Heej igen! Ett bra tag sen vi skrev här men det beror på olika saker. Stress osv.... Men vi ska försöka komma igång och hoppas att vi ska orka hahah! '


Här kommer iallfall bilder från idag när vi fotade!


Fet I know!

Vi fick såklart många flera bilder men dom här är våra avvisar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har nu äntligen en ny mobiiil, lr jag inte helt ny men nästan. Denna har iaf inga sprickor😍 Kommer bli mycket lättare för mig nu att skriva blogginlägg nu iaf!!❤️

Men jag och Cornelia har iaf bestämt att vi ska ha en barbacka månad, alltså att vi ska rida barbacka hela månaden!! Det kommer säkert bli as kul <3 men lite jobbigt oxå haha!

Idag ska iaf Grodan ridas ut på!
Kraam❤️❤️

Min mobil som jag levt nu ett tag med men nu så säger jag hejdå till den !!

Likes

Comments

Hahha asså gud vad fan ska man säga?! Jag är kär i henne!

Jag hade inga tankar på att ens komma runt nån av banorna! På TIRK tävlingen flög jag ju av i båda klasserna och var livrädd att hoppa idag men efter framridningen så kändes allt bara bäst!


Hon hoppar som hon aldrig gjort förr!

Vi går in på banan till LDn och jag visar henne lite hinder och då är hon rädd för HÖÖKS hindret hon är rädd för funktionärerna, rädd för allt!

Men när vi väl kom igång satt verkligen allt!

Dubbelnolla och en andra placering!

Min känsla till LCn var så bra jag var taggad!

Malva red först och det gick så fort jag visste att jag ALDRIG skulle slå det men skam den som ger sig!

På framhoppningen hoppade hon helt amazing!

När vi får vår startsignal så bli hon lite rädd för ett hinder som stod på långsidan då tänkte jag att detta aldrig kommer gå!

Men efter 1 minut 6 sekunder och 3 tusendelar står vi som VINNARE! Asså jag fattade 0! Jag ba stod får på prisutdelningen och fattade ingenting!

Vår första borta tävling kunde väl inte börja bättre!? 1 andra placering och en VINST!

Likes

Comments

Eftersom jag inte gjort någonting speciellt de senaste dagarna så tänkte jag skriva om Grodans utrustning.
Vi kan börja med tränset. Jag har 3st träns, två polar träns, ett med glitter på nosgrimman. Och ett Glen Gordon träns som jag har en blå lyckoängel och ludd på nosgrimman på. På polar tränset utan glitter så har jag rosa bättskivor och en rosa lyckoängel.

Jag har en mörkbrun Lippo sadel. Jag har två st freejumps, ett par blå och ett par bruna i storleken lite. Jag har en vanlig sadelgjord och en hoppgjord.

Jag har 3 st skydd. Ett par svarta med reflex, ett par svarta från Equeen och ett par rosa från "penny and friends" hööks.

Tyvärr eftersom det inte är jag har köpt så mycket själv till henne så vet jag inte vad allt är ifrån osv.

Men detta var iaf en del av Grodans utrustning, jag har såklart massa schabrak osv men detta var iaf med sadeln, tränset osv..✨👌🏼

Likes

Comments

Asså nu när Massi är sjuk eller få börja rida på henne men väntar lite utifall att! Så har jag iallfall blivit helt besatt av att kolla på filmer!

Satt igår i ungefär 5h och kollade enbart på Twilight!? Asså what! Har aldrig gillat den filmen men fick någon rush och kollade 5 timmar bara på Twilight.

Jag blev lite sur på Bella när hon "valde" sin kille.. Edward ser fan ut som Micheal Jacsson eller hur han nu stavas! Han är kritvit ( I know att han är en vampyr ) Men han är så...! Inget illa menat men asså kolla på hans ögon tex. Jag vet inte vart jag ska ta vägen?

Och när dom skulle gifta sig! Jag ville bara hoppa ut ur mitt fönster!!! Ännu mer när dom fick det där barnet Asså NEJ! Och vad fan är det för namn! Efter era mammor!???!?!??!

FÖRLÅT ALLA SOM ÄLSKAR HAN MEN JAG VILL NOG HELLRE ATT HON SKULLE BLI TSM MED HAN VARGPOJKEN. KOMMER INTE IHÅG VAD HAN HETTE!

Likes

Comments

Grodan var superfin när vi hoppade, först hoppade vi en komenation på ungefär 90 cm och sedan så skulle vi komma på ett räcke och det slutade med att vi hamnade på 1,20!!😍
Så JÄVLA fin Grodiiiss!😍😍

När vi kom tillbaka till stallet så fick hon massvis av godis!😏✨👌🏼

Sen så skyndade jag mig till tåget för jag skulle till Tilda i Tobo, Tåget stod redan inne när jag kom så jag fick springa för att inte missa det.😅

När jag kom till Tilda så städade vi hennes stall och fixade så hon fick en fin sadelkammare eftersom hon har hästar hemma på gården!

