Så nu under en tid hade jag hamnat efter med träningen och därmed gått upp ett flertal kilon jag väger just nu 80 kg till mina 173 cm vilket även gör mig till överviktig. Jag har en del muskler men även en hel del fett, så jag ska börja träna och äta nyttigare och mindre för att gå ner till 65 kg som jag var förra sommaren.

Planen är att jag träna varje dag och ligga på ett underskott av kalorier alltså att jag bränner mer än vad jag får i mig för att göra det så fort som möjligt jag ska även vissa dagar fasta vilket kommer bli dem flesta dagarna jag kommer fasta 24 h ungefär sedan äter jag så jag äter inget till frukost, lunch men därmed äter jag middag för att jag är med mina föräldrar och blir tvungen att äta men sedan äter jag inte till nästa middag! :)

Detta funkade galant för mig förut och är säker på att det kan funka ännu en gång :) Jag kommer att sluta när jag väger ungefär 58 kg sedan är jag vid min målvikt jag har bestämt mig för att jag ska nå dit tills april så jag har en hel del tid kvar.

Anledningen även för att jag har så lång tid är att mina föräldrar kommer vara hemma när jag har jullov och har semester under den tiden vilket gör att jag kommer bli tvungen att äta men jag kommer bara att äta grönsaker och protein.

Jag börjar nu imorgon med ett försök till och fasta hela dagen jag tänker att jag ska dricka light läsk och kaffe för att hålla energin uppe hela dagarna och så att ingen frågar något eftersom att jag även ska träna varje dag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så för inte så längesedan skrev jag min första egna motion mot rasism och varför det ska minskas. Detta gjorde jag, mina övriga klasskamrater och även dem som går i natur, ekonomi och några till skolor. Anledningen till att jag skrev om rasism var att jag är med i utskottet för jämlikhet och det finns även 4 stycka utskott till.

Iallafall sen så fick jag gå på en kurs för ordförande då jag hade tilldelats som den platsen men sedan under kursens gång så märkte jag att jag hellre ville vara en vanlig deltagare. Så efter det så möttes min skola och en till skola för att diskutera vårat utskott, där skrev vi ännu en motion men den här gången så fördjupa vi oss inom segregation.

Sedan så sågs vi förra veckan alla då skulle vi skriva ett tal och jag hade tilldelats positionen för att tala för mitt utskott alltså argumentera för utskott, var sjuk nervös och det märktes på min röst men det var det jag ville och vilja var större än psyket.Där så fick vi ha en öppen debatt om alla utskotten också. Sedan röstade man på dem man tyckte var bra, vårat utskott gick igenom.

Idag hade vi den stora förberedelsen, jag valde förra gången att gå vidare så jag och ungefär 100 elever från 7 olika skolor tror jag möttes och vi delades ännu en gång upp i vårt utskott den här gången var vi 18 st och där skulle vi skriva den sista motionen som skulle gå vidare till stadshuset. Det fick bli en omröstning om vem som skulle köra talet för mitt utskott det stod mellan mig och en kille som var väldigt kunnig. Alla fick rösta och lyckligtvis så blev det jag, jag kan inte förklara min glädje!! Detta är en så stor chans som du bara får en gång i livet verkligen. Så jag måste nu skriva ett tal som får inte minst ALLA att tappa hakan eftersom att detta kommer sändas live på deras hemsida och det kommer även sitta politiker i publiken!

Sedan sist men inte minst så har jag anmält mig för att få ha en diskussion med politiker och prata om hur vi ska kunna slå igenom våra förslag och så att de blir en verklighet. Jag är verkligen så tacksam för denna chans det är en av de största sakerna och jag tror jag aldrig vart såhär stolt över mig själv faktiskt :)

Likes

Comments

Just nu känner jag att jag börjar hamna i en ont cirkel som jag pratade om i mitt senaste inlägg men då tänkt jag att lovet skulle göra så att jag "återhämtar" mig, men nej så är fallet inte. Jag är själv en person som försöker att undvika drama så mycket som helst och en av löftena jag gjorde med mig själv innan jag började gymnasiet var att,jag skulle behandla alla trevligt, inte döma någon och inte ha någon som en fiende utan vara väldigt opartisk och är trevlig mot alla. Själv tycker jag att jag lyckats bra alla ser mig som "den snälla" och hoppas de allra flesta iallafall inte har någon emot mig.

Meeen det håller sig inte så länge redan efter 2 månader är det väl eller tre ? Iallafall efter den korta tiden jag gått i gymnasiet så har det redan vart ett fåtal "drama" sessioner men nu är jag på väg mot ännu ett vilket inte glädjer mig. Bara att människor redan nu ska börja vända ryggen till andra och försöka vara otrevliga tycker jag är väldigt lågt, människor litar på vissa för mycket och flera tar det för givet och visar sin falska sida. Tycker ändå det är ganska sjukt hur vi människor beter oss när vi är i en försvarsposition

Ett motto jag ALLTID säger och kommer ALLTID att hålla kvar vid är att ifall jag pratar någon person ska jag kunna säga exakt samma sak framför deras ansikte, och inte prata massor med skit bakom deras rygg men så fort det kommer till att du ska prata med den på riktigt så beter du dig som att vi är bra vänner.

Slutligen det jag vill säga är att mitt psyke inte är det bästa just nu och människor snälla sluta vara falska och vara förblindade av era egna problem för när du vågar erkänna dina egna fel så är det då du kan bli en bättre människa♡.

Likes

Comments

Så nu är jag tillbaka, snart börjar alla gamla vanor igen med skola, plugg och att knappt ha tid till andra saker. Har ju börjat gymnasiet i år och märker inte så tydlig skillnad på mängden plugg än men tror att det kommer bli skillnad på snart då alla nationella prov börjar under våren, ser verkligen inte fram emot det :(. Just nu så försöker jag på att plugga in grunderna och att börja från början hellre så att man inte hamnar bakk i massor med ämnen.

Även fast lovet är slut snart ser jag fram emot, tydliga vanor är ett controllfreak hehe :) Sedan så ar det här lovet väldigt behövligt då det hände massor med saker den senaste veckan och hade knappt lust att gå till skolan och var knappt där majoriteten av veckan. Så utan lovet tror jag att jag hade hamnat i de rutinerna men jag hann sätta stopp och kan börja om även fast det bara var en vecka.

Så får njuta av denna helg innan skolan börjar ännu en gång

Likes

Comments