Livet

I aften holder en af mine rigtige gode venner 18 års føds. Faktisk har han været lidt mere end en ven, meen sådan skulle det ikke være og vi er bare venner nu. Lidt mere når vi er fulde ik, men venner er det vi betegner hinanden for. Men til sådan en 18 års føds, der er fuld at unge festglade mennesker og selvfølgelig vil der være alkohol. Masser af alkohol. Og ja jeg drikker alkohol og jeg elsker at feste og være fuld.

Jeg føler lidt det er et tabu at sige man godt kan lide at være fuld. Ikke blandt unge, blandt unge gælder det næremest om at blive hurtigst fuld, mest fuld og hvem der kaster op flest gange. I min vennegruppe/omgangskreds er mottoet Hellere bræk sig, end træk sig. Hvilket jeg tror er mottoet hos mange. Men hvis jeg sidder og snakker med voksne, væmmes de næremest og ruller øjne af en ved at man siger man bare elsker at drikke sig hammer lam og bare sys det er mega sjovt.

Men nogen gange har unge altså bare brug for at slå sig løs. Specielt hvis man som mig er en stille pige i hverdagen og ikke bare sådan slår mig løs. Der skal altså alkohol indenbors hvis jeg skal slå mig løs. Og i aften skal jeg bare være hammer lam altså. Jeg skal bare drikke mig fuld og hygge mig. For man har det altså bare lidt sjovere når der er kommet alko indebors. Ikke sagt at man ikke kan have det sjovt uden alko, det kan man sagtens, men alko gør det bare lige lidt sjovere. Man kan jo også sagtens løbe i almindelig sko, men det er nemmere i løbesko, det siger jeg altid til min mor når hun ik forstår at vi gider at drikker os hammer lamme.

Og jeg ved da godt at alkohol ikke er sundt for kroppen og slet ikke når man drikker det i så store mængder som jeg gør når jeg skal feste. Meeeen jeg er ikke typen der drikker hver weekend, det magter jeg simpelthen ikke. Når jeg så er til en fest så drikker jeg og jeg drikker igennem. Ligesom jeg gør i aften.

Mine venner kalder mig dronningen af shots. Jeg har altid shots. Og jeg er altid klar på at drikke shots. Shots er godt, aahah. Mine ynglings er små sure med blåbær. Dem kan jeg seriøst ikke få nok af...Mmm....

Men i hvert fald glæder jeg mig til i aften det bliver hygsomt

TeenagepigenDesign din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I ugen der gik...

I ugen der gik...var jeg på shoppingtur, med min bff T. Det var super hyggeligt og jeg fik købt ind til mit outfit, til min farmors føds.

I ugen der gik...tog jeg med mine forældre og min mindste storesøster til Tåsinge. Min ældste storesøster, hendes mand og deres barn var nemlig på ferie på Tåsinge. Det var en lang tur, men en perfekt tur at få afprøvet mine nye kørepiller på. Og de virker!! Så nu er jeg faktisk også klar til den lange tur vi skal køre når vi skal på ferie. Men det var et side spor. Det var super hyggeligt på Tåsinge, vi spillede kongespil, nød det gode vejr og afsluttede den perfekte dag med at grille.

I ugen der gik...blev min farmor 80 år. Det er jo ikke hver dag man bliver 80 vel?, så derfor skulle hun fejres. Det blev hun så i går. Hun holdte en kæmpe fødselsdag og ALLE mine fætre og kusine + kærester + oldebørn + onkler, tanter, faster osv. var der. Hvilket er godt gået eftersom vi er 38 når vi alle er samlet. Og det billlede vi fik taget blev sygt godt og vi er alle på billedet. + min farmor havde ingen ide om vi skulle have taget billedet så hun blev bare så overrasket. Det var en helt vild skøn dag. Og i aften tager dem der kan og vil op til min farmor og spise rester. Det bliver også super hyggeligt.

