Nu tror jag inte jag klarar mer av den här skiten. Jag vill knappt. Får jag inte hjälp snart kommer jag att gå under, det är inte länge kvar. Vet inte vad jag ska ta mig till, det finns ingen glädje, det finns inget hopp och inget ljus kvar. Vad gör man då ? Hjälp mig. Jag orkar inte med det här. Ett par dagar till, sen är det kört. Frågan är väl om det ens finns nån räddning kvar. Så djupt nere på botten att det inte finns ord kvar.
Jag vet att det finns många där ute som känt/känner som jag. Hur gör ni för att klara av vardagen ? Hur gör ni för att orka äta ? Hur gör ni för att klara av att umgås med någon ? Jag behöver svaren på dessa frågor.
Allt ljus är borta. Jag ser bara svart. Några tårar kommer det dock inte, men mina ögon håller på att koka sönder.
Det skulle vara så mycket enklare om man bara försvann.
Hjälp mig

Likes

Comments

Som vanligt ligger man vaken i sängen i timmar innan man somnar. Imorgon skulle jag till arbetsförmedlingen, så jag lär ju egentligen vara utvilad ordentligt.

Inte gjort mycket idag, diskat lite, eldat hela dagen & ätit ett paket nudlar. Ska diska färdigt imorgon, ställa in alla mina grejer från flytten i mitt rum, dom står i hallen för tillfället. Dammsuga.

Blir nog inte att åka till AF imorgon, gör det nån annan dag, epan går jättedåligt nu igen & vill inte bli stående inne i Mora på nån gata igen, det var tillräckligt pinsamt förra gången. Så den tänker jag bara åka i Mora med på kvälls/nattetid.

Min färgbomb håller på att ta slut, så jag tänker att när den väl är slut (1-2 omgångar till) byter jag till brunt & svart, eller brunt i olika nyanser. Får se om det blir någorlunda bra om jag gör själv och har i olika slingor, vilket jag tvivlar på, då slänger jag isåfall i en ljusare brun färg i hela håret tills jag har råd att färga hos frisör. Väldigt taggad på det! Antingen nåt sånt här hade jag tänkt mig, eller nedersta bilden:

När jag ändå är i farten kommer jag låta en frisör fixa mina ögonbryn, jag får ALDRIG till den form jag vill ha, haha. Inte så dyrt, och när formen väl är fixad blir det lättare att hålla efter själv sen. Ska försöka sova en blund nu.. Klockan är 05:23 i skrivande stund & jag ska försöka ta mig upp vid 9-10 så jag hinner med det mesta jag planerat imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Mycket fest i helgen, hela helgen sedan i torsdags. Varit jättetrevligt & roligt, behövde verkligen träffa lite folk efter allt som varit den sista tiden.

I veckan ska jag bara ta det lugnt, försöka sälja av mig lite grejer & kläder jag inte använder då jag ju inte kommer få nåt studiebidrag längre. Ska även städa efter helgen & börja försöka träna igen inför att börja med poledance. Behöver uppdatera lite i garderoben också, men det får vänta ett tag.
Blir nog söndag eller början på nästa vecka jag åker ner till värmland igen, den här gången flyttar jag till Hagfors. Ska söka jobb på Ica, pizzerior & äldrevården. Hoppas mest på Ica, där får man vara ifred mest.
Köpte denna för en billig peng för nån dag sen, jättesnygg tycker jag!

Klockan står som vanligt på alldeles för sent. Så jag lär väl försöka sova en blund. Godnatt!

Likes

Comments

Som jag berättat förut hade jag tänkt byta till djur, eftersom jag inte trivs på lant, varken i klassen eller med utbildningen. Därför har jag nu försökt få byta till djur istället, men det slutade med idag att jag inte fick då dom ansåg att jag kommer komma för mycket efter om jag byter efter så lång tid.
Därför kommer jag hoppa av gymnasiet helt. Jag känner mig utbränd, stressad, pressad och klämd av skolan. Kommer nu att söka jobb, heltid, ska in & lämna cv på en indisk restaurang imorgon. När jag hoppat av & fått jobb & vet att jag kommer få fortsätta jobba där ska jag leta eget boende, eller ja, jag kan ju börja leta & ställa mig i köer redan nu. Tills dess kommer jag bo hos en kompis.
Jag tror verkligen på det här nu, tror jag kommer må bättre när jag hoppat av & fått ordning på allting, att bo själv sen, bara ha mig själv att tänka på & som en fastanställd. Tror det kommer lösa en del av mina problem, jag hoppas det iallafall!

