I tisdags så flyttade vi ju totte som ni vet. Allt gick jätte bra vi släppte in honom i paddocken som är bredvid den hagen som hästarna går i och den ena började blåsa upp sig och krafsa med framhoven vilket resulterade i att vi fick laga staket och hovslagaren fick komma och sätta fast ena framskon för att han drog loss den. Men ingen skada och det är lugnt.

Iaf allt gick bra vi red och så skulle vi släppa ihop dem på kvällen. Det går alltså tre andra hästar där då och den ena lilla shettisen började typ trigga igång de andra hästarna så det slutade med att totte sprang längst bort i hagen.

Sedan på kvällen så skulle de flytta upp de två andra hästarna. Då gick de och hämtade totte längst bort i hagen och då märkte de att han hade fått lite sår på bakbenen/benet? Kommer inte ihåg trots att jag har varit där flera gånger, hahah.

Nu trivs han bättre än någon sin. Han är väldigt pigg, glad och otroligt social. Tror att detta kommer bli jätte bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var en sån träning där jag bara känner motivation till att träna mer och utvecklas så att vi kan bli riktigt bra team.

Dock så var han otroligt seg och ganska trög för vi galopperade jätte mycket i förrgår så han var helt sjöblöt. Pigg var han också det var precis så att jag kunde skritta av för han bara travade då.

Aja nu till passet, Den tjejen jag red med sätter bara igång sin häst just nu så det blev bara markarbete för mig fast ngt hinderlåg på 1m kke. Han hoppade riktigt fin men var som sagt inte riktigt framför sjänkeln och lyssnade inte riktigt ordentligt på mig. Han körde ur bogarna åt alla håll och kanter med i varje hörn.

Men jag är nöjd och vi åker ju på läger nästa vecka så han ska bara gå ganska lugnt och inga bommar för det kommer det bli ändå så att vi kommer kräkas på dem, Det är inte riktigt våran starka sida om man säger så.


https://www.instagram.com/p/BHAf3GYGLoPdklRzKyXZlJMfXyWhIEEKs27tQc0/?taken-by=ebbasvensssson

Likes

Comments

bra dag, Först så red jag och innan det så tog jag det bara chill. Åkte till min kompis sen och va med henne i stallet och när hon red.

Jag skulle så gärna vilja skriva lite "ordentligare" inlägg så tänkte fixa lite sen. Ses i morgon <3

​Gillar han si så där jätte mycket <3

Likes

Comments

Har tyvärr inte hunnit skriva någon det sista men nu kommer jag tillbaka. Denna veckan kommer vara fullspäckad de tv´å första dagarna iaf och nästa vecka så åker jag och totte på tränings läger hos min tränare. Men denna veckan ser ut så här:

Måndag: Dressyr tränings avslutning vi ska rida Lätt B:1

Tisdag: Totte ska skos förhoppnings vis sedan flyttar vi upp honom på sommarbetet. Sadel clinic på kvällen.

Vi har köpt lite foder och sånt som jag tänkte att jag skulle visa er senare och så klart så får ni hänga med i flytten.


​Bästa vän <3

Likes

Comments

Som jag har nämnt så vann jag en gw som wilma söderlund gjorde tillsammans med 4dogshorses och jag trodde inte jag skulle vinna men det gjorde jag av typ 100 st tror jag det var som var med.

Jag och mamma kollade iaf runt på deras hemsida som finns HÄÄR och vi bestämde (eller aa mest jag) att jag skulle välja ett typ skimmel schampoo som jag kan tvätta hans bakben med eftersom att de är vita. Så jag valde DETTA (tror jag) och vad jag har läst om det nu så verkar det sjukt bra och jag är riktigt nyfiken på att testa det <3 När jag får hem det så kommer jag visa er direkt!

Likes

Comments

Inte världens bästa helg men jag har haft sjukt kul.

-Gota, Det gick bra för laget då vi placerade oss 4:a i den omgången men tyvärr inte i totalen. För mig gick det skit och jag har inte lust att ta upp det nu för jag tycker det är väldigt jobbigt att prata om det. Jag är dock väldigt tacksam över mina lagkompisar som stöttade mig sjukt mycket för jag var helt förkrossad och bara grät och grät.

Idag så var jag på hööks med några kompisar och egentligen så skulle jag inte köpa något men det blev det ändå. Det blev ett par fluff damasker som jag ska ha till tottes fram jag tror faktiskt att de blir för små att ha i bak. Jag red med dem idag och de är riktigt bra och snygga. Får se om jag köper ett par till bak med.Likes

Comments

Jag saknar faktiskt att blogga lite.

Så jag tänkte försöka börja blogga lite. Kommer bara vara när jag har något intressant att säga då men då får det bli så bättre än inget. Men vad som händer i mitt liv då:

-Totte är på topp på hoppträningarna helt otittig när man hoppar bana får se hur det går i morgon.

-Vi byter snart stall faktiskt.

-JAG HAR VUNNIT EN GW kommer mer om det snart.

-Jag får snart sommarlov och längtar sjukt mycket!!

Imorgon är det gota och jag har en sjukt bra känsla faktiskt jag vill rida för nollor bara och ha kul. Vi gör små framsteg hela tiden som jag aldrig ser och jag måste påminna mig själv om det <3

Likes

Comments