Teenagepigen


Likes

Comments

Livet

Jeg burde helt klart at sove lige nu. Klokken er 6 minutter over midnat og jeg ska tidligt op i morgen. Jeg for en smule travl dag. Jeg skal nemlig arbejde i morgen tidlig, fra halv 8 til halv 12, med min kusine. Bagefter skal min kusine og jeg suse afsted til en fotograf. Vi skal nemlig inden min farmors føds have taget et kæmpe fælles billede af hele familien + et billede af alle fætre og kusine + et billede af alle oldebørn + et billede af min farmors børn. Så der skal tages mange billeder og vi skal mødes klokken 12. Så vi får ret travlt. Jeg tænker vi bliver nødt til at gøre os klar i bilen, man vil jo gerne se godt ud på billederne. Og det gør man ikke efter 4 timers arbejde.....

En anden grund til at jeg burde sove er at jeg er blevet syg oven i det hele. Yay mig... I aften havde jeg 39,7° i feber og jeg er blevet ret snottet og så har jeg bare syg hovedepine. Pisse dårlig timing mand. Jeg kan faktisk slet ikke overskue at være syg lige nu. Men jeg arbejder på at blive rask til i morgen. Jeg har egentlig bare ligget og hygget i min seng i dag og set Friends. Så nu håber jeg at en god nat søn kan gøre underværker og gøre mig rask til i morgen. Ellers må jeg klare dagen igennem med hovepine piller og næserspray.

Noget helt andet er at min mor i dag lavede créme brûlée til mig for første gang. WOW det smager godt jeg er så meget fan. Det jo så også mega usundt ik, men når man er syg må man godt. Det bilder jeg mig i hvert fald ind.

Men her til aften sys jeg i skal have et fint billede jeg tog forleden. Det er nogen af mine ynglings blomster. Så de muntre mig lidt op når jeg er syg

Teenagepigen

Likes

Comments

Livet

På søndag skal jeg til min farmors 80 års føds. Hun holder stor fødselsdag så derfor har jeg da også været ude og finde et fint outfit jeg skal have på. Jeg har været ude og købe, en trøje, et par øreringe og et par sko. Kan ses nederest.

Trøjen er fra Gina Tricot og kostede 159kr, jeg fik dog rabat og betalte derfor kun 119kr. Jeg føler mig lidt som en kineser når jeg har den på. Men altså jeg kunne ik stå for den røde farve og den er så sommerlig og feminin. Skoene har eg købt på ASOS, de kostede 249kr, mener jeg. Ik hæng mig op på det, ahah. Jeg sys de er mega fede og elsker at de ikke er sååå feminine igen. Men stadig giver et lille touch. Øreringene købte jeg i glitter og der var 70% rabat på. Så oprindelig kostede de 100kr, men jeg fik dem til 30kr... Jubiiii!!

Til de ting jeg har købt tager jeg et par sorte slim jeans på og en sølv halskæde. Jeg har et lovetag og et startag fra Jane Kønig, i samme halskæde så den vil jeg også have på. Lovetagget er mit forbogstav og startagget er mit stjernetegn.

Teenagepigen

Likes

Comments

Serie anmeldelse

Dette er ubetinget en af mine ynglings serie. Jeg forguder den og har set den flere gange, faktisk er jeg lige gået i gang med hele serien igen... ups. Denne gang handler det om serien Friends, på dansk Venner.

Friends er faktisk en relativ gammel serie, første afsnit blev sendt d. 22 september 1994 og det sidste blev sendt d. 6 maj 2004. Men selvom den er gammel, er den ik dårlig overhovedet. Jeg er fan.

Men Friends handler om 6 venner, Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross og Joey. Simpelt sagt følger man egentlig bare de 6 venners liv, i både opture og nedture. Men hvert afsnit er krydret med en god omgang humor og hvis man ik griner til den er man sku sær... hihi.

