Hej! Här kommer lite info om mig och mina hästar.❤

Jag heter Lovisa och är 12år. Jag älskar hästar och ridning jag lever för det. Utan hästarna vet jag inte vad jag skulle göra. Förutom ridning gillar jag att kolla på olika kriminaldramaserier och vara med min familj. Jag och min 2 år äldre storasyster Sofie har 4 hästar tillsammans. Vi har två shettisar som heter My och Lovely. Vi har även två C-ponnys som heter Lilli och Brinne.MY

My är en shetlandsponny på 27 år. Hon ett brunt sto.Hon är världens snällaste och är alltid social. Hon är pigg för sin ålder och har en otrolig personlighet som utstålar hur mycket glädje som helst. My älskar barn och är extremt snäll och försiktig med dom. My både rids och körs. Hon är 97cm i mankhöjd. Som högst har hon med mig hoppat 60cm. Jag har tävlat henne i både dressyr och hoppning. Vi har haft My och Lovely i 3,5 år


LOVELY

Lovely är också en shetlandsponny. My är mamma till Lovely. Hon har mycket egen vilja och kan bli lite tjurig när hon inte får som hon vill. På vintern kan hon bli extra tjurig i hanteringen.Hon är ett fux sto på 20 år. Hon är pigg och arbetts villig och hoppade i somras med mig 80cm. Jag har både tävlat dressyr och hoppning med henne. Lovely både rids och körs.


LILLI

Lilli är Sofies häst. Hon är ett bunt sto på 14år. Vi köpte henne för 2 år sedan. Sofie satsar på dressyr med Lilli och ska starta sin fösta LA:1 om några veckor. I våras fick Lilli en skada i bakkänt som tog lite tid att få årdning på. Hon kan vara lite tjurig i hanteringen på vintern men är alltid jättesnäll att rida. Sofie tävla en LB:1 för några veckor sedan som hon vann.


BRINNE

Brinne eller som han egentligen heter Hagaby bryn mawr är min häst. Vi köpte honom för 4 månader sedan. Jag satsar också på dressyr men hoppar lite hemma mitt som högst har jag hoppat 105cm. Brinne har blivit lite kär i våran andra c-ponny så han kan inte vara utan henne. För när han är själv så ställer han sig på bakbenen och visar hela magen. så vi har lite att träna på innan vi är ute på tävlings banorna. Annars i dressyren är han jättefin.


MY

LOVELY

LILLI

BRINNE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments