Jeg er faldet pladask for dette smukke æstetiske spanske brand LITTLE CREATIVE FACTORY - med deres vision om bæredygtig langsom mode og sans for lækre detaljer og unikke designs, er dette uden tvivl et mærke som er kommet for at blive. Jeg er ihvertfald fuldstændig forelsket i deres aw17 kollektion " we are the dreamers " Her er hvad de selv siger om deres vision:


Once upon a time a girl called Ona dreamed of opening a factory in Barcelona where clothes for children between 0 and 99 could be made. She wanted her garments to dress the most creative of minds and decided that her designs would be unique pieces produced in one of their workshops in Barcelona, always following the philosophy of "slow manufacture", "0km" and "less is more".

THE BARCELONA STAMP

The Barcelona stamp defines who we are, what we do - our ethics and philosophy - and our desire to work for the planet and its inhabitants in a sustainable way. It is not just a matter of fashion. The concept of "Slow Manufacture" and "0km" are values we believe in, values that we want to transmit to our customers and values towards which we uphold. There is nothing better we can do for our children than to preserve their future.


Jeg startede med at bestille to styles hjem men måtte altså klikke lidt flere hjem fra den snart udsolgte kollektion. Så dem venter jeg spændt på posten kommer med. Jeg har bestilt lidt mere lækkert til baby S men også et par cool overalls til drengene. I næste uge vil der være fede rabatter i forbindelse med Black Friday, og for at få tilbuddene og nyhederne først kan i tilmelder jer nyhedsbrevet - det kan gøres her

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

CommentsJeg har altid været meget opmærksom på de ting som kan være med til at skabe astma, allergier osv hos baby, i mine graviditeter. Vi ryger ikke, bruger ikke parfume cremer osv, og ingen hårfarvning eller lign. Og alligevel så er Bille løbet ind i astmatisk bronkitis. Min første tanke var om det var noget jeg havde gjort forkert ? men jeg ved jo godt at man aldrig helt kan helgardere sig mod alle disse sygdomme.


Første gang vi oplevede et anfald på Bille var i sommers. Faktisk var det mine svigerforældre som opdagede det. Vi var til bryllup og Bille og Villum var hos farmor og farfar. Bille havde en forkølelse men også en u-updaget halsbetændelse ( vagtlægen havde tilset ham og ikke opdaget betændelsen ) Senere på aftenen reagerede min svigermor på at Bille var ekstremt anstrengt i sin vejrtrækning, hun kontaktede vagtlægen igen som sagde de stille og roligt skulle køre til Næstved børneafdeling. De suser afsted og da de ankommer er hans vejrtrækning så slem at lægerne sagde "i skulle have ringet 112" Bille fik maske og medicin og blev stabiliseret natten over. Det var så her de opdagede at Bille havde en halsbetændelse som de straks satte i behandling. Ros til det fantastiske personale på Næstved børneafdeling.


Efterfølgende har vi haft 4 anfald mere, nu har vi så efter vi selv endte på sygehuset med ham, fået maske til hjemmebrug så vi selv kan starte akut behandling op. Det kommer hver gang i forbindelse med en infektion/forkølelse men hver gang er det lige svært at vide om vi skal starte op eller ikke og trækker han vejret normalt nu eller ej. Vi er helt fremmede i det her og føler vi famler lidt i blinde. Bille er en stærk frisk dreng så han kører bare på og det kan nemt være svært at gennemskue, at han faktisk er syg. Vi håber han kommer til at vokse sig fra det, hvilket vi har fået af vide de fleste gør, men det bliver uden tvivl en meget lang vinter med snot hoste og maske, øv.


I dag har Bille været hjemme pga. af bronkitisen - Han er heldigvis en glad og nem dreng så vi har hygget, tegnet, spist kage og sovet lur. Jeg er stadig lidt for skeptisk med at sende ham i vuggestue når han skal have maske hver 3. time så han bliver hjemme hos mor de næste par døgn.Likes

Comments

Jeg sidder og skal skrive mit første indlæg på min nye blog - og jeg må indrømme det er lidt grænseoverskridende. Jeg har aldrig set mig selv som en dygtig "skriver" men snakke derimod - DET kan jeg. Nå men nu er jeg igang og vil lige starte med at skrive lidt kort om mig selv til jer der ikke kender mig endnu. Mit navn er Karina og jeg er tæt på 34 år ung. Jeg er gift med min mand Morten aka Jaser ( det er det han bliver kaldt og det navn som i fremover vil møde ) Hvor mange år kan jeg ikke huske da vi KUN er viet på rådhuset og jeg endnu ingen ring kan skimte på min finger ( bitterhed kan forekomme ) og vi har været sammen i ca. 13 år. Sammen har vi vores skønne drenge Sofus 8, Villum 3 og Bille 2. Vi bor til leje i et alt for lille rækkehus, venter barn nr. 4 og vi er lykkelige. Jeg er en sucker for lækkert og anderledes børnetøj, interiør, loppefund og diy. Min kreative hjernehalvdel er den som styre mig sammen med den spontane del. ikke altid en god kombi, men jeg vælger at se det som min fordel.

Som mange af jer har opdaget så venter vi en pige til februar. Hun var på ingen måder planlagt og det hele startede ret kaotisk ud ( det vil jeg komme nærmere ind på en anden gang ) Men jeg er jo fuldstændig vanvittig lykkelig over at jeg ENDELIG får min pige !!! Og ja det tør jeg godt sige højt.

I dag er det søndag og vores weekend har været en dejlig rolig en af slagsen. Ingen planer andet end god middag hos mine forældre i går. Drengene er ekstra trætte i dag da de jo kom sent i seng og stadig ikke har indfundet sig med vintertid, så vi står tidligt op her i huset. Formiddagen er blevet brugt i byens park, hvor ænderne blev skræmt godt af Bille som jagtede dem rundt. Nu sover både V og B og de store er hos sviger og se fodbold. Bille var iført uld fra top til tå og se nu den mega søde lamme hue - den og trøjen er fra okker-gokker Et fantastisk dansk mærke med en masse historie. I kan købe huen her her og trøjen her

Håber i nød at læse med.....


Kram fra Karina

Likes

Comments