Bott här i en vecka plus några dagar nu. Trivs jättebra här, det är mysigt & skönt med eget, skönt att komma bort från pappa & skönt att få klara mig själv. Men jag får ju fortfarande inte hjälp med det jag behöver hjälp med, jag är glad om dagarna nu förtiden, men inte lycklig.
Panikattackerna kommer fortfarande stup i kvarten. Å jag vet ju inte vad jag gör när dom kommer, jag kan göra vad som helst eftersom jag får blackouts.
Min ADHD börjar märkas av väldigt tydligt med. Får psykbryt på minsta lilla sak. Jag hoppas soc blir klara med utredningen snart.. för jag orkar verkligen inte må såhär mer.
Har förresten färgat håret blått nu:

Syns kanske på händerna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag orkade jag till och med ta mig tid & ork att laga lite tacos. Det smakade helt okej. Men när jag åt 2a brast allt en gång till. Panikattack. Inte så allvarlig den här gången, men ändå.. En kompis kom hit & pratade & sen drog vi ut en sväng & kikade & pratade. Nu sitter jag vid köksbordet & skakar. Vet inte om det är pga att jag fryser eller pga att den har kommit tillbaks igen. Känner mig bara för mycket.

Att vänta på behandlingshemmet kommer jag inte klara av. Behöver hjälp NU. Trodde inte ens att det skulle ta så här lång tid, förra veckan sa dom att jag skulle flytta innan helgen. Men det blev ju såklart inte av. Fattar inte hur dom tänker. HUR kan dom skicka hem en med självmordstankar? Hänt flera gånger nu. SÅ trött på denna jävla "psykiatrisk vård". Vill få hjälp. Det får ta 3 månader max, och det har redan gått typ 2 månader sen första gången dom skickade hem mig efter mitt försök att ta livet av mig. Senast var det ju inget självmordsförsök, men fortfarande. Fick ju åka in.

Under helgen vet jag att jag kommer ringa BUP akuten & säga att jag kommer ta livet av mig. Se vad dom säger då.. Ska gå & lägga mig snart. Lär försöka vända tillbaks dygnet igen. Inte så lätt med dessa sömnproblem. Justja, fick inte ha nå medicin till sömnen efter jag försökte ta livet av mig.

Skrev till han jag höll på med förut & det känns bra, vi har skrivit lite. Vi är absolut inte osams, och det känns också riktigt bra. Men vi har inte haft så mycket kontakt det senaste. Jag har inte släppt han helt än. Även det är jobbigt.. Han var ju så bra & jag sumpade allt. Ångest.

Borderline har kommit upp i mitt huvud nu. Har alltid haft svårt med relationer, mitt mående & humör går upp & ner som fan, har aldrig haft en relation som vart bra längre än ett par månader. Menar då både vänner, familj och killar. Nån mer diagnos än ADHD vet jag att jag har i vilket fall, men vilken vet jag inte. Det är så mycket, det går liksom inte få ner i ord. Kan ju vara att jag är bipolär med. Men jag vet inte. Nåt iallafall.

Nu ska jag lägga mig. Försöka sova en stund.. gonatt

Justja. Jag är blond nu. Ska bleka en gång till & se om alla röda pigment försvinner. Bleker tills det är borta, sen ska jag ha blått hår. Så här:

Likes

Comments

Waiting waiting waiting. Ringde till min handläggare idag men hon var ute på nåt ärende. Fick prata med receptionisten & hon skulle skicka ett mejl till handläggaren & skriva att hon ska ringa mig. Hon skickade även mejl till handläggarens chef att hon också ska ringa mig. Då ska jag tala om hur dåligt hon sköter sitt jobb, för man gör verkligen inte så. Tänker inte upprepa allt en gång till, utan allting står i inlägget under.
Väntar & väntar på att nån gång få besked om när & vart jag ska flytta.. Jag hoppas jag får flytta den här veckan, skulle ju egentligen flyttat förra veckan men icke sa nicke. Funderar över hur man kan skynda på det....

Bjuder på partajfoto sen torsdagen

Likes

Comments

Soc har som många av er säkert vet, varit med i mitt liv i 17 år. Men inte fan sköter dom sitt jobb. Fick en ny handläggare runt jul, hon verkade okej. När jag fick åka in till akuten förra lördagen pga panikattack skulle jag egentligen åka till Falun för att läggas in på BUP psyk tills dom hittade ett HVB hem till mig. Men jag fick åka dit dagen efter, på söndagen, ha ett möte, sen åka hem igen. På måndagen skulle soc i Mora ordna en akutplacering åt mig i väntan på HVB.
Fick en ny handläggare på soc efter mötet i Falun. Hon sköter verkligen inte sitt jobb. Jag har fått bo kvar hemma från dess. Jag kunde inte bo kvar längre än tills fredag, idag, och det visste hon om, och lovade att ordna en akutplacering på fredagen, idag.
Min handläggare sa igår till min gamla handläggare, (detta är en annan, hon har varit med i 7 år och är jättebra) att hon skulle ringa mig idag. Väntade på samtalet som aldrig kom. Vid halv 2 ringde jag utan att få svar. På kvällen ringde min gamla handläggare pappa, pappa sa till henne att varken han eller jag har hört nåt av den nya, som sa att hon skulle höra av sig. Dom kom överens om att jag fick vara kvar över helgen. Räkna med att jag kommer ringa på måndag & skälla ut den nya efter noter! Hon VISSTE att jag inte hade nånstanns att ta vägen efter fredag, hon SA SJÄLV att hon skulle ringa mig idag & flytta mig nånstanns, men det gjorde hon inte. Jag är minderårig, och jag hade kunnat hamnat på gatan. HON RINGDE INTE ENS OCH FRÅGADE ifall jag hade nånstanns att ordna själv! Ifall det nu skulle va så svårt för henne att ordna nåt! Inte ha nånstanns att ta vägen. VÄLDIGT oprofessionellt. Så, hon kommer få höra ett & annat på måndag.
Som vanligt fördröjer dom bara allt & sen rinner det ut i sanden, trots att hon LOVAT mig att det INTE skulle bli så denna gång! Jävla lögnhals, usch, äckligt svin. Förlåt, men det är exakt vad jag tycker om henne. Jävligt förbannad nu. Usch. Spyr.

