Crag Gold Star

Stella, som hon kallas, är en imp. från Irland f. 2005. Hon är en tjej med mycket åsikter och humör. Innan hon vart min i februari 2017 så hade hon tagit övertaget över sin ryttare. Jag påstår inte att hon var farlig, men hon hade en hel del dumheter för sig. Dock har Stella tävlat 120 cm hoppning innan hon kom till Sverige!

Steg nr ett när Stella kom var att rida dressyr i massor då hon springer väldigt i hoppningen samt att vi såg till att få ordning på hennes kropp och knopp. Dock har det gått relativt fort fram, vi har redan tagit placering upp till LC hoppning. Stella har tidigare i sin karriär inte funkat så bra i tävlingssammanhang så jag har valt att hålla det enkelt på tävling, dock hoppas jag på att kunna rida stadiga LB:er även på tävling innan 2017 är slut.

Även denna hästen är känslig samtidigt som hon behöver en tuff ryttare då hon ibland bara väljer att gå på de två bakre benen... Haha! Jag gillar verkligen denna speciella häst som redan lärt mig otroligt mycket, dessutom har hon en sån fantastisk kapacitet.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments