Header

Äntligen så är jag hemma i Sverige igen och tillbaka till rutinerna. Har verkligen saknat Retro och Dylan. Man är van att se och vara med dom varje dag så blir lite annorlunda att behöva vänta 1v innan man ser dom igen.

Men jag har haft det bra i Rhodos och det kändes som det var välbehövligt inför en sommar med massor av jobb. Jobbar i princip hela sommaren. Kul men jobbigt kommer de bli, känns bra att få känna av hur de är att leva de "riktiga" jobb livet plus att äga en egen häst.

Igår var det ponny hopptävlingar på hemma klubben så med 2h sömn så kämpade jag igenom den dagen.
Retro var super fin & vi hoppade lite sockerbitar och avslutade med dressyr och försöka få han kvickare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej. Idag fick Jemina rida Tygo eftersom hon ska va med och tävla dressyr på honom imorgon. De är så söta tillsammans och Tygo verkar så nöjd!

Nu är mina dagar med Tygo över för denna vecka. Imorgon åker ju jag utomlands så ni får vänta på nästa uppdatering tills Hannah och Julia kommer hem. Men hoppas ni alla haft en bra vecka och besök gärna min blogg! 

Likes

Comments

Igår vart det en tur i skogen. Jag hade tänkt mig en liten mystur utan massa krav, men det hade minsann inte Tygo på tanken. Han var busig och väldigt pigg trots värmen som låg på över 20 grader. Så vi körde lite galopp för att försöka få ut lite energi. 

Idag fick han varje fall sin välförtjänta vila. Idag var de ännu varmare så jag är glad att jag planerad bra och valde denna varma dag som vilodag. Imorgon ska Jemina få rida på Tygo, för på lördag ska hon nämligen starta en Pay ´n Ride på klubben. Hoppas verkligen det går bra för dem, sååå himla söta! 

Likes

Comments

Hej, eftersom Hannah och Julia är utomlands så får jag, Josefine, ta och uppdatera bloggen lite. Jag har ju hand om Tygo nu och idag körde vi lite sockerbits-hinder på stora utebanan, det var väldigt varmt ute. Både jag och Tygo vart väldigt svettiga efter bara några minuter. Men han kämpade på bra men blir lätt springing eftersom han tycker det är så kul. Jemina var även med mig i stallet så hon fick trava av honom, det gick superbra! 

Imorgon blir det nog en tur i skogen eftersom han gått två dagar på banan nu. Hoppas det är lika fint väder som idag! 

Likes

Comments

Hallå allihopa!
Idag så klev jag upp tidigt och åkte till stallet för att rida Retro och släppa ut hästarna.

Det har ju regnat i ca 3dar nu så banorna är lera så de bara sjunger om det. Ridhuset upptaget och sen har vi en stor älg mamma i skogen här som är där och springer på morgonen så där vågar man inte va tidigt på morgonen. Så jag red på vägen utanför stallet, sjukt mycket vattenpölar var det och Retro's största rädsla är vattenpölar. Men efter lite om och men så travade han igenom dom med lycka. Idag var han verkligen cool lugn, så skönt!

Det var verkligen super mysigt att få lite ensam tid ute i "skogen" med sin häst innan man ska vara ifrån honom i 1v... Känns lite jobbigt då jag äntligen känner att vi börjar komma tillbaka till varandra och börjar få tillit till varandra igen. Men vem vet det kanske är en bra sak att åka iväg och reflekterar över varför de går så bra nu och kunna åka iväg med en bra känsla.

Glöm inte att skriva frågor till vår live stream ikväll kl 19.00!

Likes

Comments

I går fick Tygo äntligen gå ut med grabbarna i hagen igen! Min härliga familj hjälpte till att bygga om hagen med extra tråd och även kortade av den så att det skulle bli mer el. Han blev så glad över att få gosa med Retro igen.

Jag och Tygo red lite på vägen fram och tillbaka eftersom jag är lite för fegis än för att ta mig ut i skogen efter våran älgsafari i Söndags. Är så jäkla rädd för vilda djur så att träffa en älg var väl inte riktigt med på min bucket list.

Men vi galopperade igenom vattenpölar och hoppade över små pölar och bara busade. Vi hade det ganska bra ändå.

Föresten glöm inte våran Live Stream på YT i dag kl 19.00!!

Likes

Comments

Hej allihop!

Tygo och jag tog oss ett ordentligt pass i ridhuset i dag. Jag satte fram en upphöjd bom på mitten för att träna lite galoppombyten. Han var riktigt stark i början men efter lite nötning så kändes han mycket bättre när jag travade av.

Jag fick sällskap av Johanna och Noa i ridhuset. Älskar att ha lite sällskap när jag rider. Jag tycker det ger mer motivation. Sen är det ju kul om sällskapet är trevligt! Var riktigt kul att tjattra lite med Johanna.

Tygo ser verkligen ut som en liten D/C-ponny när han står bredvid stora Noa.

Likes

Comments

I dag blev det en snabb sväng till stallet. Jag jobbade lite längre och hade sen prov och nu på kvällen har jag varit i väg och gjort naglar.

Tygo fick sig en longerings runda på banan. Slängde på inspänningarna också. Vet inte riktigt vad jag och Tygo ska hitta på i morgon. Det blir ett mysterium i sig.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har det varit sjukt varmt och man kände inte direkt för att ta på sig ridbyxorna och rida hästen.. Men måste man så måste man, han hade sin vilo dag igår och det är hoppning imorgon så hade inget val. Han skötte sig toppen och han fick springa av sig lite på ängen och sen fick han sig en kall dusch. Han såg ut att njuta ganska mycket av duschen.
Nu är vi påväg för att hämta hö och sen får man äntligen åka hem.

Videoklippet från helgens tävling har även kommit upp på youtube + att vi har sagt tid och dag på när vår livestream ska vara!
Skriv gärna frågor som vi kan svara på då här eller maila till oss teamsamuelssons@gmail.com

Likes

Comments