POSTY with new music! yes YESSSS

OOjj OJ oj vad jag mår bra! Postys röst är heaven, den är så himla nice att lyssna på. 21 Savage var också bra, gillade hans del i låten och blev imponerad/chockad. Gillar allt med den här låten speciellt när det blir paus med alla beats/instrument förutom Postys och 21 Savages röst, aaah deras röst under de sekunderna var extra nice, loved it!

Post Malone du är min rockstar fan


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej IDAG ÄR DET FREDAG, det betyder mina vänner vadå? NEW MUSIC

Så idag släpptes Homemade Dynamite ft KHALID, POST MALONE OCH SZA)-REMIX och JAG DOG. Alltså den här fucking REMIXEN ÄR WOOOOOOOOOOW! Jag fick gåshud och jag började fan få tårar för den var så FUCKING GRYM och jag bara dog inombords och sen skrek jag FUUUUUUCCCCKK ME NU NU NU!

Jag är uppe bland molnen, jag flyyyggggger WOW LÅTEN ÄR SÅ BRA MINA VÄNNER, SÅÅÅÅ BRA. Allas röster är så perfekta, det är dRog i mina öron, aaaah JAG ÄR SÅ GLAD OCH HYPAD över den här remixen.

Såååååå, TA PÅ DIG HÖRLURARNA OCH LYSSNA

Likes

Comments

Hon är en av de coolaste, enligt mig.

Bibi Bourelly är 23 år gammal och är en singer/songwriter. Hon har skrivit låtar till RIHANNA 'Bitch Better Have My Money', 'Higher', 'Yeah, I Said It' och 'Pose'. Hon har också skrivit låtar till exempelvis Selena Gomez, Usher och Lil Wayne. Hennes röst är speciell och det påminner mig lite om Amy Winehouse, så she is pretty cool!

Jag började lyssna på henne under sommarlovet och hittade henne på Spotify. Första låten jag lyssnade från henne var 'Ego' och jag fastnade för hennes röst och hennes grymma texter. Hennes texter är another level (hmmm säger man så? ahah men ni fattar) , de är mäktiga. Alltså hon är så duktig och damn låt oss prata om när hon sjunger LIVE, wooooooow wow wow wow!

LYSSNA O BARA LYSSNA!

Favorit låt: Poet


Likes

Comments

Love love love Sam Smiths nya låt 'Too Good At Goodbyes'!

Alltså texten är wow och det är så mycket känslor and I just love it. Jag längtar till hans nya album och jag hoppas att den kommer ut SNART :-) orkar inte vänta mer :))))

Jag gillar den här delen extra mycket:

'I know you're thinkin' I'm heartless
I know you're thinkin' I'm cold
I'm just protectin' my innocence
I'm just protectin' my soul'

https://genius.com/Sam-smith-too-good-at-goodbyes-lyrics

Likes

Comments

WOW Zayn Malik du gjorde min torsdag ännu bättre, applåd till dig grabben!

Så Malik släppte ny singel idag med Sia och den heter 'Dusk Till Dawn', han släppte även musik videon och jag dog lite. Alltså Zayn och Sias röst passar så himla bra, vill ha mer låtar från de två. Jag är heeeeelt kär i låten, jag tror att det är en sån låt som jag inte kommer tröttna på.

Jag var jätte taggad för den här singeln och speciellt att Sia skulle vara med och när man är super taggad så förväntar man sig mycket och det var jag hehe. Jag var rädd att jag inte skulle gilla den så jätte mycket pga mina förväntningar MEN JAG ÄR CHOCKAD HUR BRA DEN ÄR jag är inte besviken alls, så good job Malik!

Ooooh kolla på musik videon-jätte fina färger, snygga bilar och snygga/vackra Zayn är med :)

Likes

Comments

PVRIS är ett av de hetaste rockbanden just nu (för ett år sen också)

Jag ÄLSKAR rock och jag trodde att jag skulle aldrig göra det. När jag var mindre så sa jag till mig själv att jag skulle aldrig gilla det, tyckte att det var konstigt att folk gillade rock. Det ändrades med åren, när jag började i 7an började jag lyssna på rock och jag gillade det så mycket. I 8an blev det mer och det var skönt att lyssna på rock för jag var så arg vid den åldern och det hjälpte mig att bli lugnare när jag lyssnade. Tycker om att lyssna på rock när jag är super arg eller när jag ska fixa upp mig till nån fest. Det bästa är också när man har hörlurar på sig och har på högsta volymen, AHHHH BÄSTA KÄNSLAN LOVE IT!

Många tänker på att rock är bara hård rock, att de growlar mycket. Jag hör oftast från folk när de pratar om rock att det är BARA SKRIK men det är inte sant för det finns olika typer av rock. När jag började lyssna på rock så lyssnade jag inte direkt på growl låtar utan jag började med lugna rock låtar som ändå hade mycket trummor och elgitarr sen efter ett tag började jag lyssna på lite hårdare och hårdare rock. I 9an började jag lyssna på hård hård rock så det tar med tiden att börja lyssna på sånt.

