Lyssna på Billie Eilish finna röst och hennes nya album 'dont smile at me'. Min favorit är 'idontwannabeyouanymore' SÅ BRA!

ENYOJ💫💫💫

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej heeeeej mina vänner!!!

Varför jag inte har uppdaterat varje dag är för att jag är bortrest.. Jag har varit på Way Out West och nu är jag i Istanbul, kommer hem den 23 augusti så jag kommer inte kunna skriva här varje dag pga seg internet. Kommer sen berätta allt om Way Out West och tipsa er om nya låtar! 😁😍

Lyssna på Silence som min babylito är med i thenks, pööööösss

Likes

Comments

SÅÅÅÅÅ jag hoppas att ni har hört några av POST MALONES låtar för dem är så BRABRABRA!

Post Malone som heter egentligen Austin Richard Post har en skit bra album som jag kommer aldrig tröttna på, aah dem är så bra. Hur jag hittade honom var pga JUSTIN BIEBER, han är med i låtan Deja Vu och jag är en Bieber fan sååå jag har koll på Bieber you know iaf låten släpptes för året och sen började jag lyssna på Posty. Lyssnade på honom mycket under jullovet och har inte fått nog av honom (han är också en av mina favisar). Hans låtar får en att bli relaxed och man blir så inne i låten, love it! Posty är en härlig människa, rolig, skrattar gulligt, ler hela tiden haha och är lite shy. Kolla på hans intervjuer så kommer ni få se hur han är 😜

Jag har många favorit låtar från hans album Stoney men just nu är det nog 'Leave'

Enjoy!

Likes

Comments

Min andra favorit artist är den vackra Jorja Smith!

Why? För att hennes röst är så extra. Hennes texter mina vänner mmhmmmm nej ni måste lyssna!!!!

Hur jag hittade henne var också via Spotify he he, kollade runt och BAM JAG KOM TILL JORJA SMITH och hennes sjuka låtar som jag inte kan sluta lyssna på. Började lyssna på henne för några månader sen mm ja jag blev kär i henne också :)

Jag har många favorit låtar av henne men den absoluta favisen är *trummor* Teenage Fantasy. Den här låten mina damer och herrar är speciell because varenda ord i låten är true true true and fire fire fire.

'We all want a teenage fantasy
Want it when we can't have it
When we got it we don't seem to want it
We all want a teenage fantasy
Want it when we can't have it
When we got it we don't seem to want it'

'I've got a lot of things to do
What if I had been a fool
And thought I was in love with you
I need to grow and find myself before I let somebody love me
Because at the moment I don't know me'

Hon säger mer bra saker i låten så tryck på play och LYSSNA OCH HÖJ VOLYMEN!

https://genius.com/Jorja-smith-teenage-fantasy-lyrics


Likes

Comments

HEJ HAPPY PRIDE-DAY!

Ville presentera min FAVORIT artist som flesta av er vet om näääääämligen KHALID!

Hur jag hittade honom var så här; jag älskar att kolla runt på Spotify, hitta okända artister och nya låtar-så jag vet inte helt plötsligt kom jag till Khalids sida på Spotify då han hade bara en låt ute och det var Location. När jag lyssnade blev jag kär i hans röst och låten (jag kunde inte sluta lyssna på hans singel). Efter det väntade jag på hans andra låtar som skulle komma ut och sedan till den efterlängtade ALBUMET AMERICAN TEEN som är SJUKT BRA! Varenda låt är grymma/sjuka (sorry använder samma ord hela tiden men ska bli bättre på det).

Varför jag tycker att hans låtar är så bra är för att dem betyder så mycket, hans texter får en att inse saker och det känns verkligen i magen. Jag vet inte hur jag ska förklara men det han sjunger om är typ det vi ungdomar/vuxna går igenom nu och hur det känns att bli heartnbroken eller ignorerad av en lover. Han tar upp massa känslor, det är så jag känner iaf

OCH jag tänkte bjuda på när Khalid sjunger Frank Oceans låt 'Lost' (jag dog lite)

ps. Han kommer faktiskt till Stockholm snart dock kommer han vara förband för Lord!

YOU ARE WELCOME

Likes

Comments

Hej o hejsan!

Next spellista äääääär lugna låtar och dessa låtar är AMAZING! 

Om du är ledsen och vill gråta, varsågod lyssna. Om du är arg LYSSNA, om du vill känna dig lugn LYSSNA. Om du är tom, har ångest eller är stressad LYYYYSSSSNA. Om du ska åka flygplan, tåg, buss, bil LYSSNA. Om du inte kan sova LYSSNA på den här listan (funkar för mig iaf). Om du behöver tänka och ligga i sängen LYSSNA!

Lyssna med hörlurar, ligg i sängen, blunda ögonen OCH HÖJ VOLYMEN! 

ENJOY!!!

Likes

Comments

SÅÅÅÅ VÄLKOMNA till Teenage Fantasy mina vänner!

Jag har skapat denna blogg för att göra mina dagar roligare och för att dela med mig av det jag lyssnar på. Jag har väldigt blandat musiksmak vilket ni kommer få höra och jag älskar att hitta okända artister för deras låtar är grymma (wowiga)!

Här är några favoriter låtar som jag vill bjuda på idag. Ni kanske har hört flesta av dem speciellt om ni har varit med mig men jag hoppas att ni inte har gjort det, pöööösss ses imorn!


Likes

Comments