Vi red och jag red barbacka på en ardenner😂
När jag skulle trava så travade hon "Ardennern Bella" snabbare å snabbare så nedan kom ett litet gupp o jag kämpade typ allt jag kunde för att kunna stanna henne men det gick inte... så vi gick omkull i guppet...:// Hon tyckte iaf att det var väldigt skönt att ligga där så hon låg där å åt gräs medans jag å Tilda föskökte få upp henne😅😂😂 Tillslut fick vi upp henne iaf 😅😅

Likes

Comments

Nu har jag änteligen sommarlov yäääyyyyyyy!!!!

så det kommer förmodeligen komma mer inlägg per dag/vecka och mycket mer intressanta och roligare inlägg att läsa nu under sommaren :))

Men igår red jag dressyr på Grodan och hon var såååååå fin asså, min drömponniiii. Nu har hon börjat komma ner lite mer med huvudet och känner sig mer bekväm med de. :))

Jag skrittade upp till tirk å värmde upp och sedan så körde vi hårdträning i ksk 15-20 min och red hem sedan. Vi har kommit en bit på vägen nu men längre ska vi komma.

Nu ska jag iaf njuta av mitt sommarlov, GODNATT <3

Likes

Comments

Asså jag dog när jag lyckades göra detta slime!

Det är så enkelt! Man behöver endas 1 ingrediens som man kan köpa på vilken ICA butik som helst!

Det man behöver är:

- 1,5 dl potatismjöl

- 1dl vatten

- En mikro

Så här gör man:

Man börjar med att man tar fram en skål, häller i 1 dl vatten. Sen tar man i 1,5 dl potatismjöl. Sen kommer vi till det viktigaste! Man måste blanda ordentligt i potatismjölet så det inte finns några klumpar alls kvar! Det ska se ut som mjölk, det ska va vitt och flytande. Sen stoppar man in din skål in i mikron där du börjar med 1,5 min, och det kommer börja koka/svälla upp en del men det är bara att öppna upp luckan till mikron så sjunker det ner igen! Du kommer nu att märka att detta redan är som en slime. När tiden är slut tar du ut den ur mikron blandar runt och det kommer att vara väldigt svårt i början att röra runt den.


Efter det kommer den säkert börja dela på sig men då häller du bara i liiite vatten på botten, sen stoppar du in den igen i bara 15 sek. När 15 sek har gått tar du ut den, blandar runt och häller i lite vatten igen och sen stoppar in den i kylen!

Den kan stå i kylen tills du känner att den inte är varm eller är kladdig på ovan sidan. Sen vänder du på den så att under sidan kommer uppåt och så den inte blir lika kladdig!

Sen kan man ha i färg om man vill det!

OBS! Detta är inte som "vanligt" slime!

Likes

Comments

Tänkte att jag ska berätta vad Massi har för utrustning.

Det är inte så mycket märken alls eftersom vi inte vet vad vi får köpa till henne.. Vi äger ju inte henne lixom.

Vi kan väl börja med tränsen!

Det tränsen vi använder mest är remonttränset. På det tränsen har jag ett vanligt tre delat bett, tycker hon går bäst på det! Och ett glitter pannband från FairField!

Sen har hon ett engelskt träns, det använder vi inte längre. På det tränset går hon med baby pelham! Varför jag inte rider med det är för att jag inte tycker hon är stark längre! Red med det mest i hoppningen förr men valde att inte rida på det mer då jag känner mig osäker hur mycket jag får hålla för att hon inte ska få ont! Och på det har jag ett vanligt svart sjukt fult pannband!

Och sadlar på Massi är verkligen svårt att hitta eftersom hon är så fel byggd! Därav är sadeln så ful!

Men vi har en allrondsadel låg manke T4 thorowgood! Den är typ gjord av tyg och läder!

Och till sadeln har vi en lädersadelgjord, ett par svarta stigbyglar från hööks bara, och massor med schabrak! Just nu har jag något turkost men brukar annars använda JH Collection schabraket som är sammet och glitter!!!

Hon har många andra schabrak men orkar inte säga alla!

Sen har hon två par benskydd. Först ett par vanliga svarta från något märke. Sen ett par turkosa från FairField som jag och Märta bara köpte för rolighetens skull, hahahah!


Likes

Comments

Idag så har jag varit hos Tilda hela dagen. Vi har varit och kollat på hon som äger Putte, hennes häst (Fjordis) föl😍
Sjukt sööött!

Sedan åkte vi till Grodan, jag skulle mocka och så borstade och smörade hovarna på henne! 😉
Hon älskar att bli ompysslad!
Imorgon så ska jag nog iaf rida dressyr på banan tror jag!💕

BYEEE👊🏼


(Tilda står för bilden✨)

Likes

Comments