Direkt jag kom hem från skolan satte jag mig framför matteboken. Har lyckats lösa tre tal. Imorgon har vi prov och jag fattar inget. Jag kommer få ett F och det är jag säker på. Även fast jag vet att jag ändå kommer få ett F så att jag inte behöver oroa mig så gör jag det i alla fall. Pallar inte med livet ljust nu. Dessutom har jag min mens vecka i veckan. Tjoho! Kan det blir värre. Jo att jag har yrsel och huvudvärk så jag inte orkar plugga inför provet imorgon. När jag dessutom inte ens fattar något.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte avslöja en liten sak för er. Nämligen att jag har Asperger. Jag fick veta att jag hade Asperger för ungefär två år sedan.

Allt började när jag började 6:an. Alla började förändras. Alla för utom jag. Jag var fortfarande ett barn. Mina vänner M och T började vara med andra och jag blev ensam. Den tiden var tuff för mig. Jag hade svårt att skaffa nya vänner. Eftersom jag hade och har fortfarande problem socialt. Jag förstod inte hur andra menade eller uppfattade saker. Utan jag säger saker som jag tycker och ibland kan dessa ord såra någon. Samtidigt kan jag få för mig att vissa signaler, ord, eller kroppsspråk betyder något. Något negativt mot mig.

Jag vill jag ha saker på ett visst sett. På det viset det alltid varit. Om det inte blir som jag tänkt mig blir jag sur, väldigt sur. Jag gillar inte nya saker och därmed inte överraskningar. Jag vill ha min vardag planerad så inga nya moment. Det tar oftast längre tid för mig att lära mig någon fysisk aktivitet och har svårt att delta i lagsport.

Har haft många depressioner fram och tillbaka. Så i 8:an förstod vi tillslut att något inte stod rätt till. Det visade sig att jag hade Asperger.

Min familj verkade inte bry sig eller snarare vilja hjälpa mig för att må bättre. De får mig bara att må sämre. De trycker ner mig och säger negativa kommentarer. Jag känner mig inte accepterad i mitt egna hem...

Xo-xo

Likes

Comments

Första dagen på ungefär en månad som det faktiskt är strålande sol. Det har bara regnat och åter regnat. Har det inte varit regn har det varit molnigt. Men idag så... Som ni redan vet gillar jag hösten. En mysig tid. Denna bild tog jag imorse och tycker att den symboliserar hösten ganska mycket. I och med att rönnbär växer under hösten.

Nu sitter jag här på vårdcentralen och väntar på en kompis som har ett läkarbesök. Sen ska jag hem och plugga. Ibland känns det som att jag inte har något liv. Liksom jag pluggar varje dag... Brukar ni plugga ofta?

Xo-xo

Likes

Comments

Godmorgon allesammans! Idag har jag sovmorgon eftersom vår lärare är utomlands. Tjoho! Denna vecka missar vi ungefär tre lektioner. En idag och sista lektionen idag. Dessutom är det ingen sista lektion imorgon eller på fredag. Då blir det mer tid till att plugga matte, hahha. Nämen vi har matte prov på torsdag. Känner att jag ligger efter. Det vill säga att jag inte förstått allt.

Något som jag brukar göra är om jag inte förstått allt i matteboken är att se på youtube. Alltså jag söker upp delen i matten jag inte förstår på youtube. Där väljer jag ett videoklipp jag tycker ser bra ut eller ja du fattar. Det som är bra med det är att någon förklarar och skriver samtidigt hur man går till väga. Om man ändå inte förstår kan man alltid spola tillbaka eller välja ett nytt videoklipp. Denna process tycker jag väldigt mycket om. Jag lär mig väldigt mycket utifrån den. Ett litet tips till er som ni kan ta del av om ni vill.

Nu ska jag nog ta och börja göra mig klar inför ännu en dag i skolan. Bye!

Xo-xo

Likes

Comments

Ny vecka och nya möjligheter kan man säga. Tänkte börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat något idag. Men har nämligen inte haft tid på grund av en massa skolarbeten osv. Därefter drog jag på gymmet.

Efter gymmet drog jag och E till älven. Det är så vackert där. Jag ville bara stanna, men kände bara att jag måste hem. Måste hem till plugget! Han ni någon gång känt den känslan: att ni vill stanna men måste plugga eller måste till jobbet? Jag hatar den känsla. Hoppas ni haft en bra dag!

Xo-xo

Likes

Comments

Då var veckan slut. Herregud vad fort den gått. Känner att jag inte har haft tid för annat än att plugga denna vecka. Hoppas att nästa vecka blir en aning lugnare. Även fast jag redan vet att vi har två prov nästa vecka och läxor i övriga ämnen. Dock har vi ingen lärare på två lektioner. Vilket innebär hål.