Tillbaka till PVRIS, de är tre just nu och the lead singer är en kvinna (ooooh YEEESS) som heter Lynn Gunn, hon är SÅ BRA! Hur vet jag det? För jag har sett dem LIVE YEAH THAT'S RIGHT. De andra i banden är killar och de heter Alex Babinski och Brian MacDonald, super duktiga! Deras andra album kom ut för typ 10 dagar sen och let me tell you DEN ÄR GRYM, har varit så taggad för deras nya album sen dem sa det för ett år sen och jag är inte besviken. Tycker att ni borde lyssna på dem speciellt om du är en person som gillar rock!

HUR ELLER VARFÖR JAG BÖRJADE LYSSNA PÅ DEM, det var inte spotify denna gången. Jag var i Thailand och blev vän med en tjej och vi hade samma intressen alltså vi var så lika, vi lyssnade på samma band, vi hade samma musiksmak, älskade serier, fota, läsa böcker, gå på konserter OSV. Sen frågade hon om jag lyssnade på PVRIS och hon la på deras låtar och jag började gilla dem. Sen kom jag hem från resan och lyssnade på dem konstant därefter fick jag ett sms av henne och då frågade hon om jag ville följa med henne och hennes kompisar på PVRIS konserten och jag sa ja (såklart) och konserten var CRAZY BRA, den var så bra och jag hade så roligt. Kommer aldrig glömma bort den kvällen!

FAVORIT LÅT FRÅN ALBUMET: What's wrong

KONSERT: 12 November Fryshuset

Likes

Comments

HEEEEJ

Lyssnade igenom en av mina spellistor och kom till låten 'Stranglehold' av Kevin Garrett och tänkte shit jag behöver dela med mig den här låten för jag tycker att den är så bra. Varje gång när jag lyssnar på den så börjar jag bli nervös, får liksom fjärilar i magen och får lite tårar. Kan inte lyssna på låten när jag går ut för annars blir jag bara moody men tycker att det är coolt hur låtar kan få en att bli glad, ledsen, taggad etc SÅ COOLT!

Okej men lyssna på låten om ni vill och sen när ni har tid lyssna på hans andra låtar för dem är också bra! Pööösss på er och imorgon är det FREDAG that means new songs

Likes

Comments

Igår släpptes låten 'Why don't you come on' och Khalid sjunger med i låten med en tjej som heter Lorely Rodriguez och hennes artist namn Empress of. Låten kom ut igår och jag tyckte inte att den var så nice, tyckte bara om Khalids del och hans röst men tyckte inte om Lorelys röst. Tyckte inte att det passade med deras röster tillsammans men ville ändå uppdatera er om nya låten, för ni kanske tycker om den och inte håller med mig för alla har olika smak och åsikter osv 😜

Om du vill så får du jätte gärna dela med dig av vad du tyckte om låten, det är bara att kommentera, pöööss!


Likes

Comments

SÅ nästa artist som jag vill rekommendera är 6LACK!

Jag lyssnade på honom första gången när jag var i Frankrike, jag behövde nya låtar inför resan så jag kollade igenom de här förslag låtarna som Spotify rekommenderar (älskar att de har det). Jag såg då namnet 6LACK och tänkte att jag har aldrig hört talas om honom så jag lyssnade på 'Luving U' och 'Learn Ya' and oh man det kändes konstigt i magen när jag lyssnade på låtarna. Sen blev jag helt oh wow I like him, så jag lyssnade på hans andra låtar som vara lika grymma!

Ni kommer gilla honom (jag hoppas)!


Likes

Comments

Caesar Caesar och vår Caesar!

Ni borde lyssna på honom, hans röst är så mjuk och skön att lyssna på. Han har också släppt hans nya album som heter Freudian, handlar mycket om hans föööörrrra lover. Hur jag hittade honom var via Spotify, hade inget att göra så jag kollade igenom några artister och artister tills jag kom fram till hans sida. Första låten som jag lyssnade var 'Streetcar', lyssna på den för den är grym! Innan jag lyssnade på honom så la min kompis på en av hans låtar och rekommenderade men jag glömde att spara hans namn så jag glömde helt MEN SEN HITTADE JAG HONOM. 

Jag blev iaf kär i hans två låtar som inte är med i hans album och de var, 'Japanese Denim' och 'Streetcar' SÅ BRA LÅTAR! Alltså hans röst får en att tappa all stress för hans röst är så mjuk och skön att lyssna på. 

FAVORIT LÅT FRÅN HANS NYA ALBUM: 'Loose' och 'We find love' dessa två låtar hör typ ihop så we find love är part 2

Kolla in sen på hans andra låtar, för dem är så BRA! Pöösss

Likes

Comments