Hejsan igen försvann ett tag igen då jag drog ifrån mitt familjehem, och gjorde inte så bra grejer.
Hamnade på sis i Norrland johannisberg, och spendera hela min sommar där som kanske inte var så jätte kul. Men jag vet ju vad konsekvenserna är, så det är mitt eget fel.
Träffade några bra tjejer där Monica, Marijanne, maysarah, Hanna. Underbara tjejer.
Nu är jag tillbaka på mitt familjehem igen på samma ställe. Funkar bra, inte kommit igång med så mycket än dock.
Kommer aldrig kunna säga att den här gången kommer det bli så eller så man vet aldrig vad som väntar..
Man får leva för dagen inte mer än så.
Så där har ni svaret på varför jag inte bloggat på ett par månader!
Hejsvejs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 42 Readers

Likes

Comments

Hej min blogg nu är det dax igen och jag tänkte börja lägga upp ett inlägg en gång om dagen iallefall, nu har jag flyttat och det känns väldigt bra jag trivs än så länge.
Igår så red jag för dom har hästar här, en jätte duktig travare.
Så det kändes kul, ja tar med några bilder längst ner sen. Sen har jag tagit det ganska lugnt bara, pratat i telefon ganska mycket, och så.
Nu idag är det regn ute och jag ska bara ta det lugnt, jag tänkte ha ridit idag men nja inte någon lust när det är kallt och regnigt så det blir bara och slappa i sängen typ.
Sen har jag inte så mycket mer och skriva för idag 😋 hörs imorgon.

Likes

Comments

hej bloggen, imorgon ska jag åka och hälsa på ett fosterhem som det kallas. Och det känns väl helt okej, tänker inte gå ut med vart ännu men jag känner typ 2 personer där omkring så det känns bra i alléfall. Ända jag är rädd för är om ja ska bo där några månader typ är att mina kompisar ska glömma bort mig o sen när ja kommer tillbaka blir jag ensam typ haha, nej mardrömmen ju.
Så får det inte bli, kommer väl antagligen komma hem på permissioner ibland så ofta det går.
Bott i fosterhem/familjehem. Innan detta också, och det är jobbigt o bara komma in på det settet o veta att man måste va med den personen jämt om man nu inte skulle komma överens med personen.
Men jag tror det kommer gå bra.
Ville bara uppdatera om det,
Annars så har jag bara varit med Xenia o shoppat massa kläder idag i Stockholm typ. O så har vi ätit kycklingrulle. Och det var så sjukt varmt idag, så skönt.
Nu ska jag väl sova tänkte jag
Godnatt puss

  • 941 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen inte bloggat på ett tag nu, så tappat en del läsare och så märkte jag, och det är tråkigt!
Men ny telefon o bättre bilder, innan va min telefon trasig så den tog inte så bra bilder och den var seg, inte så kul då.
Bloggar ju på telefonen. Men tänkte ta nya tag nu och försöka komma igång lite med bloggandet. Får ju ha telefon nu och det är så skönt, idag har jag varit med Pål och varit i Stockholm på dollar store där köpte jag bara lite dricka och så, sen var vi på Ikea och åt kanelbullar sjukt billigt 5 kronor ingenting. Sen köpte jag lite mat o åkte hem och tog det lugnt bara.
Nu är klockan mycket så ska väl sova snart. Hörs imorgon 💕💕

  • 1013 Readers

Likes

Comments

Hej länge sen jag skrev något nu, flyttat till öppet fast ändå på sis. Får ha min telefon ibland och göra mycket mer saker!
7 månader här nu, och jag är så trött på detta saknar min familj och mina vänner, och att bara få vara själv.
Känner mig dock redo att komma härifrån. Jag har kämpat mig igenom detta och varit kvar även fast det har varit sjukt jobbigt ibland. Jag har hittat mig själv och är glad på livet.
Och nu är min planering ett familjehem, vart någonstans det vet jag inte.... Det är också jobbigt, och inte veta hur det kommer och vara. Jag hoppas det blir bra iallefall. Nu ska jag snart lägga mig puss och kram och godnatt.

Likes

Comments

Hej, jag har inte haft kontakt med folk som inte är bra för mig på väldigt länge och det känns skönt, jag väljer istället och fokusera på mina bra vänner som vill mitt bästa och bryr sig om mig, som Amanda Lucas Alisha Jennie o några fler.
Och min familj såklart som betyder mer än något annat. <3

Likes

Comments

hej fredag idag o jag har mest vilat, och ronnia en personal har gjort jätte fina flätor på mig blev så nöjd, senare åkte jag o åt sushi i nyköping de va gott. Sen åkte ja till maxi o köpte lite shampo o godis o så, sen åkte vi tillbaks o nu ska jag lägga mig vid tv o vila, puss puss får se vad som händer imorgon

Likes

Comments

hej, fick reda på att mitt slutmöte är i första veckan i mars alltså då min utredning är klar och det bestäms vart jag ska efter, för jag vill verkligen hem och tillbaka till friheten, aldrig kul och vara inlåst, i början var det rena helvetet men vande mig ganska snabbt och nu mår jag ganska bra, jag ville må bra och nu gör jag det! så är glad över det.
bor ju som sagt på lövsta sis ungdomshem, låst avdelning.
Jag har rutiner jag har börjat med skoluppgifter och jag har gått upp 6 kg i vikt som är bra för jag var ganska smal innan jag kom hit så det känns bra faktiskt. puss o kram

Likes

Comments

Hej, det var länge sen jag blogga nu, det har varit en rätt jobbig period för mig just nu, så har inte haft tid eller ork till och blogga, kom ju hem från före detta hvb hem nyligen, och jag trodde allt skulle gå bra såklart jag ville det med men, det sluta inte så bra helt enkelt så nu bor jag på sis lövsta ungdomshem, låst. har tillgång till dator ibland.
Men just nu mår jag faktiskt bra, bott här i 3 månader nu, och jag längtar på att komma hem.
Och jag hoppas med allt att denna behandling hjälper mig, jag gör inte så mycket om dagarna, rätt utråkande skulle jag säga, men nästa helg får jag besök och jag längtar, färgat mitt hår blont dessutom eller jag håller på inte en fin blond ännu men snart så hoppas ja att det blir det! nu vet ni, kram

Likes

Comments

Hej allihopa.
Idag har jag inte gjort så mycket.
Ledig från skolan pga av saker som sagt, så vakna typ vid 12 tiden, åt pringles o drack Cola till frukost, sen packa ja lite och sånt, för att åka till Askersund möta Amanda när hon sluta skolan, sen åkte vi till zinkgruvan, la oss och vila åt mat, men imorgon blir det Marieberg i Örebro! Puss puss.

Likes

Comments