Hejsan på er!!

Som jag skrev här under är inte Swampy helt fräsch och han ska bli igenom känd utav kiropraktorn då jag misstänker att han har gått och dragit på sig lite låsningar.

Men ur det negativa kommer det positiva och i det här inlägget hade jag tänkt skriva om 3 saker som gör mig glad.

1:
Det första som gör mig väldigt glad är såklart Swampy. Har man haft en jobbig dag i skolan eller bara är trött what so ever, så får Swampy mig alltid på bra humör. Han är verkligen alltid glad och försöker alltid så gott han, sedan är han också så otroligt charmig speciellt i hanteringen!! Mitt lyckopiller

2: Familj & vänner!!
Superviktiga i mitt liv & gör mig (oftast😉) väldigt glada

3: Musik
Musik blir jag verkligen superglad utav. Saker blir så himla enklare att göra om man har musik på och jag hittat mycket mer inspiration till att ta tag och göra saker när jag lyssnar på musik.
Någonting jag ÄLSKAR är också när man sitter och spelar upp låtar ifrån när man var lite mindre. Jag blir alltid så nostalgisk då haha!!

Likes

Comments

Idag när jag red kändes det inte alls bra... :( Swampy som vanligtvis är så glad och pigg i galoppen ville knappt galoppera.
Har under två veckor tyckt att han känts lite "ofräsch" i frambenen.
Är så himla rädd att han går och belastar de fel.

Men han ska skos om nu i veckan eller nästa & sedan ska han gås igenom med laser för att ta bort eventuella låsningar.

Så himla tråkigt när sådant uppstår.
Imorgon får han i alla fall skrittas och travas ut på rakt spår då jag inte upplever att han tycker det känns jobbigt. 

Det värsta med Swampy i sådana här situationer är att han är ett sådant energipaket så det är jobbigt att bara låta honom stå också för då blir han bara otålig.

Likes

Comments

Skrittade ut en runda på Swampy igår kväll med en kompis. Fick en sådan söt bild på Swampy innan vi skulle ut haha.

Idag ska Swampy få gå ett pass i ridhuset.
Hade tänkt att rida lite lösgörande med skänkelvikning, öppnor och mycket volter.
Blir så mycket enklare att försöka få igenom honom inne i ridhuset då han jämt är så ofokuserad och rädd av sig ute nu på hösten med vinden och alla ljud.
Ha en fortsatt bra dag!!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg.
Jag heter Moa Hallberg och är en tjej född år 2001.

På den här bloggen hade jag tänkt att skriva om mig och min d-ponny Mr Swampys resa.

Swampy är en valack på 23 år ( låt er inte luras utav åldern) som jag har haft i drygt 1 år. Vi tränar både dressyr och hoppning men tävlar endast i hoppning.
Swampy är en bestämd herre när det kommer till hoppningen och det gäller att klappa honom medhårs.
Han är en ponny med mycket motor och karaktär och har hunnit med mycket i hans liv. Swampy är uppfödd av Withakers och gick först mycket nere i England där han var en mycket framgångsrik ponny. På senare år blev han importerad till Sverige och här har han startat MVSA:er och både SM & EM.
Jag och Swampy tävlar just nu på LC-LB nivå och mitt mål med honom är att bli stadigare där, han är ju trots allt 23 år och så gott som färdig på tävlingsbanorna.
När vi inte tränar och tävlar rider vi mycket i skogen och har kul för att inte Herren ska bli uttråkad.
I övrigt är Swampy en ponny med ett hjärta av guld och skulle aldrig göra någon illa. Han vet precis sina trix för att få sin vilja igenom och enligt mig finns det ingen charmigare ponny!!

Likes

Comments