Tyvärr glömmer många som är kristna att hägmod är synd , det vill säga stolthet. Stolthet är någ ett av dem svåraste synderna dem flesta kristna misslyckats med... men mannkan bättras. Ödmjukhet är inte lätt någonstans , men man måste


älska din fiende - Jesus.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kan alla som tror driva ut demoner eller bota sjuka, svar JA. Och varför vill inte alla bli använda av Gud ? det vet jag ej men alla är inte kallade eller utvalda that's for sure. Bibeln säger att dem som tror ska driva ut demoner och lägga händerna på dem sjuka o dem ska bli friska. Du som läser detta kan, men det gäller att ha en relation och att tro på Jesus.

Likes

Comments

välkomna till filladelfia kyrkan på söndag 18;00
då Sebbe staxx berättar sin frälsning hur han fann Gud och hur hans liv såg ut innan

Likes

Comments

Många kallar sig kristna men lever för världen. Vi kristna är kallade till att ha ett liv tillsammans med Gud. Många idag kallsr sig kristna vilket jag tycker är härligt. Men när det kommer till att leva ett liv med Gud så gör dem flesta inte det. Dem flesta vill bara ha Guds välsignelse. Att vara kristen handlar om att ödmjuka sig. Att inte leva världsligt som att ha sex innan äktenskap, ta droger eller stt vara full. Detta kallsr Gud ljumenhet. Gud vill ha dig helt inte halvt. Vi är i världen men inte av världen. Vi är av Gud. Vi lever i ett andligt krig. Vi måste omvända oss, och ge upp alla våra synder och inte forsätta att leva i dem. För det är då vi får en realation med Gud

Likes

Comments

Herren Jesus har lagt på mitt hjärta att jag ska åka på mission resor i framtiden o be för sjuka 😍👍🏽💕 im so excited. Ni kanske hörde talas som Awekening Europe? där blev många helade i Jesu namn.

Likes

Comments

Under alla mina år har jag tvekat på Guds existens.. Jag växte upp med atheist föräldrar. Jag ville tro på Gud men ändå så tvekade jag ofta. Nu när jag vet att han finns kan jag inte beskriva kärleken jag har till han den är enorm.

Det finns så mycket saker folk inte vet om Gud att han idag botar sjukdomar.

Han botade min eksem och panik ångest. Det är jag evigt tacksam för

Likes

Comments