Halloj på er!! Ska snart iväg till Täby c för lite shopping och annat kul! Hörs senare. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallojsan på er. Har inte varit så aktiv på bloggen under helgen tyvärr men har haft det så kul att jag inte har tagit mig tiden till det. Tänkte berätta lite sammanfattande vad vi gjort under helgen. Jag, Malin och Jossan plus hela min familj åkte ut till landet på torsdag kväll. Var så stressad hela dagen för hade mycket att fixa så när vi kom iväg var klockan ganska mycket faktiskt. I Åkersberga handlade vi med oss middag och det blev sushi ifrån Berga sushi som verkligen hade god sushi. På kvällen umgicks vi med min kusin och snackade för att sedan gå och lägga oss ganska tidigt.

På fredagen vakande vi i tid för att hinna äta frukost, fixa oss och hjälpa till lite innan gästerna kom. Gästerna kom klockan tolv och då åt vi lunch och sedan gick vi till ett firande som vi alltid brukar gå till. Brukar inte vara där så länge då det kanske inte är så underhållande men vi gjorde kransar bland annat. Därefter blev det fika, femkamp och sånt man gör på midsommar. Senare blev det middag och ännu mer skojjigheter på kvällen. Flera kompisar kom och vi gick över till mina sysslingar och avslutade kvällen där.

Lördagen bestod till större delen av sovande och sedan var det dax att åka hem eftersom jag jobbade idag. Men har verkligen haft en toppenhelg och är så nöjd med allting. <3 Hur har eran midsommar varit?

Likes

Comments

Halloj på er! Hade en så bra midsommar och som vanligt hade jag roligare än förväntat. Det var full rulle hela dagen med femkamp, lunch, fika, firande vid stången osv. Sedan var kvällen hur lyckad som helst och det jag faktiskt hade sett fram emot mest. Idag mår några av oss inte lika bra haha så blir mycket mys i soffan och sedan donken.

Likes

Comments

Sallad - Lunchboden

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon dagen innan bästa högtiden! Haha älskar verkligen midsommar så mycket och är så taggad på att fira dem med människor jag älskar. Idag ska jag packa och fixa massor inför midsommar. Sedan åker jag, Malin och Jossan ut till landet innan middagen! Tagg <3

Likes

Comments

Godmorgon och hej på er! Vaknade för en stund sedan och ska bara kurera mig och ta det lugnt idag också. Mår fortfarande inte helt bra men hoppas att det blir bättre tills imorgon då jag ska åka iväg!

Likes

Comments