Hej! Igår så red vi ut på uteritt. Jag hade bebisen Krusa. Hon var väldigt sur i spiltan innan, men sen när vi väl red då var hon sååå fin. Superfin galopp och körde inte om nån. Snubblade hela tiden bara. Vi red först på vägen och sen en liten sväng i skogen. Hon klarade alla jättebranta backar jättebra. Sen när vi kom tillbaka så var hon bara såååååå söt och snäll i spiltan. Hon var så duktig så hon fick 2 godisar.
P&K❤

Likes

Comments

Hej alla😔
Har precis fått veta att en av mina favvohästar på min ridskola är såld. Kill me🔫 Asså hon e bah så jävla fin. Nu är hon såld oxå.😭 Har gråtit massor.😫😫😭😭😭😭😩 Det gör inte direkt saken bättre att det är en tjej som är skittaskig och en bitch. 🖕🏻 Asså jag vill bara dö just nu😭🔫 K.I.L.L.M.E.N.O.W.
Förlåt för ett sorgligt inlägg men ja e bara så förkrossad.😔😔😭😭😭
P&K

Likes

Comments

Hej alla!
Jag är en tjej på 12 år som har börjat blogga. Blev inspirerad av en kompis.👯 Jag kommer inte ge ut mitt namn. 🚫Ni får stå ut med det helt enkelt. Ett av mina intressen är ridning. 🐴Har 2 favvohästar.💕🦄 Jag gillar att dansa och sjunga oxå.💃🏼🎤 När jag e ensam hemma så dansar jag och sjunger falskt.😂 Iallafall. Jag Älskar att lyssna på musik o så.🎧(älskar med stort Ä) Vart jag än är eller vad jag än gör så lyssnar jag på musik 24/7. 📳Jag lyssnar på morgonen, på väg till bussen, i bussen, i skolan(när man får), efter skolan och innan jag går o lägger mig. 24/7 alltså.
Jaja första inlägget iallafall. Ska försöka uppdatera varje dag.💕 P&K

Likes

Comments