Hey søde venner<33

I dag vil jeg snakke om nogle fede sweatre, og jaer det her er mit første fashion indlæg btw.

Første sweater ish, er en mega fed blåternet strik. Jeg kunne forestille mig at hvis du købte den i en størrelse eller to større, så ville den virkelig bare være fed! Den er fra Pieces og koster 349,95 kr. hvilket jeg syntes er helt fint for sådan en fed sweater/strik. Se sweater.

Anden sweater, er en mega flot og hyggelig strik. Den er ret speciel fordi den har disse brune striber, man kan dog også få den med sorte striber, men jeg syntes bare at den brune farve gør et eller andet for et basic outfit. Den er fra Pieces og koster 399,95 kr. hvilket overhovedet ikke er galt for sådan en fed strik! Se sweater.

Tredje sweater, er SÅ fed, det er en hel basic grå sweater, men så har den en mega fed detalje med en gul/orange stribe på. Den ville være mega fed med et par chinos og en bomber. Den virker helt vild god kvalitet. Den her sweater har virkelig også været populær i år og sidste år. Den er fra Envii og koster 450 kr. Hvilket jeg syntes er helt fair fordi den er SÅ flot og fed! (Kan desværre ikke indsætte link, men modellen hedder: BOBO KNIT BLOCK STRIPE 5132)

Fjerde sweater, er en super flot poncho ish, jeg ejer den faktisk selv (bare i grå) Den er super fin, og pifter et outfit godt op. Jeg elsker detaljerne på den, med de cirklerne osv. Det eneste der er med den er at den er lidt elektrisk eller hvad man siger, den giver hvertfald tit elektrisk hår hvilket er ret så nederen. Den er super fed med en rullekrave inden under. Den er fra Only og koster 299,95 kr. Hvilket er helt fint, fordi det er en SÅ flot sweater! Se sweater

Femte sweater, er virkelig flot og jeg er SÅ forelsket i dens flotte farve og den måde som den er lavet på. Jeg kunne virkelig godt overveje at købe den selv, da jeg bare syntes den er så fed, og den ville også være fed med et par vide bukser og nogle sneakers. Den er fra H&M og koster kun 179 kr. Hvilket jeg syntes er ekstremt billigt i forhold til hvad man får! Se sweater.

Hejhej sweeties<33

xx

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey søde venner<33
I dag vil jeg gerne snakke om det med at være venner eller kærester.

Hvis du er rigtig meget sammen med en, og i har aftalt at i bare skal være venner kan det være virkelig svært at styre sine følelser. Det er vigtigt at hvis du får følelser for den person, så skal du være stolt af det og ikke være flov fordi at i aftalte at i bare skulle være venner. Men fortæl det til en person som du kan stole på, så i ligesom kan få snakket om hvordan du har det og hvad du skal gøre osv. Jeg vil sige at du skal være
helt sikker før at du fortæller det til den person du er forelsket i, fordi ellers kan der godt opstå massere af forvirring hvis du fx fortæller at du er forelsket i den person, men så næste dag er du ikke sikker. Du skal også virkelig tænke over om jeres venskab er vigtigst eller om i vil prøve at komme sammen, for hvis i prøver at komme sammen, og i så finder ud af at det ikke går, så kan det godt være at det ændrer jeres venskab fuldstændigt. Det kan være at det gør jeres venskab meget stærkere, men det kan også være at det ødelægger det.

Hvis du har en ven som du er rigtig meget sammen med og i ikke er kærester, og folk spørger om i er kærester eller om i har noget kørende, så kan det være svært virkelig svært. Folk går og snakker om jer som et par og siger at i er søde sammen osv. det kan gøre virkelig ondt og det kan være virkelig irriterende når i begge to godt ved at i ikke har noget kørende. Men så er det vigtigt at i bare ignorerer de kommentarer i får, og jeg ved at det kan være virkelig svært fordi alle bekymrer sig jo lidt om hvad andre folk tænker om en. Men hvis du ved at i ikke har noget kørende, så er det jo det vigtigste.

Hvis du har en kæreste OG en rigtig god ven, så kan der ske rigtig meget drama. Fordi folk bliver i tvivl om du virkelig har følelser for din kæreste eller din ven, og det kan da også være pisse irriterende fordi inderst inde så har du jo følelser for din kæreste, men du holder jo også mega meget af din ven, bare ikke på samme måde. Der er det også bare vigtigt at ignorere de kommentarer. Og hvis folk bliver ved med at forstyrre dig med det, så virkelig få det banket ind i deres dumme hoveder at du ikke har noget kørende med din ven. Men gør det seriøst og modent, for hvis du bliver pigefornærmet eller sur, så tror folk
ikke på dig, tværtimod så bliver de bare endnu vildere og tror på det.

Heyhey<3333

xx

Likes

Comments

Hey søde venner<33

I dag vil jeg snakke lidt om forelskelse, hvilket er et emne som fylder meget for rigtig mange unge.

