Då var första skriftliga nationella avklarat. Det var läsförståelsen i svenska som stod på schemat. Jag tyckte själv att det gick bra när jag gjorde det, sen efteråt när folk började jämföra svaren kändes det mindre bra och jag insåg att det gick skit. Typiskt mig att inte läsa frågorna ordentligt. Får skylla mig själv helt enkelt. På fredag är det dags för uppsatsdelen, förmodligen kommer vi få välja mellan att skriva en skräcknovell, en krönika/argumenterande text om kroppsbehåring och något tredje. Hoppas verkligen att vi får välja krönika om kroppsbehåring, det skulle vara så kul att skriva om.

Nästa nationella jag har är om två veckor, då är det dags för labben i fysik. Kommer totalt sumpa det, fysik är definitivt inte mitt starkaste ämne och är 90% säker på att jag kommer få underkänt på det. Aja, får hoppas att ett mirakel inträffar haha.

Ska plugga lite engelska nu, hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen har gått ganska långsamt, men den har absolut inte varit tråkig. Hittade en ny youtuber som heter Michelle Reed, har suttit och kollat igenom i princip alla hennes videos haha.

Något jag har tänkt på väldigt mycket är värmen. Är en extremt frusen person, och vintern är enligt mig det värsta som finns. Helst av allt hade jag velat åka till ett riktigt varmt land och bara ligga och slappa på en strand eller vid en pool. Har faktiskt inte varit i ett varmt land sen 2014, iochförsig var jag på en tre veckor lång språkresa i Brighton i somras så jag ska ju inte klaga. Men det hade varit så skönt att vara i Maldiverna eller Kanarieöarna nu. Något varmt ställe lär det inte bli förrän nästa år, tyvärr. Ska dock inte klaga nu heller då jag ska till London vilket jag är taggad över.

Well jag ska göra mig iordning för att sova, ciao.

Likes

Comments

Och så var det måndag igen. Egentligen gillar jag måndagar då vi har ganska få och roliga lektioner(bortsett från NO:n). Efter skolan har jag även pianolektion vilket alltid är roligt. Men idag blev det att stanna hemma istället. Vaknade upp med en mensvärk från helvetet. Varken Ipren eller två Panodil hjälpte och jag kunde knappt gå utan att krampa. Oh well, får väl ta hand om mig själv och dricka te även om det smakar konstigt.

Denna veckan kommer dock vara dryg. På onsdag och fredag har vi nationella prov i svenska. Det enda bra med det är att vi får god frukost i skolan innan. Det drygaste med det är dock att vi måste vänta tills 13.00 innan vi får lunch, och vi äter normalt sätt 10.45. Våra magar kommer kurra högt. Fredag är väl den enda dagen som jag faktiskt längtar till, inte bara för att det är fredag utan för att jag och min familj ska till Helsingborg. Först ska vi gå på Pinchos och sen har vi biljetter till Johan Glans föreställning. Han är otroligt rolig så det ska sjävklart bli kul.

Ska återgå till att tycka synd om mig själv och hoppas att min katt kan ta hand om mig. Good bye.

Visst är hon extremt söt?

Likes

Comments

Hello till vem som nu skulle läsa denna bloggen. Jag heter Teddy, jag fyller 16 till hösten och bor i en liten skitstad i Skåne som heter Eslöv.

Skulle då försöka göra en bra presentation men jag låter bara som när jag var 12 och försökte starta blogg. Den enda som läste var min mamma, och jag trodde jag skulle bli skitkänd. Mina drömmar blev krossade när jag insåg att jag var lika intressant som en sten. Försöker då skapa blogg igen, har dock inte lika stort mål utan gör det bara för att jag tycker det är kul att skriva och jag behöver tidsfördriv. Kan dock inte lova att inläggen kommer vara intressanta eller bra för att jag är extremt lat. Men ingen kommer ju att läsa ändå, och de som läser kommer säkert sitta och skratta så vad gör det egentligen.

Anyways, jag ska fortsätta med att ha lite söndagsångest och tycka synd om mig själv för att jag har mensvärk. Hejsvejs(vem i hela säger ens så?)

Och jag bjuder på en bild för att den va lite söt(vadå hybris)

Likes

Comments