Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För 2 dagar sen kom jag hem efter ridläger med Picasso. 5 dagar av träning, uteritter, brännboll, dressyr och hoppträning. ( Ja ni läste rätt HOPPTRÄNING!!) jag hopptränade och jag har en fantastisk ponny och vi flög över hinderna. Jag är hopprädd men inte då allt försvann det var bara jag och Picasso just då.

Vi hoppade ganska högt enligt mig var det de iallafall men andra kanske tycker det är lågt. ( 50 cm). Tränaren var helt underbar hon hjälpte mig väldigt mycket jag är inte lika rädd nu.

Vi gjorde annat kul också på ridlägert men det roligaste var nog hoppningen.
Det var 5 väldigt bra dagar!

Idag ska Picasso ridas ut och imorgon ska han trimmas på banan, på onsdag så drar jag och mamma till Falsterbo TAGGA. På onsdag morgon blir det också hovslagare för Picasso.

Likes

Comments

Idag är jag på tävling och har varit de sen 9 i morse. Om en timme ska jag ta ut Picasso igen och rida LA:1. I LB gick det sådär då i hörnan var vattenpölar (små). Vi landade på 63% i en regional LB. Snart är det dags för regional LA.

Likes

Comments

Idag var det träning och Picasso var MAGISK helt fantastisk. Idag tränade vi på bakdelsvändningar och skänkelvikningar men oxå ökningar. Träningen idag var väldigt rolig och lärorik. I slutet var Picasso underbar det var som om vi svävade på moln.

Likes

Comments

Picasso var MAGISK idag på träningen.
Vi tränade på öppnor och slutor och enkla byten.
Slutorna har vi svårt för just nu men idag på träningen satt det. Öppnorna var helt okej men det kunde bli bättre då jag tvärade lite mycket men i slutet vad det perfekt. Det blev en perfekt uppvärmning med halter,ökningar och minskningar. Min prins skötte sig väldigt bra idag.

Likes

Comments