​efter tävlingen ville Ebba o Engla rida lite i padocken o trava lite över bommar små pyramider. Båda hästarna tyckte de va roligt och Lillan märkte man direkt att hon va taggad o har saknat detta :) vi ska skynda långsamt fram med små hinder för henne så hoppas vi att Ebba o hon snart är tillbaka på tävlingsbanorna igen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Wow vad stolta vi är!!!! vinnare i allsvenskan hoppning ponny Div III är Mörrums ryttarförening!! 👍👍 idag i sista omgången kom Mörrum delad andra plats men tack vare sina 2 vinster i omgång 1 och 2 så räckte det till att vinna totalen! 👍 och ännu mer stolt är jag över Ebba o Zalza som ridit felfritt rakt igenom dvs alla omgångar har de nollat! Idag fick dom högst poäng i stilen delad med 2 andra. Så impad! Riktigt snyggt ridet 👌 massa fina priser har dom fått idag så Ebba är såå nöjd över dagen!
Efter laget hoppade dom LC'n också och där fick dom ett riv i grunden men även där en fin runda.
Vi är såå nöjda med dagen ❤

Likes

Comments

Äntligen fick Ammi sina första skor! Hon va superduktig och tog allt med ro, denna fantastiska häst! Idag om jag orkar (legat i magsjuka) tänkte jag rida en runda o se hur hon är i sina nya skor ska bli spännande :)

Likes

Comments

Beställde lite dekorer till släpet tyvärr gick en häst sönder då den blåste ihop när Fredrik skulle sätta ihop den. Jag mailade dekaltext.se och de va så snälla så de skickar en ny gratis 👍 så himla snällt!
Alltid fått snabb och bra leverans av dom 👍
Visst blev det läckert!? 👍

Likes

Comments

​Ebba o Lillans senaste tävling tillsammans innan vi upptäckte något va fel med henne. Nu efter flera månader av utredning där det konstaterades kraftig inflammation i ryggen och blivit felskodd under en längre tid. Så fick vi tummen upp i fredags att Lillan nu är FRISK och kan börja sättas igång ordentligt igen. Tanken är att Engla o Ellie ska få börja småskutta lite med henne och är hon fin efter det så ska Ebba få börja hoppa med henne igen. Ebba o Lillan siktar på att få vara med på Laxacupen i September, så det håller vi tummarna för!

Likes

Comments

​2 bilder som jag beställde från Evelina Foto som hon tog förra helgen i Sölvesborg, så fina :)

Likes

Comments

Idag vart det Lokal tävling i Sporren Bräknehoby. LD+ hoppade Ebba o Zalza fantastiskt! De hade ledningen fram tills sista hindret i omhoppningen där Ebba red lite för snärvt och hon fick inte med Zalza i svängen så han stannade, de la en volt o kom igen så 4 fel blev det i omhoppningen men riktigt fin runda! I LCn va det en miss av ryttaren vägen till hinder nr 1 va alldeles för kort så Zalza hann inte få upp galoppen så han fick tyvärr med sig en bom ner, så 4 fel i grunden blev resultatet men även där fin runda så synd Ebba red lite dålig väg till första hindret, men det lär hon inte göra om så besviken som hon blev efteråt. Jaja det är bara att ta nya tag tills nästa tävling :) Testade mitt nya objektiv inomhus o de blev faktiskt bra :)

Likes

Comments

Då Englas 2 hjälmar gått sönder och för den delen sitter dom inte alls bra så har jag beställt en ny till henne som kommer i dagarna. Vet den kommer sitta bra för har samma märke till Ellie 👍 nu hoppas vi den kommer falla dottern i smaken också 👌☺️

Likes

Comments

​Äntligen har vi köpt nytt släp! Riktigt snyggt släp som ligger riktigt stabilt på vägen, sån skillnad mot det gamla trots de låg bra trots det var enkelaxlat! Vi kör så himla mycket med släp så vi kände att nej nu vill vi faktiskt ha nått stabilt och där vi kan dra både Ammi o Zalza tillsammans i framtiden. Så det fick bli ett Humbaur Balios -17

Vi är supernöjda! Stort tack till Österlens hästtransporter för detta fantastiska släp och för en super service!

Likes

Comments