Header

Min dag har endast bestått av att ligga i sängen och även varit en snabbis på sjukhuset imorse. Mår inte mitt bästa just nu så kvällen får spenderas i sängen med godis och en film!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min dag har bestått av träning och promenad på morgonen och sedan stan och fika! Nu är jag hemma igen och ska strax gå och äta med min mamma. Ovan ser ni dagens outfit också!

Likes

Comments

Hade rött läppstift på mig igårkväll! Tycker det kan vara väldigt fin faktiskt!

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag gänget! Hoppas ni får en jättefin dag med era nära och kära! Jag har idag ätit frukost på Clarion Hotell med mamma och sedan gått på stan och köpt lite blommor hem och även en tröja, kjol och lite småsaker! Ikväll ska jag ta ett glas med min kompis på stan!

Likes

Comments

Igår hade jag världens mysigaste kväll med mina vänner! Vi lagade middag och efterrätt sedan såg vi en film och bara satt och snackade!

Likes

Comments

Så skönt med lov! Ikväll ska jag jobba och idag ska jag bara ta de lugnt, kanske gå ner på stan en stund! Ha en fin måndag!

Likes

Comments

Godmorgon lördag och lov!!! Så skönt! Idag ska jag nog ta mig ut i solen då det är jättefint väder ute! Har börjat friskna till nu vilket är jätteskönt! Ha en bra dag, kram

Likes

Comments

Nu är jag hos frisören. Så himla skönt behöver verkligen både klippa och slinga mitt hår! Visar resultatet senare ;) Glad fredag!

Likes

Comments

Fick frågan om jag kunde tipsa om fina pälsar! Och självklart kan jag det.

Jag tycker faktiskt att man kan hitta fina pälsar på de flesta webbshoppar, nelly, asos osv. Men ett tips är Zalando just nu, har börjat gilla deras saker mer och mer och de har många fina pälsar nu i mönster som leopard eller olika färger! Sedan även Born in Stockholm har väldigt fina pälsar, de är lite dyrare men de har även Faux fur som är billigare! Jag själv föredrar pälsar i lite annorlundare färger än svart, eftersom man har ganska mycket annat svart. Men om det är din första päls är det även smart att ta en enkel färg som passar till allt!

Likes

Comments

SOMMAR. En tillbakablick som lyser upp min vardag idag. I somras var jag i Cannes i en vecka tillsammans med mina vänner. Tror att det är en av mina bästa resor jag varit på, så fint det är där och har nog aldrig haft så roligt och mysigt på samma gång! Dit vill jag åka igen snarast.

Likes

Comments