Da man starter med at følge de 6 venner er de egentlig kun 5 i vennegruppen. I første afsnit støder Rachel til vennegruppen da hun har forladt sin forlovede Barry ved alteret. Her efter står de 6 venner samme i tykt og tyndt. Umiddelbart lyder det kedeligt, men nej. Det er virkelig en sjov serie, man ikke behøver at tænke for at se, der er ikke nogen mysterier, krimi eller noget i den retning. Det er bare ren hygge.

Udover man følger deres liv, følger man også hver enkles personlige udvikling. Rachels kamp om at blive et selvstændigt menneske og få revet sig væk fra sin fars forkælelse. Joeys drøm om at blive en berømt skuespiller og finde kærligheden mellem alle hans dates. Ross's kamp over at komme over hans skilsmisse fra han lesbiske kone og finde kærligheden igen. Monicas kamp for at få en kernefamilie og et godt arbejde, samtidig med hun kæmper med en sygelig rengøringsvanvid. Chandlers evige kamp om at blive voksen og lære at binde sig til folk, efter hans forældre svigtede ham ved skilsmisse. Sammen har de det tilfældes at de alle kæmper med at blive voksne og hvad det voksne liv indebære. Phoebe forsøger ihærdigt at genskabe i hendes meget ødelagte familie og starte en ny.

Friends er en serie der indeholder meget humor, kærlighed, romantik, drama og ren hygge. Jeg mangler ingenting i den her serie, den har alt hvad den skal have og jeg kan se den om og om igen. Jeg kan rigtig godt lide at de tager alvorlige emner op, men krydre dem med så meget humor at det ikke er kedeligt at se på, men i stedet bliver sjovt og noget man kan forholde sig til. Samtidig kan alle set sig ind i vennerenes forhold med hinanden og deres problemstillinger.

Der er i alt lavet 10 sæsoner, som alle kan ses på viaplay og netflix. Udover det senere TV2 Zulu 2 afsnit hver dag.

Jeg giver Friends 6 ud af 6 stjerner. Jeg har ik en finger at sætte på Friends, den fortjener en stjerne pr. person i serien da de alle gør noget godt serien.


Teenagepigen

Likes

Comments

Livet

D. 17 juli skal jeg på sommerferie, og jeg GLÆDER MIG!! Hvert år er jeg på camping med mine forældre og faster i 2 uger. Det lyder sikkert mega kedeligt, men vi for altid besøg fra mine søskende eller mine fasters børn. Derudover elsker jeg at være på camping det er så afslappende. Så derfor sys jeg faktisk næsten at 2 uger er lidt for lidt, ahahah.

Men ja hvor går turen så hen?? Sidste år var vi en 1 uge i middelfart (kedelig by) og efter den uge tog jeg faktisk til Sverige med Le (min midterste storesøster), F (Le's mand) og deres to børn. Det var også super hyggeligt, der boede vi i telt på en kæmpe stor 5 stjernet campingplads. Året før var vi i Århus på en campingplads der hedder Blommehaven.

Men i år skal vi tiiil...... BORNHOLM!!! Jeg har aldrig været på Bornholm, så derfor bliver det ekstra fedt. Vi skal være der over i 8 dage. Resten af ferien skal vi være på en campingplads enten i tyskland eller sydjylland. Vi skal nemlig køre over Tyskland for at komme til vores færge. Det skal vi dels fordi det var billigere, men også fordi jeg ik er særlig søstærk. Og når man sejler fra Tyskland tager det "kun" 3 timer ca. Selvom jeg sys det er lang tid er det jo kortere end når man sejler fra Køge af f.eks. Vi skal også have vores hund med, og jeg sys det var synd for den at den skal sidde i vores bil i alt for langt tid. Tænker at 3 timer er sådan ok for vores hund. Som en bonus skal min midterste søster, hendes mand og deres børn også med til Bornholm i år. Det bliver så hyggeligt.

