3 år med fiiinaste killen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är vad som har hänt senaste veckan! Både roliga och mindre roliga saker.

Bilder från Harju. FM var en väldigt rolig upplevelse dock fick vi inget resultat denna gång... En bra första dag med 64.4% i dressyren och en felfri hoppning. Sen 3 stopp iterrängen som jag kan ta på mig. Men vi fick nästan hoppa hela banan ;)

Fiinaste Fia åkte hem igen i torsdag, tack så mycket Lotta för att jag fått rida din ponny i nästan 2 år! <3
Tack Nora för de väldigt fina bilderna också ;)

Idag var det regionmästerskapen i dressyr. PR kändes bra och vi slutade på 64.1% som räckte till silver!!! :) väldigt kul!

Likes

Comments

Hej! Nu är vi påväg till Virolahti och fälttävlans FM! Vi startade kl.7 imorse så vi har varit på vägen iöver 8 timmar. (2 pauser har vi dock haft)
När vi kommer framme ska vi gå länge med PR efter denhär långa resan. Senare kommer jag även rida honom.

Likes

Comments

Hej! Kommer ett snabbt inlägg nu här i skolbussen.
De senaste dagarna har jag tränat ganska mycket dressyr, speciellt med PR då. Malin har haft träningar igår och i måndags. I måndags fick vi jobba lite mer för att verkligen få igenom honom. Han kändes riktigt bra på slutet, vi forsatte sen dagen efter. Han var genast mycket bättre från början. Har fått ett par nya saker att tänka/träna på! :)

i söndags var vi på hopptävlingar i Kalajoki. Hoppade bara en 90cm nu inför FM, planen var att bara få en trevlig bana och så att PR skulle få hoppa något nu före. Fia fick också hänga med!
Ritchie var riktigt bra, jag hade lite för lång tygel och till sista hindret skulle jag behövt ta ett steg till så det hindret kom ner.
Med Fia gick det inte lika bra, jag red inte ordentligt och det blev två stopp..

Likes

Comments

Här kommer en snabb uppdatering vad jag har gjort senaste tiden förutom skolan och vanliga stallsarbetet då.
Dressyrtävling med PR i söndags, våran LA debut och samma program som senare kommer till FM. Riktigt nöjd över banan, 63.8% med en felridning. Vi vet vad vi ännu skall försöka bättra på. :)
Terrängträning med PR förra veckan vid NURK, inga problem allting rullade på bra! Jag har bara hoppat lite små och smala hinder med honom här hemma nu inför hopptävlingen på söndag. Kommer bara hoppa en 90cm där, Fia kommer också med och hoppar samma klass.

Likes

Comments

Hej igen.. Inget levnadstecken här inte :P
Den senaste veckan har jag egentligen inte gjort något extra, var en snabb sväng till stan före skolstarten och tränat dressyr ;)
Idag var jag nämligen med PR till Kauhajoki på dressyrlagmästerskap! Även min första tävling utan min tränare med. Det gick helt bra, 63.6% och en fjärde placering! Fortfarande en del att bättra på men är riktigt nöjd!

Fick en bra avslutning på ett kort sommarlov.

Nästa helg blir det dressyr igen på klubbtävlingarna i Karleby, startar samma program som det sen kommer vara under fälttävlans FM. För som det ser ut nu så kommer vi förmodligen delta där! :)

Likes

Comments

Börjar att tacka för otroligt fina och välarrangerade tävlingar! Jätteroligt!
Ritchie hoppade 1m och 110cm under lördagen, i första klassen som var en A.2.0 gjorde vi en heltbra felfri bana som också räckte till en vinst!
Jag är också nöjd över 110cm banan, de fyra första hindrena hade jag lite för dålig galopp, på fyran kom vi ganska tokigt men PR försökte sitt bästa ändå <3 Efter fyran satte jag lite bättre galopp och resten av banan kändes riktigt bra och enkelt! :)
Bedömningen var Vaikeutuva, alltså att man plockar poäng för varje hinder ( 1p för ettan, 2p för tvåan o.s.v) meningen är också att banan ska bli svårare och svårare desto längre man kommer. Maximalpoängen var 55p och eftersom jag fick med mig fyran fick vi 51p.

Bästa guldponnyn! Tack till topptränaren Malin, mamma och hästskötaren för hjälpen!

Likes

Comments

Nu är de två första dagarna avklarade här i Alahärmä och imorgon kör vi slutspurten.
Igår hade vi med oss tossan och fia som sagt och båda hästarna hoppade helt bra.
Fia startade först 80cm klassen där vi fick 4 fel, mitt fel då jag svängde över hindret men annars helt bra bana. I 90cm sovde jag till första hindret... förutom det stoppet gick det helt okej, Fia hoppade mycket bra.
Tossan som inte har varit på tävlingar sen Maj var super! Gjorde två lugna och jämna banor i 90cm och 100cm, i första klassen blev det ett ner då jag tog en extra galopp på en linje i omhoppningen. Men räckte till en placering. I 1m var vi felfria, bra bana och Tossan kändes super :)

PR idag <3 Två skitbra banor men ett pet i båda klasserna, i pikkuponicup finalen räckte det till en fjärdeplacering! :)
Imorgon fortsätter vi!

Likes

Comments

Nu är ett gäng småtrötta människor påväg mot Alahärmä och Powerpark. Med mig har jag mamma och Nora + Tossan & Fia då. Malin tar sig på egen hand dit denhär gången.

Likes

Comments

Idag och igår har alla hästat fått hoppa, Tossan och Fia igår & PR idag. Alla hästar har hoppat skitbra och försiktigt och det känns super inför tävlingarna. Man märker resultat med det lite nya tänket och ridningen som Emma hade oss att träna på. :)

Alla hästarna är tvättade och putsningen & packningen är också pågång. Nu kommer hästarna inte ridas så tufft de resterande dagarna utan bara lätt jumppas mjuka och avslappnade.

Likes

Comments