Hello! Long time no see! Jag har varit borta länge.. har just inte haft tid eller motivation att skriva blogg. Just nu har jag också många prov och förhör om veckan, och dessutom ska Fjalle bli bra riden. På träning & hemma. Men de har gått bra även mellan provläsningen!

2017 har startat lättsagt väldigt bra. Har varit på tre träningar, hoppning då, och hemma har vi varit på dressyrträning. Känns som om hela hästen skulle ha förändrats på bra sätt! Vi har levt den svåra tiden som antagligen varje hästägare har med sin häst. Hästarna busar, lyssnar inte och själv är man inte trygg. Nu har det gått bra, bättre och sämre dar som det också ska vara. Träningarna har för vår del börjat och planerna är att fara/ha c. 1 träning per vecka, antingen vid stallet var Fjalle bor eller i någon annan. Dressyr träning vid stallet där fjalle bor ska det vara 1ggr/vecka, annars rider jag med honom flatwork eller själv dressyr. Men kommer säkert hända att jag inte varje vecka kan fara på hoppträning, så då hoppar jag själv som tex. Idag!

Nästa onsdag blir det hoppträning vart vi ska fara o förra söndag var vi på Anttis hoppträning! Men till saken.. idag ville jag hoppa sista gången före nästa träning, och jag kom serie på 6,5m, dvs 1 galopp. I början hade vi "tekniska problem" fick nämligen inte min yttre skänkel genom så han ginade ganska mycket och koncentrerade sig inte på hinderna. Kom det så länge tills det funkade i båda varvarna o höjde sen till 85cm och all good everything då också! Inget speciellare än så, liten övning som man kommer ha nytta av på tävling!

Hela veckoslutet kommer jag läsa på olika prov, och Fjalle ska få ta det lite lugntare efter en hård vecka, min duktig kille <3

Likes

Comments