Lördag! Livets dag. Älskar att vakna upp utan alarm, äta långa frukostar och känna att man verkligen har hela dagen framför sig. Hahah skön självförverkligande Emelie Sandelin, för sådär mina vänner ser inte många lördagar ut för mig. Jag börjar jobba klockan nio på morgonen _varje _ lördag. Hård kamp för en morgontrött tjej som mig. 

Efter jobbet kubba  jag över med mat till Matilda. Var där i exakt 23 minuter. 23 minuter tog det för oss att utbyta meningar om vad som har och inte har hänt på de 12 timmar vi inte setts på. 23 minuter tog det att äta upp våra mackor. 23 minuter tog det att vara hemma igen. 

Kyss

Likes

Comments

Emelie
...på rätt saker, jag vill mer än allt slänga/"slösa" iväg mina pengar på ett glass vin med någon härlig, goda lunchar och fina middagar. Jag vill leva mitt liv i lyx, det är allt jag vill. Allt jag strävar efter. Att och andra sidan ta en fika med någon är enligt mig totalt värdelöst, äta en torr bulle och någon vidrigt dyr juice som är slut på ett slurk. NE SCHAS, SCHAS OVE. Jag vill ju gå på långa promenader, laga middagar & bara verkligen GÖRA saker. Har jag lagt mina sista slantar på en upplevelse & eller på en kär vän så är jag lycklig oavsett om jag kommer leva luspank de kommande 20 dagarna. För vi får inte glömma att den minnen vi skapar genom upplevelser är de som formar och utmanar oss som enskild individ. Jag har kommit fram till att jag ska bli en person som tar allt med en grävskopan salt och att börja leva ett lite mer spontant liv än vad jag gör nu. Ni vet filmen Yesman, när skådespelaren Jim Carrey är en galen kille och säger JA till _allt_. Jag har verkligen vänner som liknar honom, vänner som utan att tänka efter kan ta det där jätte klivet utanför deras comfort zone. Simpla enkla saker som kan förgylla och hjälpa andra att ta detta kliv kan vara något så simpelt som att skicka över ett oskyldigt sms om att gå på bio med någon. Får inte nog.

Likes

Comments

Mitt liv förfaller har blivit en 100 årig kärring som är trött på livet. Januari kom lika snabbt som den försvann och bittra lilla februari månad har inte direkt tagit mig med storm. Min ständiga klaga..det går för fort. Det känns som om det var igår vi hade sommarlov. Snart tar jag studenten, om så lite som en djävulsk termin. Hur sjukt är inte det?

För några timmar sedan satt jag i Matildas säng i vanlig ordning, vi kom fram till att de människor som vi bli på vintern varken speglar mig eller henne. Jag tappar både stinget och glöden till att vara den Emelie som jag verkligen vill vara. Så för att komma så nära den boost av D-vitamin och andra mineraler som förstärker ens livslycka har jag bokat en resa till vackra Grekland. Hugga chaka Huggga va glad jag är över det!!

Likes

Comments

Emelie

Igår låg jag i Matildas säng utan Matilda. Kände mig deppig, längtade hem och ville inte göra något över huvudtaget. Möjligtvis kolla lite på Shameless. Men hade saker att pricka av på dagens schema. En fika på stan med Olle. Gillar gillar gillar honom.

Mot kvällskvisten pallrade jag mig hem till Ida. Där vi, ett litet gäng plannerat ett överraskningsparty till Anna J. Hade en sån fin och bra kväll, skönt och komma ut och bara snacka skit och dricka vin.

Idag vankas ännu mer skoj, bowling och middag för att fira att MOR min fyllt 41!!!!Likes

Comments

Emelie

Strosa runt på stan och döda tid i eftermiddags. I hela 2 h gick jag runt på våran lilla gågata i Uppsala, jag hann skaffa mig ett rejält skoskav, bli hungrig och bitter innan mamma och jag klev in i taxin för att åka hem. Köpte med mig ett par balla brallor och två styckena tjocktröjor. Mindre kul var det för plånboken, usch stackars plånbok, stackarn ligger atm och skriker utsvulten och tom pga fick något jäkla ryck i skolan och köpte biljetter till ED, ses om 2 månader baby xx

kysssss heejj

Likes

Comments

Emelie

Long time no see friends

Hitta på denna gamla cred-tröjan i min låtsaspappas garderob. Man har ju sen barnsben blivit inlärd att både lyssna och tycka om punk.

Likes

Comments

Emelie

Jag inledde 2016 med en fett bränna, sol och höga palmer i Mexiko. Den nyårsaftonen var något ut över det vanliga, en dag med otroligt mycket intryck och en bunt av olika kulturer som firade årets slut och det nya årets början tillsammans. Resortet som jag bodde på hade slagit på stort och firandet började redan vid gryningen.

Jag bara tjatar och tjatar men kan vi bara konstatera hur snabbt tiden faktiskt går?

Tänkte dela med mig av några minnen från mitt 2106.

Jag fyllde 18 och fick ett underbart firande, av både familj och vänner. Sen eftersom fyra av mina nära vänner för 18 år sedan, 1998 valde att se världen för första gången både några dagar efter och före min födelsedag så hade jag ett tight schema i början av juli. Hej och hå

Signe B 18 den 9 Juli.

