Hej allesammen.

Så er Valentine's ovre. Håber, I alle havde en lækker dag uden eller med K. I går var der ikke andet end Valentine's mig her og Valentine's mig der. Er vi de eneste, der synes, det er for meget? Vi har ikke nogen kærester, men hvad betyder det ik? Men man savner sgu lidt at have en kæreste sådan en dag, hvor alle bare lægger søde kærestebilleder op på diverse sociale medier. Vi vil også!

Hvad lavede vi så?

Som I nok kan gætte jer til ved at se på billederne, var vi først i karbad (med badetøj haha). Bagefter åd vi en masse pizza til vores nye yndlingsfilm Fifty Shades of Grey. Just kidding. Vi har hinanden. We're strong independent women who need no men - det siger vi i hvert fald til os selv. (Slet ikke en dårlig undskyldning).

Nå, meningen med dette opslag var egentlig at minde alle om, at vi ikke behøver en kæreste for at være glade på en dag som Valentine's Day. Friends are forever - er det ikke det man siger?
Men hey - hvem vil ikke have en kæreste?

xoxo ...

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen - Velkommen til vores nye awesome blog lavet til alle jer awesome mennesker

Hvem er vi?

Vi er to piger på 16 år, der går i 1.g på STX. Vi har kun kendt hinanden i 6 måneder. Vi bor på Frederiksberg og i Vanløse. Til dagligt laver vi lektier, arbejder og danser. Ellers fester vi på gym og med en masse awesome mennesker

Hvad kan man læse på bloggen?

På vores blog vil vi skrive om alt muligt teenage-agtigt crap (awesome crap). Vi skriver om det, der lige falder os ind - Men vi lover, at det nok skal blive godt. (Vi er også åbne for idéer).

xoxo ...


Likes

Comments