Heeeej! Här i stockholm där jag bor nu är det strålande sol och 24-26 grader. Jag är ganska känslig när det kommer till värme, jag får typ panik om det inte finns vatten att bada i om det är såå varmt...
Och då tycker jag också att det är skönt att ha något som är svalkande att dricka, som den här smoothien. Så om du vill veta hur jag gör min smoothie på sistone så läs vidare ❤❤❤

Du behöver:

✿ En banan
✿ Ett ägg
✿ Ett halvt paket hallon 

Gör så här:

Efter att du har mixat den så ska den vara lite fluffig för att ägget är i. Eftersom att ägget är i så blir det dels nyttigare och fluffigare vilket jag tycker är gott. Det smakar inte det minsta ägg, och det är inte farligt för att ägget är vispat med mixer (haha).

Men iallafall, smoothien är klar och jag toppar den oftast med lite tinade hallon.
Om man inte orkar dricka upp hela smoothien kan du hälla ner den i en liten matlåda och frysa den i ungefär 2 timmar så att den blir lite sorbet-aktig :)

Det är så du gör min favorit smoothie. Den är sååå god nu på sensommaren, och perfekt att frysa om man inte dricker upp hela✡✡.

Hoppas att ni gillade dagens inlägg, puss /Veronica ♡❤♡❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag så ska jag börja med att använda hm smink. På söndag (nästa vecka) ska jag berätta vad jag tycker om prudokterna osv.

SMINKET JAG KÖPT


Foundation

Coencealer

Puder

Ögonskuggspallet

Eyeliner

Ögonbrynspallet

Allt detta smink ska jag använda denna vecka :) Jag köpte bara sminket jag använder varje dag. 

Hoppaas ni gillade detta inlägg även fast jag inte gjorde så mycket! 

Kram Felicia :*

Likes

Comments

Heej! Är det bara jag alltid är den tjejen som har rinnande mascara när jag badar? Har du samma problem som jag? Jag har lösningen! DIY WATERPROOF MASCARA

​Den här mascaran funkar faktiskt jätte bra! När jag läste att man kunde göra detta så trodde jag verkligen att det inte skulle funka. Men jag testade, och det funkade huuuur bra som hellst. 

Även om man kanske inte badar lika mycke längre så är det ändå bra på t.ex. idrotten i skolan eller om man har simtest i skolan, eller om man bara känner för att ha på sig  vattenfast mascara :) 
Det här har verkligen varit en life hack för mig i sommar för att jag badar väldigt mycket på sommaren och inte så kul att ha rinnande mascara va?

Hoppas att ni gillade det här inlägget! Tryck gärna på gilla♡

Vi hörs på söndag! Kraaaaaaam Veronica♡♡♡

Likes

Comments

HEJ! I dagens inlägg ska jag göra en lyx vs diy! Jag brukar se lyx vs budget inlägg överallt och har alltid velat göra ett sånt inägg så idag tänkte jag göra det fast göra en liten tvist på det! :)

LYX VS BUDGET WATERPROOF MASCARA

Lyx saken är en waterproof mascara ifrån Maybelline New York som heter Great Lash. Jag har denna mascara o älskar den såå sjukt mycket! Priset är 99 kr, egentligen är den inte så dyr till skillnad från andra mascaror som kan kosta hur mycke som helst.

Diy saken är en waterproof mascara som Veronica har gjort själv. (bilden är inte våran, jag hittade den på google!!) Veronica kommer att visa er på fredag hur man gör den :D Priset kan vara helt olika, det beror på hur mycket ingredienserna man använder när man gör mascaran kostar.

​Jag hoppas verkligen att ni gillade detta inlägg! Glöm inte att Veronica visar hur man gör en Waterproof mascara på fredag!! /Felicia :)

LY <3

Likes

Comments

Heeej! Snaart är det höst. Och början av hösten kan det ju vara ganska varmt. Då har jag den finaste och sötaste outfiten till ganska varma höst dagar!♡♡♡


Hoppas att ni gillade inlägget så hörs vi på onsdag! Kram /Veronica ♡♡♡

Likes

Comments

Hej! Det är en ganska stor trend att ha rosa, blått, lila osv hårfärg i topparna. Vissa använder hair chalk, andra använder eller hair exstensions vad föredrar du? Jag skulle nog välja hair!

Jag valde ut tre svenska youtubers som har använt hair chalk och exstensions.

Lisa har använt dip dye i rosa färg

Sascha har använt hair chalk i rosa

Anty har använt löshår/exstensions i lila


Hoppas ni gillade detta inlägg, hissar du eller dissar du denna trend? Låt mig veta i kommentarsfältet! Om det är nåt speciellt inlägg ni skulle vilja att vi ska göra kommentera! Gilla för mer hiss och diss inlägg!!

Hejdå!!

/Felicia (Imorn kommer ett inlägg av Veronica!)

Likes

Comments