Header

Var och tävlade i ÅBy i helgen och det gick super!
Vi kom 2:A i Lb med 10 hundradelar ifrån vinst......och några fina språng i La blev det!!! Han hoppar så fint och är så glad att just jag har denna ponnyn! Vi har äntligen börjar att sätta La:n nu och snart så satsar vi för MSV! Bara en nolla kvar sen så kör vi<333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 31 Readers

Likes

Comments

Igår så hopptränare jag zugg, han var så dröm fin😻
Vårat mål nu är att bli så säkra på LA nivå (1m) och så småningom om komma upp till MSV (110-120 cm).
Allt satt som en smäck och vi hoppade en MSVB runda (110 cm) på 10 hinder klockrent!!
Är så glad att jag har den hästen!!

PS! För video kolla in min Instagram och där heter jag Johanna_kristoferson

  • 43 Readers

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag.....ett väldigt långt tag.
Det beror på att jag har haft så mycket att göra i skolan med massa prov och har 3 stycken hästar som tar upp mycket tid. Alltså har jag inte hunnit med bloggandet men det är bara att ta nya tag.

Aja nu kommer det bli bättre!
Vad vill ni veta/se av oss, skulle gärna vilja veta om vad man ska lägga ut?
-stallet?
-vardagen?
-tävlingar?
Skriv!
// Johanna<33

  • 61 Readers

Likes

Comments

Hej! Jag har inte bloggat på nästan en vecka vilket är otroligt tråkigt men jag har inte haft tid eller lust just nu, jag hade tex ett omprov i hkk som behövdes göra men jag tävlade i söndags och det gick super!

Vi åkte till Laholm för att hoppa div 1, jag hoppade en förklass LB då Molly var lite väl övertaggad och hon reste sig (isch) när jag skulle fatta galopp inne på banan men med en snabb dubbelnolla så blev det en vinst! Super kul det var även min och Molly's första vinst tillsammans. Hon nollade även i lagklassen och laget slutade 5:a i omg 1! Super kul och alla var super duktiga!!

Och jag tränade även igår, gick inte super bra för jag red väldigt dålig och kunde inte ge molly de chanser som hon kunde ta, synd men ja livet har sina motgångar, finns inget mer att säga än att Molly blev otroligt fin på slutet och då satt alla avstånd :)

Bilder från Fina NovaSmycket

Likes

Comments

God kväll<33
Hoppas att alla har haft en bra första dag på veckan trots skolan.
I helgen så har jag varit och hoppat på Kungsbacka Ridklubb. Jag hoppade Lb, La, La. Här kommer en kort liten sammanfattning om helgens starter.

Fredag:
Vi hoppade en Lb som start inför helgens klasser.
När vi lastade ut honom så var han jättepigg och ville absolut inte stå stilla. Då började jag tänka lite på hur det skulle gå inne på banan....
Han bråkade lite på framridningen och den var typ 20 pers där inne så att det var svårt att rida (...) men aja. På framhoppningen så kom den riktiga Sigge tillbaka!! Det var jätteskönt då han inte riktigt varit sig själv<33
Vi går in på banan och gör en dubbelnolla och en 3:e placering på det bara några hundradelar ifrån 1:an och 2:an men aja brons är bra det också!!

Lördag:
Vi hoppade en La, våran andra La tillsammans. Han var jättefin redan ifrån början.
Väl inne på banan så kommer jag helt fel på första hindret men han räddar mig som vanligt och är jättesnäll och hoppar (utan fel), det var en linje till 2:an och då blev ju avståndet helt förstört.. jag set inget avstånd alls och bara släpper honom... vi kom jättefel på det hindret så han gjorde helt rätt val att vika undan. Men vi kom på det igen och han hoppade galant. Han rev även nmr 7, det var en guldig och maxad oxer och jag la honom för långt. Slutresultatet för den rundan blev 10 fel, men det blev många fina språng!!

Söndag:
Sista klassen för helgen och vi hoppade en La.
Han var jättefin redan ifrån början och hoppade som en gud inne på framhoppningen!!
Klassen var i bedömningen A/A:0 (för er som kan klasserna)
Vi går in och gör en klockren dubbelnolla och har en hyfsat bra tid. Det blev en 5:e placering på det!! Är jättenöjd då det är min och Zuggs 3:e la tillsammans+att det var en nationell tävling!! Jag ville även inte satsa så mycket utan jag ville bara ha den dära dubbelnollan. Placeringen var ett+ (haha)
Tyckte att han var absolut finast denna dagen!

Är jättenöjd över helgen! Placerad i 2/3 klasser och nu är det bara 1 nolla kvar till MSV!! Nu taggar vi upp till söndag då vi hoppar div I med laget (Wilma är också med där) <33

PS bästa fotografen garciafoto var även där och tog jättefina bilder på mig och några fler!!

  • 146 Readers

Likes

Comments

Hej hej!!
Jag är den andra medlemmen här på bloggen. Detta är min första blogg så är inte så rytinerad eller vad man nu ska säga men aja.
Lite kortfattat om mig:
Jag heter Johanna och är 12 år (snart 13) och bor i Billdal med min familj.

Jag har tre hästar som heter Jocke Pocke Robbin Hood men han kallas för Jocke eller Pocks som jag brukar säga (haha), Daisy & Brunte men han kallas för

Sigge/zugg/bruttis/brunteman (han har 10000000 smeknamn).
Sigge är en C-ponny valack som har mycket energi men kan fortfarande vara lugn, han är speciell då han är en fjording och hoppar & tävlar på den nivån som vi gör. Sigge är nog världens största matvrak!! Han äter allt som går att äta och mat går före allt (haha).
Han är snart 14 år och jag har haft honom i ca 2 år.
Som ni kanske förstår tävlar jag i hoppning på Lb, La nivå och vi behöver bara 1 till nolla för MSV!! Fick min första nolla nu i helgen på Kungsbacka Ridklubb. Mer om helgens tävlingar/starter kommer senare.

Vårat mål nu under 2017 är nog att kvala till MSV, debuta det och bli ennu säkrare på La. Har inte satt några speciella mål nu i år men det kommer väl.

Jocke är en liten B-ponny fux som är 23 år, trots sina år så är han en liten energi bomb och har alltid varit.
Jocke var min andra häst och vi köpte honom nu för ca 5 år sedan. Jocke är nog den hästen som jag har med mest personlighet.

Daisy är ett D-ponny sto på 23 år! Hon är en stabil och lugn häst (beror på hon kallas kanonkulan pågrund utav vissa skäl också). Hon är världens mysigaste lilla krabat och älskar att bli ompysslad. Jag fick Daisy ca 5 månader innan vi fick Jocke så att vi har haft henne i ca 5,5 år nu. Daisy är den snällaste hästen utav jag har. Hon e lite speciell hon också.

  • 172 Readers

Likes

Comments