Eftersom jeg har aldrig har været på Bornholm ved jeg ikke hvad jeg skal for vente, men vi skal selvfølgelig ud at se alt det man SKAL se på Bornholm. Hverken min mor, min far, min faster, Le eller F er sådan nogen virkelig kulturelle forældre. Specielt min far og faster gider det ik sådan rigtigt vel, de vil bare gerne sidde og slappe af. Men inderst inde vil de gerne, men for at være sikker på vi for set noget, har jeg planlagt alt det vi skal se til punkt og prikke, med tidspunkter og det hele. Vi skal bo i Rønne, campingpladsen ligger 5 minutter fra færgen så det er jo perf.

Jeg tæller i hvert fald ned til den her ferie, jeg kan ik vente... ;)

Teenagepigen

Likes

Comments

I ugen der gik...

I ugen der gik... har jeg arbejdet en hel del. Jeg arbejder i den lokale daglig brugs og jeg elsker faktisk mit arbejde. Der er selvfølgelig de der dage, hvor man alt bare er i mod en og man kun for skæld ud. Men jeg sys det er super hyggeligt, fordi alle kender alle. Der er så lokalt og man kan altid få en sludder for en sladder.

I ugen der gik... var det sankthansaften. Jeg skrev et indlæg om hvad mit forhold til sankthansaften er og hvorfor det egentlig er vi holde sankthansaften. Det var en super hyggelig aften, udover det blæste ekstremt meget.

I ugen der gik... blev min kusine student. Derfor var vi til studenterfest hos hende tirsdag d. 20 juni. Det var super hyggeligt. Det var super hyggeligt at vi alle i min fars familie var samlet. Eftersom at vi er 21 kusiner og fætre på min fars side og den ældste af os er 32 og den yngste kusine er 11. Så der en del der er flyttet hjemmefra. Så derfor ses vi ikke sååå tit mere, så derfor nyder jeg det ekstra meget når vi er samlet. For i min fars familie har vi det alle bare pisse godt sammen og hygger os.

Det var alt for denne uge ;)

Teenagepigen

Likes

Comments

Livet

I aften er det sankthansaften. Det er en af mine ynglings højtider. Men jeg har egentlig altid tænkt på hvorfor holder man sankt hans? Jo det har jeg så fundet ud af nu.

Johannes Døberen, som er kendt for at døbe Jesus i floden Jordan. Det er faktisk ham der er Sankt Hans. Det er nemlig hans fødselsdag vi fejre. Dog har han fødselsdag d. 24 juni, men i danmark er der tradition for at vi fejre vores helligdage aften før, derfor afholde vi sankthansaften d. 23 juni.

Men sankt hans er ikke en helligdag mere, da den i 1770 blev afskaffet under Helligdagsreformen, sammen med andre små helligdage. Men sankthansaften blev og er stadig en særlig aften os dansker og den er stadig en tradition vi holde fast i.

Men det er jo ikke svaret på hvorfor vi så laver bål og brænder heksen af? Men det har jeg også få svaret på. Vores bål tradition går nemlig helt tilbage til den før-kristne tid. Her brugte man bålet til at holde det onde væk. Man så nemlig sankthansaften og -nat som en magisk aften, hvor man mente at onde troldmæng og hekse var mere aktive på sådanne magiske aftner. Derfor tændte man bål, så man kunne skræmme og holde dem væk.

I Danmark brændte man faktisk rigtig levende mennesker af, som man troede var troldmænd eller hekse. Det gjorde man faktisk helt ind til 1693. Men heldigvis er vi stoppet med det og i stedet brænder vi heksedukker af. Hvilket kommer fra en gammel overtro.

Fordi selvom man brændte folk af man troede der var hekse i gamle dage, har sådan decideret ikke noget med vores tradition at gøre åbenbart. For det er først i 1920'erne hvor nogen tyske arbejdere lagde en figur på bålet, som så er blevet videre udviklet til en heks.


Jeg ved ik med jer, men jeg sys selv at sådan noget her er mega spændende. Jeg er faktisk glad for at vide hvad sankthansaften går ud på. Specielt nu hvor jeg selv elsker den så højt.