Nu sitter jag hör i soffan och försöker planera upp denna vecka. Vad jag ska göra i veckan och när jag ska plugga på vilket ämne. Föredrar ordning. Därför planerar jag allt. Ett tips till dig som vill ha ordning. Fast det vet du nog redan i så fall...

Imorgon har vi sovmorgon men vill inte lägga mig allt för sent ändå. Det är ju bra med mycket sömn. Dessutom är jag väldigt trött för denna dag har känts rätt trög. Så jag borde nog gå och sova nu. Så Godnatt allesammans.

Xo-xo

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderades med några underbara vänner. Dessa vänner har jag inte träffat på ett tag. Med tanke på att vi nu börjat gymnasiet och inte längre går i samma klass. Alltså blir det svårt att ses. Dessutom har vi sällan tid med tanke på allt plugg. Men idag eftermiddag bestämde vi oss för att träffas! Ha det bra!

Xo-xo

Likes

Comments

Som ni kanske redan vet från tidigare blogginlägg så har jag spenderat helgen hos min pojkvän. Vilket jag ofta gör varje helg. Jag har nämligen inte så bra relation till min familj. Känner mig inte accepterad i mitt eget hem. Vilket får mig att må dåligt. Så på helgerna är vi oftast hos han. På veckodagarna går jag i skolan Mellan 8:30 till 15:30. Därefter drar jag till gymmet och tränar tsm med E. Jag kommer oftast hem till middagen men tillbringar kvällen med plugg på rummet.

Idag var första gången jag faktiskt kände hemlängtan. Jag fick reda på vad E föräldrar egentligen tyckte om mig. De tyckte att E gjorde allt för mig men jag inget för han. Jag fick en klump i halsen. Liksom jag gör visst saker för han. De ser inte det eftersom jag gör saker för han hemma hos mig men inte hos han. Jag är inte så tuff av mig att jag bara kan gå och ställa mig och laga mat till han hemma hos han. Jag känner inte hans familj tillräckligt bra för att överhuvudtaget ha en bra konversation med någon av dem. Jag har dessutom socialfobi. Vilket innebär att varje liten stund med hans föräldrar blir väldigt stelt. Också ska jag ställa mig och laga mat. Något som jag verkligen inte vågar göra. Vad ska jag laga? Vad får man använda för ingredienser? Får jag ens använda något? En massa frågor kommer upp. Och dessa frågor måste jag få svar på av hans föräldrar. Det verkar vara det ända settet att få dem att gilla mig.

E sa till mig att jag inte behövde göra något för han. Han vill bara att jag ska vara lycklig och får mig hela tiden lycklig. Men att veta att hans föräldrar inte gillar mig fick mig nästan att börja gråta. Hur ska jag få dem att gilla mig när jag är så blyg socialt? Den frågan går inte att besvara. För hittills verkar det inte funka. Hoppas ni haft en bra helg i alla fall!

Xo-xo

Likes

Comments

Vi slängde ihop några chokladbollar till mellanmål idag. Dessutom är de nyttiga och smakar ungefär lika dant som vanliga chokladbollar. Den ända skillnaden är nog att de smakar mer kakao och mindre socker.

Allt du behöver är en "allt i ett maskin" en maskin som liknar en mixer men man kan göra en massa olika degar i den. Funkar till och med att göra egna pommes. Hoppas ni vet vad jag menar, Hahha. Sen behöver ni så klart kakao, havregryn, kokosolja, salt och mandlar:

1: Häll alla ingredienser i "allt i ett maskinen"

• 18 - 20st dadlar
• 5dl havregryn
• 1,5dl kokosolja
• 3msk Kakao
• 4 - 5 msk Kaffe
• 1 nypa salt

2: Mixa ner ingredienserna i ungefär 1 - 2 minuter

3: Rulla chokladbollarna och strö över kokos

4: Låt kallna i kylen , ungefär 15 - 30 minuter (Går äta utan att de varit i kylen också) Men jag tycker det är godast att äta de när dem är lite kalla.

5: Klart!

Det tar ungefär 5 - 10 minuter att göra dessa chokladbollar. Dessutom tycker jag att de är väldigt goda. Men det är ju också en smaksak.

Xo-xo

Likes

Comments

Lite sent inlägg men men.... i alla fall så tog jag och pojkvännen en morgon promenad i dag för att bli en aning piggare. Säger inget namn på honom för då skulle jag inte längre var anonym. Där tog jag även en del bilder. Men denna bild gillade jag mest. Hoppas ni också haft en bra morgon.

Nu lite senare har vi rensat igenom E garderob. Han kan inte ha gjort det på ett tag. Hahha. Det var rätt mycket kläder som var för små eller trasiga. Men Nu är det klart så nu ska vi ta och sätta oss och spela något spel som jag inte vet vad det heter. Ha en bra lördag ni också!Xo-xo

Likes

Comments