Matilda O. Det blev ett så lyckat firande. Jag och några andra hade tillsammans bjudit över alla hennes vänner (förlåt Abbe för att jag glömde bort dig) för att fira hennes 18 års dag med hennes familj och familjevänner. Lyckat överraskningsparty

På kvällen landade jag hemma hos Astrid L. Efter att ha vart på två firande några timmar tidigare var jag vid det här laget alldeles för berusad för mitt eget bästa. :)))

I somras åkte jag och gänget (nio) tjejer till Ayia napa för att bland annat, festa, sola och bada. Det var en otroligt lökig, men framförallt rolig resa. Vi var odrägligt berusade dag in och dag ut och alldeles förstörde på morgnarna. Det var även så kul och underhållande att man Ibland kunde vakna upp till för att hitta en.. två..eller tre tjejer sova i solstolarna vid poolområdet.

 En fest-skabb-resa lär man göra, de är nyttigt för alla ungdomar där ute. Jag säger bara det.

Sommarens andra resa var otroligt spontan, biljetten bokades bara någon vecka innan avgång. Resan fick sin knuff efter ett sms av Matilda "Vi har extra sängar, här i lägenheten" efter det beslutade jag och Tove att ta vårt pick och pack och åka till Nice i Frankrike och spenderade 4 nätter där med Mate och hennes familj.

En ut av dagarna köpte vi en ####@@@@@shaaslaksGODASTE pizza och två flaskor vin. 64 kr st kosta dem, mer av sånt. Ångrar dock nå enormt att jag inte köpte hem ett dussin och började langa till alla giriga 00;or IAF efter middagen sprang vi omkring och tävlade om vem kunde klara flest utmaningar på Nices gator, lagom berusade var vi. ÅH den kvällen var bra! Slutade med naken bad med ett gäng fransmän. kul

En dag så lämnade vi Frankrike för att ta bussen till Monaco, för 1,5 euro. Där låg vi slöa och bakis på någon strand hela dagen. Garvade mycket, kommer jag ihåg.

Weekend festival var en otippad höjdpunkt på året. Tove vann biljetterna via Instagram, ni vet när man ska tagga två vänner för att få en chans att vinna blablab. Hon vann IAF två biljetter dit. Hon valde mig fniss. Hade inte alls höga förhoppningar, men hörni efter de två dagarna hade jag oförglömliga minnen.

Festivaler är verkligen det bästa som finns.

Sen alla dessa resor till London, tror jag har åkt dit fyra gånger under 2016. Alldeles för några med tanke på att Tove har bott i London under halva året. En stor förändring på min ekonomin skulle kunna förändra den situationen. Hejar på att jag snart vinner på triss alternativt att jag får nån anonym swishning på några miljoner.

Var även i London under haloween helgen!!!!!

PAUS. Nattbio och shoppning av mat, då vi hade hyrt en lägenhet (med kök) som visade sig var lika stor (liten) som Harry Potters skrubb under trappan. haha

Dag tre var vi igång igen, med att fira halloween. Med nya sminkningar och nya klackar. 

Hahah är så besviken med min sminkning. Önska V E R K L I G E N jag var intresserad och kapabel att lära mig.

& något som faktiskt har förgyllt min höst har faktiskt vart bloggen Som en liten dagbok och en plats att skriva av sig på.

Den avslutande bilden för detta inlägg, är en bild på mig också Tove för år 2014. Kyss på er-

Likes

Comments

Emelie

Ännu en månad har flugit förbi och vi är redan inne på December och det är helt sannslöst hur snabbt tiden går??? December = dagarna för mig och Tove på svensk mark kan nu på riktigt få en nedräkningen. Heja. Heja.

Jag har suttit framför samma dator, glott på samma jävla uppgift i två timmar och fortfarande inte gjort det jag ska. För exakt 14 minuter sedan bestämde jag mig för att tappa upp ett bad för att dämpa all stress. Men såhär tio minuter efter kommer jag på varför jag aldrig badar. Jag tvingar på mig att bada ungefär var tredje månad och inbillar mig att det är bland det mest avslappnande man kan göra. Vilket det egentligen är,, i cirkus två sekunder tills man dör av värmeutslag och inser att man ligger och guppar i sin egen skit och för att inte tala om hur fruktansvärt rastlös man blir. Slutar med att jag ligger och dinglar halv naken över badkaret för att inte känna hettan. Det kommer nog dröja ytligare två månader innan jag vågar mig på något sådant galet igen.

I helgen träffade jag Kristina i Uppsala för att tillsammans bege oss till Stockholm för lite galaj. För två tönt tjejer som oss blir det nästan för överrumplande med så mycket nya intryck på en och samma dag. Nya ansikten, nya gator, nya drinkar. NYTT NYTT NYYYTTT!!! Ta mig inte fel, men det blir lätt tjatigt att gå runt på Uppsalas gator, träffa samma trötta människor på samma jävla gator. Trevligt med lite omväxling för en gångsskull..

1. En Tiara

2. Dreglar vad TASTYYY, Detta njöt vi av samtidigt som vi kollade på Devious Maids. !! Rekommenderar !!

3. För två veckor sedan fylld IDA B äntligen 18, det firades stort hemma hos henne. heja heja vilken kväll!!

4 Efter jobbet i lördags tog jag med lite smått och gott från och överraska familjen Ptersen/Ristic.

6. Magi

Likes

Comments

Tove

I tisdags efter skolan åt jag middag på ett av favoritställena Wagamama i Richmond. Satt där ett tag tillsammans med Nora och Mathilde och tog igen allt jag missat. Det var supermysigt! Wagamama is the place to go to om man vill ha en billig men fortfarande god middag. Spring dit vet jag. På tisdagkvällen låg jag däckad med feber och halsont så i onsdags gick jag till doktorn och fick medicin för min halsfluss så det är därför jag varit lite off. Men nu är jag frisk igen och ikväll kommer familjen! Längtar!

  • Tove
  • 3760 readers

Likes

Comments