Hästrelaterat

Åhhhh, känslan när saker och ting bara är helt perfekt. När allt bara stämmer mellan häst och ryttare, det är obeskrivligt.

Just detta upplevde jag idag när jag tog några språng inför stil-SM i helgen. Jämfört med hoppträningen förra veckan var det som att vi var ett helt annat ekipage idag, så lättad! Fokuset låg på kombinationer och trippelbarr på ca 1m, vilket kändes busenkelt! Vi avslutade även på lite studs för att han skulle bli ännu lite rappare i benen hihi. Nu är vi riktigt taggade in för SM, på torsdag åker vi den lååånga biten mot Skåne. Men innan dess ska vi hinna rida en dressyrlektion!

Bortsett från den grymma hoppningen på Kotten så har det faktiskt varit en ganska lugn dag. Gick upp relativt tidigt så jag hade mycket tid till att göra få grejer så att säga. Både Lexus och Stella vilade idag, så istället för att rida dom så hjälpte mamma med en del trädgårdsarbete samt att jag hoppade Totti lite lågt för skojs skull.

Är riktigt glad över att hoppningen på Kotten kändes så bra idag, han tvekade inte en sekund och var inte i en bom trots att vi fokuserade på våra svårigheter. Drömponny!!

Hoppas ni haft en bra dag! Vi höres.

Hästarna var lagom pigga idag innan ridningen hehe...

Detta hoppade jag och Kottis (kombinationen byggde jag om till studs i slutet):

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments