Hej!

Betina ber om ursäkt för att hon inte hann skriva ett inlägg igår, anledningen till det är att hon inte hade något wifi... Aja!

Nu är det ju inte många dagar kvar till sommarlovet(jippi!!) typ 50 dagar eller något sånt! Jag vet ju inte hur era lärare är men på riktigt! Hur tänker man om man lägger två prov i rad runt ett lov!?!

Det hela började med sportlovet, alla var super glada tills... provschemat dök upp och det visade sig att vi hade dubbla matteprov efter lovet😊 superkul! Sen upprepades samma grej igen på påsklovet... INTE OKEJ! Visserligen var jag sjuk innan påsklovet(nej, det var inte för att komma undan proven) men nu måste jag gör det som faktiskt enligt mig är tusen gånger jobbigare, omprov. Vem kom på den idén?😢

Kände att jag bara ville skriva ur mig min ilska för ibland känns det om att lärarna bara vill plåga oss med massa prov!! Ni får SUUUPERGÄRNA kommentera era åsikter kring prov och lärare så får jag veta vad ni tycker också!

Ha en underbar helg!

Puss & Kram❤ /E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej, Ebba här (igen)❤️

Nu sitter jag i skolan sådär lagom trött och taggad på musik!

Idag ser dagen helt normal ut, vanliga schemat + musikal efter skolan!

Jaa, det här blev inget långt eller intressant inlägg såå.. Men ni får ha en superbra dag!

Puss & kram❤️ /E


Likes

Comments

Hej alla!❤️

Nu så har jag och Betina bestämmt ett schema för hur/när vi ska blogga!😊 Så här ser det ut just nu:

Måndag: -

Tisdag:- /Ebba (ibland)

Onsdag: Betina

Torsdag: Ebba

Fredag: -

Lördag: Betina

Söndag: Ebba


Om du har några funderingar eller kanske något som du vill att vi skriver på bloggen är det bara att kommentera eller maila oss på: inspoteen@gmail.com vi blir bara superglada!😋

Puss & kram /E

Likes

Comments

Hej! 

Jag heter Ebba och driver den här bloggen tillsammans med ​Betina! 

 Det här är vårt första inlägg på bloggen så jag tänkte att jag skulle presentera oss!

Som sagt så heter jag Ebba, jag är 14 år gammal och jag bor utanför Stockholm med min familj. På fritiden spelar jag gitarr och sjunger (vi båda går i musikskola😝) . Vi båda tycker att musik är roligt vilket vi kommer använda oss av på bloggen!

Jag heter då Betina och driver också denna blogg! Jag är 14 år och bor precis som Ebba utanför Stockholm med min familj. På fritiden spelar jag fotboll och sjunger, jag är också mycket med kompisar. Mitt fokus i den här bloggen kommer vara att berätta hur vardagen ser ut för tonåringar idag, ge tips och kämpa mot idealen.

Det var lite om oss, förhoppningsvis får du en tydligare bild ju mer vi båda bloggar!Likes

Comments