Når man er forelsket er der rigtig mange tanker oppe i ens hoved, alle de tanker går ud til én person, og det er den person man er forelsket i. Man tænker på om den person man er forelsket i, har det på samme måde. Man tænker også over hvordan man ser ud, fordi man skal jo godt ud over for den person man er forelsket i, man gør også mere ud af sig selv om morgenen. Der er hvertfald en masse tanker oppe i ens hoved, og det er helt normalt, det er noget som de fleste oplever.

Når man er forelsket i en, er det vigtigt at få snakket om det med en. Det kan være den man er forelsket i eller en ven eller veninde, en forældre, en lærer eller bare en man stoler på. Og det er ikke pinligt fordi, de vil syntes at det er spændende at høre om, og de vil helt sikkert kunne hjælpe dig.

Hvis du nu finder ud af at den du er forelsket i ikke har det på samme måde, kan det være rigtig hårdt. Men så er det vigtigt at man får talt om det, fordi at det er ikke noget som man skal gå inde med. Det er også vigtigt at forkæle sig selv når man har noget der ligner "kærestesorger" så måske tag i biografen med en veninde eller køb en masse tøj eller måske bare spis noget chokolade. Hvis den du er forelsket i ikke har det på samme måde er det vigtigt at du ikke bliver sur på den person, fordi han/hun kan jo ikke gøre for at han/hun har det på denne måde. Det er okay at blive sur eller ked af det, men ikke vis det overfor den person.

Hvis du nu finder ud af at den person du er forelsket i har det på samme måde, skal du ikke være mega overdrevet og bare springe på ham/hende. Du skal tage det chill og ikke komme sammen med den person lige med det samme. I skal nok prøve at være lidt mere sammen og vente lidt, fordi ellers kan det godt føles som ret meget på en gang for den man er forelsket i. Så bare tag det helt roligt. Man skal heller ikke fortælle til gud og hver mand at i er forelsket i hinanden, man skal som sagt bare tage det helt roligt.

Hvis der er en anden som også er forelsket i den du er forelsket i, er det vigtigt at du får snakket med ham/hende. Fordi hvis du er gode venner med den person der også er forelsket i ham/hende som du er forelsket i, kan det skabe RIGTIG meget drama hvis en af jer bliver kærester med ham/hende som I er forelsket i. Så det er vigtigt at i snakker med hinanden, og hvis det så ikke er okay med din ven/veninde at du bliver kærester med ham/hende i er forelsket i, så må du vælge om den du er forelsket i er vigtigst, eller om din ven/veninde er vigtigst. Men hvis det er i orden med ham/hende så kan du jo gøre hvad du vil, men bare tænk over hvad du gør foran din ven/veninde ;)

Nå håber at det kunne hjælpe lidt, hejhej<33

xx

Likes

Comments

Hej<3

I dag vil jeg gerne snakke om menstruation, (og det bliver helt sikkert IKKE sidste gang!) fordi der er rigtig mange der har snakket om det, men jeg syntes bare ikke at de rigtig når rundt om hele emnet.

Men over ordnet så er menstruation blod som kommer ud af din tissekone, og når du ser det første gang er det ret klamt, men sådan er det. Det er ret forskelligt fra person til person hvordan de oplever menstruation, men nogen oplever det meget slemt og med rigtig slemme smerter og humørsvingninger. Andre oplever det ret chill, de har det bare helt fint. Begge ting er helt normale, og det sker for alle.

Det er meget forskelligt fra person til person hvornår at de får deres menstruation. Mange får det når de er 9 år, og andre når de er 17. Begge ting er helt normalt. Men de fleste får det når de er 12-13 år.

Første gang du får din menstruation kan det være meget forskelligt hvordan den er. Ved nogen er den rigtig slem første gang, og der er massere af blod, men ved andre er der kun noget brunt snask. Men det er kun første gang, og det kan nå at ændre sig 1000 gange. Når du opdager din første menstruation er det ret vigtigt at du får noget viden om det, (og ikke mindst et bind, men det er en anden snak) den viden kan du få fra nettet, din mor, din lærer, din veninde, din søster eller bare en eller andet der ved noget om det. Det kan være meget svært at fortælle eller spørge nogen om, men det er bare vigtigt at man springer ud i det selvom det kan være svært.

Og når det kommer til smerter så er det også helt normalt, og jeg ved (tro mig) at det kan være det værste og det gør så pisse ondt, og det oplever de fleste, men så husk på at det er okay at tage et stykke chokolade:) Men hvis du har virkelig slemme smerter er det altså vigtig at spørge en læge, fordi han/hun kan hjælpe dig. Og der er heller ikke noget pinligt i at snakke med en læge om det, fordi at det er de helt vand til, og det er jo også deres job.

Nå byee<33

xx

Likes

Comments

Hej søde venner<3

Dette er mit første indlæg, og det kommer egentlig ikke til at handle om så meget andet end at jeg ELSKER at snakke om tystys emner som fx menstruation, pubertet, kønshår, barbering, kærester, følelser, venner og meget mere<3 Hvis i har nogle emner eller noget, så skal i endelig skrive det!<33 Jeg elsker pizza og satisfying videos. Men ellers er der ikke rigtig noget specielt om mig<3 Nå hejhej<33

xx

Likes

Comments