Just nu känner jag att jag börjar hamna i en ont cirkel som jag pratade om i mitt senaste inlägg men då tänkt jag att lovet skulle göra så att jag "återhämtar" mig, men nej så är fallet inte. Jag är själv en person som försöker att undvika drama så mycket som helst och en av löftena jag gjorde med mig själv innan jag började gymnasiet var att,jag skulle behandla alla trevligt, inte döma någon och inte ha någon som en fiende utan vara väldigt opartisk och är trevlig mot alla. Själv tycker jag att jag lyckats bra alla ser mig som "den snälla" och hoppas de allra flesta iallafall inte har någon emot mig.

Meeen det håller sig inte så länge redan efter 2 månader är det väl eller tre ? Iallafall efter den korta tiden jag gått i gymnasiet så har det redan vart ett fåtal "drama" sessioner men nu är jag på väg mot ännu ett vilket inte glädjer mig. Bara att människor redan nu ska börja vända ryggen till andra och försöka vara otrevliga tycker jag är väldigt lågt, människor litar på vissa för mycket och flera tar det för givet och visar sin falska sida. Tycker ändå det är ganska sjukt hur vi människor beter oss när vi är i en försvarsposition

Ett motto jag ALLTID säger och kommer ALLTID att hålla kvar vid är att ifall jag pratar någon person ska jag kunna säga exakt samma sak framför deras ansikte, och inte prata massor med skit bakom deras rygg men så fort det kommer till att du ska prata med den på riktigt så beter du dig som att vi är bra vänner.

Slutligen det jag vill säga är att mitt psyke inte är det bästa just nu och människor snälla sluta vara falska och vara förblindade av era egna problem för när du vågar erkänna dina egna fel så är det då du kan bli en bättre människa♡.

Likes

Comments

Så nu är jag tillbaka, snart börjar alla gamla vanor igen med skola, plugg och att knappt ha tid till andra saker. Har ju börjat gymnasiet i år och märker inte så tydlig skillnad på mängden plugg än men tror att det kommer bli skillnad på snart då alla nationella prov börjar under våren, ser verkligen inte fram emot det :(. Just nu så försöker jag på att plugga in grunderna och att börja från början hellre så att man inte hamnar bakk i massor med ämnen.

Även fast lovet är slut snart ser jag fram emot, tydliga vanor är ett controllfreak hehe :) Sedan så ar det här lovet väldigt behövligt då det hände massor med saker den senaste veckan och hade knappt lust att gå till skolan och var knappt där majoriteten av veckan. Så utan lovet tror jag att jag hade hamnat i de rutinerna men jag hann sätta stopp och kan börja om även fast det bara var en vecka.

Så får njuta av denna helg innan skolan börjar ännu en gång

Likes

Comments