I min familie har vi en kæmpe tradition sankthansaften. Alle mine søstre kommer hjem sammen med deres mænd og kærester + deres børn. Min faster kommer også hjem og min farmor kommer også. Så spiser vi alle herhjemme hos mig og sammen køre vi der ud hvor vi plejer at se bål og synge. Vi ser altså et kæmpe bål på stranden, som er sygt flot med vandet i baggrunden. Efter vi har set bålet går vi alle ned til vores ynglings is koisk, hvor alle mine søskende har arbejdet og her drikker vi varm kakao og hygger.

Teenagepigen

Likes

Comments

Serie anmeldelse

Yay nu er det tid til den første serie anmeldelse. Denne serie er nok en af mine ynglings krimi serier. Det er nemlig serien NCIS.

Serien handler om et team der arbejder for NCIS, Naval Criminal Investigative Service, løser mordgåder og andre kriminelle ting inden for USA’s flåde og marineinfanteri. Teamets leder er specialagent Leroy Jethro Gibbs. Udover Gibbs som leder består teamet af specialagenterne Tony Dinozzo, Timothy McGee og Caitlin "Kate" Todd, senere erstattet af Ziva David. Til at hjælpe med at løse mordgåderne og andre kriminelle ting for de hjælp af chef retsmedicineren Donald "Ducky" Mallard, Ducky's assistent Jimmy Palmer og den kriminaltekniske specialist Abigail "Abby" Sciuto.

Hvert afsnit er uafhængige af hinanden, dog kan der ske at nogen afsnit hænger sammen, samtidig kan der i nogen afsnit refereres til noget der er sket i et andet afsnit. Men jeg vil mene at man sagtens bare kan se et afsnit uden at have set nogen andre afsnit.

Serien er fuld af spændning, krimi, humor og kærlighed. Med kærlighed menes der ikke romantik. Da jeg sys der mangler romantik i serien, der er små hint af romantik. Meeen ik nok efter min mening. Men med kærlighed mener jeg at man kan mærke kærligheden mellem teamet. De elsker hinanden hver og en og deres forhold er som om de er en stor familie. De vil gøre alt for hinanden og det gør de også.

Der er lavet 14 sæsoner af NCIS indtil videre, sæson 9 og 10 kan ses på viaplay. Ellers bliver NCIS sendt på tv3 og tv3+

Jeg har valgt at give serien 5,5 stjerne ud af 6

Teenagepigen

Likes

Comments

Livet

Yes, så er du nu folk bliver studenter. En rigtig dejligt tid, hviiis ikke det var fordi man selv mangler 2 år endnu. Jeg bliver sååå jaloux og tænker gid det var miiiiiig!!!! Men altså selvfølgelig er jeg da glad på studenternes vejen og ved godt det bliver min tur på et tidspunkt. Men derfor skær det stadig en smule i hjertet.

I går aftes var jeg til min kusines studenterfest, hun blev student i går eftermiddags og jeg er så glad på hendes vegne. Det må være en mege lettelse at man endelig er færdig med skole gang og der ikke skal laves flere afleveringer. Hun var helt vildt glad og fik 10, jeg er pave stolt af hende. Vi har altid været meget tætte min kusine og jeg, vi arbejder sammen og generelt har vi bare altid været meget sammen.

Men det her skulle slet ikke handle om min kusine, men i stedet om det at blive student.

For jeg sys faktisk det er meget mærkeligt at man nærmest SKAL holde en studenterfest. For i virkeligheden bliver man jo egentlig bare færdig med at gå i skole. Det er jo som sådan ikke noget der er virkelig vildt. Jeg sys sådan set i bund og grund at det er lidt opreklameret. MEEEN når det så er sagt, så er det jo fedt for os som bliver studenter at der bliver gjort såå meget ud af det. Det kan vi jo ikke klage over.

Jeg glæder mig sygt meget til at få huen på, til studenterkørsel, til dimissionen og alt det vi skal man skal feste. Jeg bliver selv HTX student, til sommeren i 2019. OG JEG KAN IKKE VENTE, IHH JEG GLÆDER MIG

TeenagepigenLikes

Comments