Hejsan!

Idag så ska jag visa ur man gör en utbakad fläta.

Börja med att ta en liten del av håret och börja att fläta det tre gånger baklänges sen lägger du till lie hår på varje sida sen flätar du det bakåt också och sen fortsätter du bara att gör så hela vägen ner tills den tar slut och sen flätar du en vanlig fläta och sen är den klar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag ska nu visa hur man kan göra en enkel bak sak och man behöver inte ugnen eller mikron!!!
Det man behöver är två kakor och glass.
Ta två kakor och lägg dom upp och ner och ta sen glass och lägg på en av kakorna lägg på andra kakan på glassen och sen är det klart!!!
Jag hade bakat chocolate chip cookies och jag hade ben och Jerry glass i mellan med smaken cookies dough.

Likes

Comments

Hej!
Idag så ska jag visa en annan frisyr och den som jag visar idag är jätte enkel.
Du börjar med att sätta upp håret i en hög tofs. Fläta den tofsen till en fläta. Snurra runt flätan då att det ser ut som en knut och sätt fast med hårnålar. Klart.

Likes

Comments

Hej!
Idag så har jag varit hemma hos min BFF Elvira och vi har gjort lemonad och två olika glassar vattenmelonglass och banan glass sen så hade vi en picknick och åt glassarna och drack lemonaden och det var så gott!!!

Likes

Comments

Hej!
Idag ska jag visa hur man gör S'mores och det tar bara 2 minuter!!!
Och det är i mikron.
Det du behöver är:
Kakor
M
Marsmallows
Choklad mikro
Ta en kaka och lägg på en marsmallowsen och en och två rutor choklad. Lägg på en kaka på chokladen och sätt in i mikron i 30 sekunder sen är din S'mores klar att äta.

Likes

Comments

Hej allihopa och glad midsommar!

Här om dagen så bakade jag regnbågskakor och nu ska jag dela med mig av hur jag gjorde dom.

Det du behöver till regnbågskakorna är:

4 1/2 dl vetemjöl

1 dl strösocker

100 g smör

1 tsk vaniljsocker

karamellfärer av eget val

Ha i alla ingredienser i en bunke förutom karamellfärgen och knåda ihop till en deg.

Plasta sen in degen i plastfolie och lagg in den i kylskåpet i 30 minuter.

När den har varit i kylskåpet i 30 minuter ta ut degen då och ta bort plastfolien. Dela sen upp degen i så många delar som så många karamellfärger du har. Jag valde att ha 4 stycken karamellfärger så då delade jag upp degen i 4 stycken delar. Färga sen dom olika degarna med karamellfärgerna.

När du har färgat degen så ta en liten bit av varje färg och rulla ut dom till avlånga korvar och sätt ihop dom med varandra. Skruva sen ihop färgerna så att dom blandas bara lite inte för mycket för då blir dom bruna och det blir inte så fint. Rulla in dom så att det blir som runda kakor och lägg dom sen på en plåt.

Sätt på ugnen på 175 C och ha dom inne i 10 minuter och sen är dom klara!!!

Likes

Comments

Hej1 idag ska jag visa hur jag har gjort mina naglar.

Vad du behöver: nagelstenar, nagelpensel eller tandpetare, turkost nagellack, vitt nagellack, rosa nagellack, basecoat och topcoat.

Steg 1. Måla alla naglarna med basecoat.

Steg 2. Måla tummen och lillfingret med det turkiska nagellacket. Måla halva långfinger nageln med det turkiska nagellacket och andra halvan med det vita nagellacket. Måla ringfingret med det vita nagellacket och måla pekfingret med det rosa nagellacket.

Steg 3. Måla vita prickar på det rosa nagellacket och rosa ränder på det vita nagellacket genom att använda tandpetaren eller nagelpensel eller en drottning tool.

Steg 4. Måla ett hjärta på dom rosa ränderna genom att använda det turkosa nagellacket på en tandpetare eller vad du nu använder och måla ett V på nageln och fyll i så det ser ut som ett hjärta.

Steg 5. Sätt fast nagelstenarna med toppcoat.

Steg 6. Måla topcoat på alla naglarna sen är det klart!!!

Likes

Comments

Hej! Nu ska jag visa ett frisyrtips till och det här är en halv utbakad knut (lace braided bun som det heter på engelska) den kanske låter komplicerade men den är inte så svår om man vet hur man sätter upp håret i en hårmunk och hur man gör en halv utbakad fläta. Det du behöver för att göra frisyren är en hårmunk, hårnålar och två tofsar.

Steg 1. Sätt upp håret i en hög tofs.

Steg 2. Sätt i en hår munk i tofsen men lämna en slinga som inte ska in i hårmunken.

Steg 3. Dela av håret där slingan som inte fick följa med till hårmunken och börja att fläta en halv ubakad fläta.

Steg 4. Hur man gör en halv utbakad fläta är att man delar upp håret och flätar håret bakåt sen lägger man till en tjock slinga från håret i hårmunken och lägger till ( inget hår lägger du till underifrån) sen gör du det runt hela hår munken.

Steg 5. När du har lagt till allt hår fläta bara håret utan att lägga till extra hår och sätt en snodd i slutet av flätan.

Steg 6. Fixa till med hårnålar.

Steg 7. Klart

Nej det är inte mitt hår på bilden jag hade den frisyren idag men jag glömde att fota den så då tog jag den här bilden istället. Jag hoppas att det inte gör någonting och jag hoppar ni gillar frisyren. 😊

Likes

Comments

hej alla som läser den här bloggen! Jag vet att jag inte har bloggat igår och i Måndag men det var för att i måndags så träffade jag min bff och vi hade inte träffats på två veckor och då var jag med henne nästan hela dagen då och då han jag inte att blogga något och igår så hade jag många estet redovisningar så då hann jag inte att blogga igår heller men nu är jag här och idag så ska jag åka med skolan på någon stadsvandring och då är vi borta på det hela dagen till klockan 14:30. Tycker inte alls det är kul med stadsvandring i skolan så jag är verkligen taggad på det (inte). Så länge man slipper vara i skolan så är det bra 😊 hoppas ni alla andra där ute har det bra idag.😊❤

Likes

Comments

Hejsan allihopa förlåt för att jag inte har bloggat idag men det är på grund av att jag inte har gjort något idag har bara varit hemma och tagit det lugnt och jag har inte kommit på vad jag ska blogga.

Men nu ska jag visa hur man kan göra en fin inspirationstavla till ditt rum. Det du behöver är:

Tidningar

Papper

Sax

Lim

Steg 1: Kolla i dina favorit tidningar och kolla i dom efter saker som inspirerar er som till exempel ord, färger eller saker.

Steg 2: När du har hittat alla bilderna du vill

ha till din inspirationstavla då lägger du ut alla bilderna som du har klippt ut på ett papper. när du har lagt ut dom så som du vill ha dom så limmar du fast dom på pappret.

Steg 3: Klipp nu ut en rektangel som är lite mindre än pappret på bredden. Ta sen klistermärken eller klipp ut bokstäver själv (det gjorde jag) och sätt fast dom på rektangeln du har klippt ut jag valde att skriva dream men du får välja helt själv vad vill ska stå dar du kan till och med skriva ditt namn på den också.

Steg 4: Lägg i pappret i en fotoram eller lämna det som det är om du inte hittar någon fotoram sen så är du klar med din inspirationstavla.

​Jag blev jätte nöjd med min inspirationstavla jag tycker att det blir jättefint att ha i sitt rum och man blir så inspirerad av den

Likes

Comments