Header

Idag var det träning och Picasso var MAGISK helt fantastisk. Idag tränade vi på bakdelsvändningar och skänkelvikningar men oxå ökningar. Träningen idag var väldigt rolig och lärorik. I slutet var Picasso underbar det var som om vi svävade på moln.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Picasso var MAGISK idag på träningen.
Vi tränade på öppnor och slutor och enkla byten.
Slutorna har vi svårt för just nu men idag på träningen satt det. Öppnorna var helt okej men det kunde bli bättre då jag tvärade lite mycket men i slutet vad det perfekt. Det blev en perfekt uppvärmning med halter,ökningar och minskningar. Min prins skötte sig väldigt bra idag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Picasso var AMAZING!!
Han var helt loss i båda sidorna. Dock var han lite trött men väldigt fin. Vi började med att skotta fram och sen börja mjuka upp på långa tyglar, sen smög vi oss på skritt i serpentiner på korta tyglar och i bågarna blev det skänkelvikning. Det gjorde vi i båda skritt och trav. Vi galopperade i små och stora volter längs ridbanan! Imorgon blir det Chill pass och på onsdag blir det träning för tränare.

Älskar Hardeberga😍

Likes

Comments

Dagens ridpass
Idag har vi flyttat till Hardeberga på bete och där red jag även. I början var Picasso jätte spänd men lugnade sig efter ett tag. Han var väldigt framåt och gjorde fina skänkelvikningar,han är bäst. Picasso var ännu en gång fantastiskt att rida fast lite spänd i början men det är förståligt då han har aldrig varit där! Min fina ponny!

Picasso på betet!

Likes

Comments