Random

Hello bloggvärlden. Jag heter(kallas) för Teddy, och jag fyller 15 i höst. Som ni kanske läst i min presentation så är jag en dryg tonåring. Alltså jag är jättesnäll när jag får som jag vill, men jag är väldigt bra på att skifta humör.
I den här bloggen kommer ni väl få läsa lite vad som helst I guess? Jag kommer nog skriva mest om musik, och andra saker som jag älskar(som Harry Potter, Game om Thrones, The hunger Games etc).
Jag har bloggat innan, men då kunde jag inte stava och jag trodde att jag skulle bli jättekänd, vilket jag obviously inte blev. Så jag tänkte börja igen. Eller iallafall försöka.
Största anledningen till att jag börjar är att jag och min kompis åker på språkresa nästa vecka, och jag orkar inte vara med i någon jobbig familjegrupp på Whatsapp där jag varje dag måste informera de om exakt allting jag gjort. Så det här är ett enkelt sätt för mina föräldrar att få den informationen. Eller jag vet inte hur mycket internet jag kommer ha tillgång till men jag ska försöka skriva as much as possible.
Så ja, that's me. Tänkte också säga att jag inte bryr mig ett skvatt om vem som läser denna bloggen. Skratta hur mycket ni vill åt mig Idgaf(och jag syftar framförallt på de som spelar handboll för att jag vet att ni gillar mig jättemycket, puss).
Men ha det bra, och så får vi se hur länge jag tänker behålla denna bloggen eller om jag ångrar mig.

Likes

Comments