Hejhej alla goa bloggläsare!

Nu har jag & felicia bestämt att vi vill testa bloggportalen ''horseworld'', så vi gjorde en blogg där istället & vi hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa oss där!

Här hittar ni oss! <3: http://equitantes.horseworld.se/

lavjo!

Likes

Comments

Hejhej!

Ikväll blir det uteritt med lite dressyr på ängen!

Känner verkligen att jag börjar komma igång med cobbe nu! laugh

Har inte jättemycket att skriva..

Känns tråkigt att vi har mist många läsare nu & jag hoppas att dem kommer tillbaka! 

Ni får ha det så bra!no //J

Likes

Comments

jag och kusin fick ett ryck i onsdags att åka till stallet efter jag kommit hem och ätit och så, så vi åkte dit vid 9, va klara vid halv 10 oc va på ridbanan vid 10, blev ett pass men lite bommar och lite upphöjda bommar, gick toppen, vi va klara runt halv 11-11 och helt klara ocj släppt ut han runt halv 12, lite i 12, och de märks att vi e lite fjolliga i stallet, så sent. Vi va liv rädda då de bara va vi hemma och vi har bara en lampa på gården, haha. Vi låste överallt, ställde fram grepar och allt ifall där skulle komma någon, haha. Men jag va hemma och dushad och allt vid ungefär 12, så idag fick han stå pga. riktigt pissväder, så imorgon spelar de inte någon roll vad de är för väder, för han ska ridas!
allt för mig, nu ska jag sova.. godnatt
/ F

Likes

Comments

Hejhej! 

Jag är tillbaka för tillfället..

Mitt liv har varit lite upp & ner just inom hästarna..

Så ja, jag är tillbaka nu & sen får vi se vad som händer.. om jag bestämmer mig för att jag vill fortsätta blogga eller inte.

Men iallafall så håller jag på att sätta igång cobbe nu efter hans ''vila''.

Han behövde verkligen den, det märks!

Han går som en klocka nu yes

fick ett ryck igår & åkte till stallet runt halv 9 & var i stallet & red med lovisa tills kl var runt 11 tror jag, så jag var hemma rätt sent, haha.

Hon tränade mig & cobbe i dressyr på ängen & det gick superbra!

Cobbe levererar just nu!

Kan lätt säga att hon är den bästa tränaren jag har haft!

Hon ska eventuellt fortsätta träna oss nu, så att vi kommer igång igen! laughenlightened

Ni får ha det så bra no // J 

 

Likes

Comments

Hej, tog med mig min vän till stallet idag, och körde på en mysig uteritt. Molle verkade gilla att bara skritta ut en mysig runda. hon tog min cykel och cyklade med, massa massa skratt, och Molle skötte sig utmärk, vi brukar bråka lite ibland när vi rider ut men nix, inte
Någonting idag!
Hittade även en ny liten väg man kunde rida på, vad kan den ha gått på? 30 - 40
Minuter, får se vädret i morgon så de inte är jättevarmt, får hitta någon badplats med Molle då, haha
/ F

Likes

Comments

kommer upp 3 bilder när jag fick prova min kompis häst för ett tag sedan sålänge.
Godnatt
/ F

Likes

Comments

Godmorgon, skulle egentligen bloggat igår men glömde av de. Men iallafall, hade träning för bittan i fredags! Gick faktiskt toppen!
hon berömde oss hela tiden, och hon sa även att Mollie va göö snygg! haha min häst dedär.
igår red jag inte för de va mellan 22 - 28 grader hela dagen, synd för han att behöva gå i sådan värme, men ska till stallet såfort som möjligt nu!
Jonna kommer tillbaka såfort allt lugnat ner sig med allt hon har!

/ F

Likes

Comments

hej, red inte idag pågrund av riktigt oväder, de regnade så gaaalet mycket så du kunde inte ens vara utomhus. så molle fick vila idag, och de gjorde han även igår då jag passade på att rida i fredags som igentligen är hans vilodag, så igår när de va dåligt väder då med så fick han igen den. och de fick han idag med haha.

hoppas på bättre väder imorgon så jag kan rida, har även träning för Bittan på fredag, spännande. hoppas på det bästa men de får ni veta mer om när de börjar närma sig fredag! smiley

har inte så mycket mer att berätta om faktist? jo att jag red herromdagen men han knappt ut och hoppa upp och skrittade till ridbanan från de började pissregna så fick rida tillbaka till stallet, undebart med sådant väder, nja inte direkt.

vet inte, tror jonna skulle byta header och design och lite sådant till bloggen, men ska höra med henne hur det går! smiley

/ F

Likes

Comments