Till helgen ska jag pierca läppen eller tungan! Beroende på om man får ha det på restaurangen eller inte. Väljer mellan medusa & central labret 😍

Likes

Comments

Åkte till Mora i torsdags. Stannade tills idag, (eller igår, klockan är 02:45) fick äta god mat hela helgen & en del fest, supertrevligt med gamla vänner/bekanta & nya vänner. En bra helg, som avslutades med en liten ny kompis;

Jag är ju skorpion så jag tyckte den passade jättebra, längtat efter den länge & nu sitter den äntligen där. Det sägs att det ska göra ont bakom örat då det är så pass tunn hud, men jag tyckte den kändes minst av mina 3 tatueringar. Däremot lät det såklart ganska högt precis där bak 😅

Borde egentligen sova, ska gå & borsta tänderna strax. Kollade klart på säsong 5 av Homeland ikväll, det är en sjuukt bra serie ! Tipsar verkligen om den.
Börjar inte förrän 12:50 imorgon, så det gör väl egentligen inte så mycket att det blev lite sent idag. Matte, biologi & mark- och växternas biologi har jag imorgon.
Kanske inte sagt det än att jag kanske byter från lant-inriktningen till djur-inriktat? Har iallafall pratat med min mentor om det, i torsdags, och hon sa att det inte är omöjligt att jag kan byta. Det är en liten klass, jag tror jag skulle passa bättre in där & jag har mer erfarenhet av gnagare, fåglar & reptiler än kor & grisar. På djur håller man ju på med kor & grisar & får också, men inte lika mycket & inte bara. Längtar tills jag får veta om jag kan byta ! Men det kommer nog bli så att jag byter. Har bekantat mig lite med ett par stycken som går djur, och allihopa är väldigt trevliga.
Tror det kommer få mig att må lite bättre, håller man på med det man tycker mer om blir man ju mer taggad att gå dit liksom. Ska prata med mentorn imorgon med & höra om hon hört något.
Nu ska jag göra mig klar för kvällen & försöka sova efter det. Klockan står på 11, ska duscha & äta & sminka mig imorgon tänkte jag, blev för sent för dusch då jag kom vid 10 & jag inte ville störa dom andra.
Handlade massa hårtjofräs på Rusta häromdagen som jag kan visa imorgon. Men godnatt !

Likes

Comments

Hemkommen från bup nu, det var ganska bra samtal, kommer ha varannan vecka nu 5 gånger. Det vi kom fram till idag var att det ska bli ett möte med skolan & kanske ta bort nåt ämne som jag läser klart ett fjärde år istället. Inte mycket mer än så idag.

Dom senaste dagarna har det vart riktigt hemskt, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Orkar ingenting & vill bara lägga mig & gråta, men det går inte. Andas tungt & det kryper innanför skinnet på mig. Vad ska man göra ? Det finns inget man kan göra, "fortsätt & kämpa" säger dom. Men det kommer ju en gräns. Jag klarar inte det här nå mer, jag ser verkligen ingen glädje i mitt liv alls. Det finns inget positivt kvar. Om någon vet vad man gör vid det här tillfället kan ni väl tala om det för mig ? För det går verkligen inte

Likes

Comments

Blev akuten & ambulansen för mig igår kväll, tänker inte skriva ut exakt vad som hände, men var inte så allvarligt som varken dom eller jag trodde. Satt på akuten & väntade i ca 3 timmar, sen fick jag göra blodprov & han tog 3 rör, minns inte ens vad dom skulle göra med mitt blod, jag höll på att svimma.
Efter det tänkte jag gå & köpa nåt i automaten, men den var ju såklart trasig. Efter 2 timmar till fick jag göra en undersökning, klockan var väl runt 2-3 på natten då.
Det bestämdes att jag skulle ligga kvar över natten för observation, fick ligga på barnpsyk eller vad det hette. Dit kom jag efter ytterligare ett bra tag.
Kallt var det, bara en filt fanns det, så hade kläderna på mig, mjukisar & tjocktröja som vanligt. Morgonen kom, jag fick frukost & sedan lunch innan mötet på BUP. Har ett möte där imorgon (idag) med, kl 10. Då ska jag få träffa min behandlare.
I skrivande stund står klockan på 03:56 så jag borde egentligen sova, ska ge det ett försök. Gonatt så hörs vi nog imorgon.

Likes

Comments