Idag blir det bak on track. Nu var det ett tag sen jag utöva min älskade sport innebandy. Idag kliver vi in i hall och jag är så oförberedd så de heter duga. Jag avsluta säsongen med att skada mitt knä som akuten sa att de inte var någe fel på. Fast jag har haft ont i det fram tills för någon vecka sedan. Sen blev jag sjuk så har inte kunnat tränat pågrund av smärta. Så idag får vi se om jag håller för det ena eller de andra antingen skadar jag mig eller blir sjuk. Det känns som det är de jag får välja på just nu. Hoppas det bara går vägen åt båda hållen men risken är rätt stor att de inte kommer funka. Är ett under om de gör det. Kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En dag som denna bjöds på picknick i Stadsparken med den jag älskar som mest. Han fick den idéen för att det finns så många pokestops på vägen dit och i närheten. Här framåt kvällen vart de lite mys med en vän fruktsallad och film är inte fel!

Likes

Comments

Det som hänt i mitt liv just nu sen jag skrev mitt första inlägg har bestått av att jobba och tillbringa tid sambon och mina vänner. Därför har jag helt totalt glömt bort den kära lilla bloggen.
Det som har hänt är att jag har störst del varit i min sambos sommarstuga tillsammans med hans familj. Den ligger i en liten vik till Hjälmaren hur skönt och underbart som helst. Där har vi badat och åkt vattenskidor och ring efter hans kusins båt som har sommarstuga i närheten. Ha det gött peps så får vi se när nästa inlägg blir 🌸

Likes

Comments

Att vara mig en dag som denna har gått ut på att vara sjuk på förmiddagen. Så det blev inge jobb idag. Sen har jag och min sambo Simon byggt ihop en bokhylla som jag har väntat på att ska byggas upp sen vi flytta in "ÄNTLIGEN" blivit ihop satt. Det är ett sånt enkel bokhylla från Ikea som de flesta har.

Nu här på kvällen har en kär vän tittat förbi med lite kafé och Disney mys kvällen till ära!

Likes

Comments