Emelie

Den första dagen vi begav oss ut i backen var ett rent helvete. Jag hade_ tre_ jag skriver det igen TRE storlekar försmå pjäxor på mig. Jag grät i stugan. Jag grät i liften. Jag grät nerför backen. Jag grät konstant.

Jag och olle lämnade truppen och krigade oss hemåt. Kolla vad vi välkomnades av, tre tallrikar gulaschsoppa.

Utsikten från stugan, klockan alldeles för tidigt på morgonen.

zzzzZzZzZzZzZz

Får pirr i magen när jag ser tillbaka på alla bilder! Saknar att få ligga i en hög och dela kärlek med dessa sex underbara människor.

JÄGER JÄGER JÄGER JÄGER JÄGER JÄGER, En shot i liften på väg upp till toppen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Emelie

ÅRE

Vår monstertruck som vi åkte upp till Åre med.

Olle och den snyggaste och mest välanvända mössan på hela resan.

KUK

Swag, ett ord som kan beskriver hela resan mycket väl.

Likes

Comments

Lördag! Livets dag. Älskar att vakna upp utan alarm, äta långa frukostar och känna att man verkligen har hela dagen framför sig. Hahah skön självförverkligande Emelie Sandelin, för sådär mina vänner ser inte många lördagar ut för mig. Jag börjar jobba klockan nio på morgonen _varje _ lördag. Hård kamp för en morgontrött tjej som mig. 

Efter jobbet kubba  jag över med mat till Matilda. Var där i exakt 23 minuter. 23 minuter tog det för oss att utbyta meningar om vad som har och inte har hänt på de 12 timmar vi inte setts på. 23 minuter tog det att äta upp våra mackor. 23 minuter tog det att vara hemma igen. 

Kyss

Likes

Comments

Emelie
...på rätt saker, jag vill mer än allt slänga/"slösa" iväg mina pengar på ett glass vin med någon härlig, goda lunchar och fina middagar. Jag vill leva mitt liv i lyx, det är allt jag vill. Allt jag strävar efter. Att och andra sidan ta en fika med någon är enligt mig totalt värdelöst, äta en torr bulle och någon vidrigt dyr juice som är slut på ett slurk. NE SCHAS, SCHAS OVE. Jag vill ju gå på långa promenader, laga middagar & bara verkligen GÖRA saker. Har jag lagt mina sista slantar på en upplevelse & eller på en kär vän så är jag lycklig oavsett om jag kommer leva luspank de kommande 20 dagarna. För vi får inte glömma att den minnen vi skapar genom upplevelser är de som formar och utmanar oss som enskild individ. Jag har kommit fram till att jag ska bli en person som tar allt med en grävskopan salt och att börja leva ett lite mer spontant liv än vad jag gör nu. Ni vet filmen Yesman, när skådespelaren Jim Carrey är en galen kille och säger JA till _allt_. Jag har verkligen vänner som liknar honom, vänner som utan att tänka efter kan ta det där jätte klivet utanför deras comfort zone. Simpla enkla saker som kan förgylla och hjälpa andra att ta detta kliv kan vara något så simpelt som att skicka över ett oskyldigt sms om att gå på bio med någon. Får inte nog.

Likes

Comments

Mitt liv förfaller har blivit en 100 årig kärring som är trött på livet. Januari kom lika snabbt som den försvann och bittra lilla februari månad har inte direkt tagit mig med storm. Min ständiga klaga..det går för fort. Det känns som om det var igår vi hade sommarlov. Snart tar jag studenten, om så lite som en djävulsk termin. Hur sjukt är inte det?

För några timmar sedan satt jag i Matildas säng i vanlig ordning, vi kom fram till att de människor som vi bli på vintern varken speglar mig eller henne. Jag tappar både stinget och glöden till att vara den Emelie som jag verkligen vill vara. Så för att komma så nära den boost av D-vitamin och andra mineraler som förstärker ens livslycka har jag bokat en resa till vackra Grekland. Hugga chaka Huggga va glad jag är över det!!

Likes

Comments

Emelie

Igår låg jag i Matildas säng utan Matilda. Kände mig deppig, längtade hem och ville inte göra något över huvudtaget. Möjligtvis kolla lite på Shameless. Men hade saker att pricka av på dagens schema. En fika på stan med Olle. Gillar gillar gillar honom.

Mot kvällskvisten pallrade jag mig hem till Ida. Där vi, ett litet gäng plannerat ett överraskningsparty till Anna J. Hade en sån fin och bra kväll, skönt och komma ut och bara snacka skit och dricka vin.

Idag vankas ännu mer skoj, bowling och middag för att fira att MOR min fyllt 41!!!!Likes

Comments

Emelie

Strosa runt på stan och döda tid i eftermiddags. I hela 2 h gick jag runt på våran lilla gågata i Uppsala, jag hann skaffa mig ett rejält skoskav, bli hungrig och bitter innan mamma och jag klev in i taxin för att åka hem. Köpte med mig ett par balla brallor och två styckena tjocktröjor. Mindre kul var det för plånboken, usch stackars plånbok, stackarn ligger atm och skriker utsvulten och tom pga fick något jäkla ryck i skolan och köpte biljetter till ED, ses om 2 månader baby xx

kysssss heejj

Likes

Comments

Emelie

Long time no see friends

Hitta på denna gamla cred-tröjan i min låtsaspappas garderob. Man har ju sen barnsben blivit inlärd att både lyssna och tycka om punk.

Likes

Comments