Hej! Måndag och inleder sista skolveckan för denhär perioden! Idag har båda hästarna motionerats, övade lite samma saker som igår på Malin träning här hemma. Roligt med träningar! Känns som det var en stund sen sist. Imorgon ska jag till stan så ena hästen får vila då, behöver inhandla lite kläder och speciellt om det är nåt jag behöver till vår resa. Den 20 kommer vi nämligen att åka till Lanzarote!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

dethär har vi gjort idag! Riktigt roligt!

Likes

Comments

På första bilden ser ni sötaste shettisen wilma som är vid vårt stall. Andra bilden är på finaste Nipsu!

Här lite höstiga bilder och en bild på mig, Ritchie och min tränare :D

Likes

Comments

Måndag igen! Inga speciella planer för denhär veckan. Hoppas på lite träningar! ;)

Förra helgen har varit aktiv, i fredags & lördags var det regionträningar i dressyr. Som tränare är Anu Korppoo, riktigt bra tränare! Vi tränade ganska mycket på öppnor och skälnkelvikningar. Båda hästarna gick helt bra. Roligt också att hon gav mycket hemläxor att träna på!

Ritchiee❤

I lördags var vi även på en klubbtävling med Nipsu. Gick helt okej, N var lite springig & spänd och jag red inte riktigt bra, var lite för stark i handen. Vi hoppade iaf en 80cm bana. Felfritt på hinder men jag lyckas ramla av strax före mållinjen😅
Vi fick hoppa en till bana efter tävlingen som gick bättre. Då på en lite högre höjd.

Likes

Comments

det syns inte på bilderna hur sjukt dimmigt det var idag😅
Men hästarna var fina idag! Red dressyrinriktat idag, mycket öppnor, slutor, förvändgalopp och galoppbyten.

I söndags var vi på en träningstävling med Tossan, gick helt okej. Hoppade 80 och 90cm efter en liten hoppaus, märks att vi inte hoppat på så länge. Både på ryttaren och hästen ;)

Likes

Comments

3 år med fiiinaste killen!

Likes

Comments

Här är vad som har hänt senaste veckan! Både roliga och mindre roliga saker.

Bilder från Harju. FM var en väldigt rolig upplevelse dock fick vi inget resultat denna gång... En bra första dag med 64.4% i dressyren och en felfri hoppning. Sen 3 stopp iterrängen som jag kan ta på mig. Men vi fick nästan hoppa hela banan ;)

Fiinaste Fia åkte hem igen i torsdag, tack så mycket Lotta för att jag fått rida din ponny i nästan 2 år! <3
Tack Nora för de väldigt fina bilderna också ;)

Idag var det regionmästerskapen i dressyr. PR kändes bra och vi slutade på 64.1% som räckte till silver!!! :) väldigt kul!

Likes

Comments

Hej! Nu är vi påväg till Virolahti och fälttävlans FM! Vi startade kl.7 imorse så vi har varit på vägen iöver 8 timmar. (2 pauser har vi dock haft)
När vi kommer framme ska vi gå länge med PR efter denhär långa resan. Senare kommer jag även rida honom.

Likes

Comments

Hej! Kommer ett snabbt inlägg nu här i skolbussen.
De senaste dagarna har jag tränat ganska mycket dressyr, speciellt med PR då. Malin har haft träningar igår och i måndags. I måndags fick vi jobba lite mer för att verkligen få igenom honom. Han kändes riktigt bra på slutet, vi forsatte sen dagen efter. Han var genast mycket bättre från början. Har fått ett par nya saker att tänka/träna på! :)

i söndags var vi på hopptävlingar i Kalajoki. Hoppade bara en 90cm nu inför FM, planen var att bara få en trevlig bana och så att PR skulle få hoppa något nu före. Fia fick också hänga med!
Ritchie var riktigt bra, jag hade lite för lång tygel och till sista hindret skulle jag behövt ta ett steg till så det hindret kom ner.
Med Fia gick det inte lika bra, jag red inte ordentligt och det blev två stopp..

Likes

Comments

Här kommer en snabb uppdatering vad jag har gjort senaste tiden förutom skolan och vanliga stallsarbetet då.
Dressyrtävling med PR i söndags, våran LA debut och samma program som senare kommer till FM. Riktigt nöjd över banan, 63.8% med en felridning. Vi vet vad vi ännu skall försöka bättra på. :)
Terrängträning med PR förra veckan vid NURK, inga problem allting rullade på bra! Jag har bara hoppat lite små och smala hinder med honom här hemma nu inför hopptävlingen på söndag. Kommer bara hoppa en 90cm där, Fia kommer också med och hoppar samma klass.

Likes

Comments