shoppa lite "bohem-byxor"

Likes

Comments

Halloj från Luang prabang!

Första dagen har gått och hjälp var lång den varit! Vi räknade ut att jag och Tilda var vakna i mer än 30 timmar! Inte konstigt att man var trött!

Efter lite uppfräschning på vårt Guesthouse, bar det ut på upptäcksfärd! Första anhalt maaat! Vi hittade en liten mysig restaurang som körde all in på jultema, mycket mysigt. Vi alla prövade på lite local food med fruktshakes, very yummie!

Vi blev Mätta och belåtna och fortsatte oss vidare. Vi hittade ett jätte mysigt område med massa stånd. Både mat och kläder! Vi blev helt blown away! Maten såg så humla god ut, det blir definitivt ett stopp där någon dag framöver!Sen tillslut gick vi av någon anledning ner till Mekongfloden och det gjorde oss inte besvikna! Gud så vackert det var, plus att det var världens finaste solnedgång ☀️

Vi är super nöjda iallafall, det skulle kunna vara något varmare. Men man ska inte klaga, det är varmare än Sverige.

Likes

Comments

Nu har vi hoppat av i Bangkok och väntar på både flyg o vänner! Super excited!!! Först är det bara en väntan på ungefär 5 timmar, wiiieeeeee..

Sammanfattning av resan hittills, flygresan gick fort och det fanns en massa bra filmer plus en massa GT. Tummen upp för det! Bangkoks flygplats är väldigt stor, vi har vandrat runt här i någon timme och det finns fortfarande massa att se. det enda negativa för tillfället är att det regnar utomhus så det är himla tur att vi far vidare till Laos!

Likes

Comments

Då bär det äntligen av för årets resa! Vi är super taggade och lite pirriga... Känns så himla overkligt! Plus att vi längtar en massa för våra finisar som redan är där!

Likes

Comments