Nya inlägg

Då ger vi detta ett nytt försök. Det här med bloggandet brukar allt som jämnt fungera en stund sedan rinner det ut i sanden, förhoppningsvis blir det annorlunda denna gången!

Här kommer det att uppdateras med bilder, musik- och filmtips, även en och annan recension. Lite sådant som följer min vardag.

Vad som komma skall är en norrlandstripp som jag ser väldigt mycket fram emot. Då ska jag äntligen få återförenas med mina underbara vänner och familj i norr. Det kommer bli väldigt skönt med lite semester och få ta en paus ifrån alla måsten och faktiskt bara njuta av livet lite och få andas. Bland annat är det inplanerat en dag på isen då vi ska pimpla och bara må. Jag tänker en picknick korg med lite smått och gott samt en och annan bärs slinker nog ner också i väntan på att det skall nappa. Här kommer vi varva skratt med kaffe och bira. kan det bli bättre? nej jag tror faktiskt inte det.

Det blir ett kort första inlägg, men nu är jag iaf igång. Trots att det tog halva natten och jag inte är riktigt nöjd än heller. Men men finliret tar jag sedan.

Nu blir det bingen, störs!

Likes

Comments