Jag kommer alltså flytta till behandlingshem. När vet jag inte, men ganska snart. Nånstanns i Sverige. Låst eller öppet vet jag ej. Skulle tippa på öppet dock. På akutplaceringar blir det lite som låst har jag hört. Eftersom många som åker på det är missbrukare. Dom tar oftast ens telefon, så det kommer väl bli rätt drygt om dom gör det, men det klarar jag nog. Vet inte vart i jag kommer bo då heller. Men dom vet om att det INTE ska vara i mora, helst inte ens dalarna. Mora slipper jag, det lovade hon. Om hon nu tänker hålla det löftet vill säga. Men men, hamnar jag mot all förmodan i Mora ändå så kommer det inte vara till NÅN hjälp överhuvudtaget för min del, så dom får skylla sig själva då lite.
Nu ska jag ut & kedjeröka & försöka lugna ner mig. Hejdå!

Likes

Comments

Nu tror jag inte jag klarar mer av den här skiten. Jag vill knappt. Får jag inte hjälp snart kommer jag att gå under, det är inte länge kvar. Vet inte vad jag ska ta mig till, det finns ingen glädje, det finns inget hopp och inget ljus kvar. Vad gör man då ? Hjälp mig. Jag orkar inte med det här. Ett par dagar till, sen är det kört. Frågan är väl om det ens finns nån räddning kvar. Så djupt nere på botten att det inte finns ord kvar.
Jag vet att det finns många där ute som känt/känner som jag. Hur gör ni för att klara av vardagen ? Hur gör ni för att orka äta ? Hur gör ni för att klara av att umgås med någon ? Jag behöver svaren på dessa frågor.
Allt ljus är borta. Jag ser bara svart. Några tårar kommer det dock inte, men mina ögon håller på att koka sönder.
Det skulle vara så mycket enklare om man bara försvann.
Hjälp mig

Likes

Comments

Som vanligt ligger man vaken i sängen i timmar innan man somnar. Imorgon skulle jag till arbetsförmedlingen, så jag lär ju egentligen vara utvilad ordentligt.

Inte gjort mycket idag, diskat lite, eldat hela dagen & ätit ett paket nudlar. Ska diska färdigt imorgon, ställa in alla mina grejer från flytten i mitt rum, dom står i hallen för tillfället. Dammsuga.

Blir nog inte att åka till AF imorgon, gör det nån annan dag, epan går jättedåligt nu igen & vill inte bli stående inne i Mora på nån gata igen, det var tillräckligt pinsamt förra gången. Så den tänker jag bara åka i Mora med på kvälls/nattetid.

Min färgbomb håller på att ta slut, så jag tänker att när den väl är slut (1-2 omgångar till) byter jag till brunt & svart, eller brunt i olika nyanser. Får se om det blir någorlunda bra om jag gör själv och har i olika slingor, vilket jag tvivlar på, då slänger jag isåfall i en ljusare brun färg i hela håret tills jag har råd att färga hos frisör. Väldigt taggad på det! Antingen nåt sånt här hade jag tänkt mig, eller nedersta bilden:

När jag ändå är i farten kommer jag låta en frisör fixa mina ögonbryn, jag får ALDRIG till den form jag vill ha, haha. Inte så dyrt, och när formen väl är fixad blir det lättare att hålla efter själv sen. Ska försöka sova en blund nu.. Klockan är 05:23 i skrivande stund & jag ska försöka ta mig upp vid 9-10 så jag hinner med det mesta jag planerat imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Mycket fest i helgen, hela helgen sedan i torsdags. Varit jättetrevligt & roligt, behövde verkligen träffa lite folk efter allt som varit den sista tiden.

I veckan ska jag bara ta det lugnt, försöka sälja av mig lite grejer & kläder jag inte använder då jag ju inte kommer få nåt studiebidrag längre. Ska även städa efter helgen & börja försöka träna igen inför att börja med poledance. Behöver uppdatera lite i garderoben också, men det får vänta ett tag.
Blir nog söndag eller början på nästa vecka jag åker ner till värmland igen, den här gången flyttar jag till Hagfors. Ska söka jobb på Ica, pizzerior & äldrevården. Hoppas mest på Ica, där får man vara ifred mest.
Köpte denna för en billig peng för nån dag sen, jättesnygg tycker jag!

Klockan står som vanligt på alldeles för sent. Så jag lär väl försöka sova en blund. Godnatt!

Likes

Comments