Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fixade ihop en hopptävlingsoutfit! Supersnygg enligt mig. Hade inte klagat över att ha den i garderoben ;)

Likes

Comments

Bild från gårdagens hoppträning, hon har verkligen blivit säkrare på senaste tiden! Dock blev både hon och piloten lite trött mot slutet så det gick inte superbra. Tror kanske det beror på pälsen. Ni vet, isbjörnspäls. Ska börja hoppa henne lite mer och träna på vägen mellan hinderna. Hon vill gärna falla inåt. Ska träna på att rida henne i låg form och hon ska lyssna på mina vikthjälper.

Dock är ju det bra att ponnyn vill inlåt i omhoppningar ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade med migrän och var helt död. Men nu bär det av mot stallet och träning för Robban! Mamma är och köper celsius och lite mellis, snällt. Unique ska som sagt vila idag. Ska försöka komma upp lite i höjder med Blackie idag. Men det beror helt på hur jag och Blackie mår haha. Annars ska vi bara hoppa låga höjder så hon får känna sig duktig. Har ju inte några tävlingar inplanerade. Jo, kuriren men vi ska inte hoppa något högt där. Så vi ska bara känna oss säkra och träna lite kondis sen är vi redo!

Likes

Comments

Välförtjänt vilodag efter tävlingen idag, bara tittat på serier och YT. Något jag inte haft tid med på LÄNGE! Jag har fortfarande saker jag behöver göra till skolan, men ibland behöver man skjuta undan det. Har börjat titta på en serie som heter "Shameless", ganska bra faktiskt. Väldigt lätt att titta på, dock inte så intressant. Gillar dock "slöserier" alltså sånna serier man kan se hur många avsnitt som helst utan att blir trött haha.

Det har iaf varit en väldigt mysig dag, tävling och sedan mys hela kvällen. Dock ingen glass hemma, men allt kan väl inte vara perfekt ;) imorgon får Unique äntligen vila efter en jobbig vecka. Men sen är det hårdträning igen. Imorgon ska Blackie få hoppa lite för Robban. Tror det blir enklare när jag inte ridit storhäst innan. Så svårt att ställa om haha.

Fina tavlor som var på LRK idag!

Likes

Comments

Vilken dag! Hästen hoppade fantastiskt och lyssnade bra, allt kändes så lätt! 0-0 i 1M och superkänsla. Bara ryttaren som måste lära sig att lägga henne rätt, jag vill lägga henne nära men hon hoppar bäst när jag lägger henne längre bort.

Tyvärr red jag fel hinder i 1,1M därav är resultatet "ute." Men men, det länder också väldigt lätt och stabilt trots att ryttaren var lite ofokuserad ;)

Nu taggar vi om till nästa helg! Samma klasser ska hoppas och jag är så nöjd med helgen. Hon får vila imorgon och då ska Blackie hoppträna! Tänk vilka hästar jag har.

Unique har verkligen gjort sitt bästa idag, hoppat superbra, lyssnat på mig och framförallt fokuserad och velat vara felfri på varenda hinder.

Min första storhästtävling, var så nervös så att jag nästan ville stryka mig men jag sitter på den ärligaste hästen i världen som hoppar hur tokigt man än lägger henne. Älsklingen <3

Likes

Comments

Favoritbyxorna är på och nu rullar vi mot Luleå ridklubb! Unique gick som vanligt snällt in i transporten som vanligt. Tror hon vet vad som väntar då hon blev väldigt taggad när hon såg transporten ;)

Uppdaterar er om resultat och känsla senare idag. Nu vill jag fokusera till 100% så vi kan göra vågat bästa!

Likes

Comments

Ideala kvällen för mig ;)
Började med att vara med när duktiga Ella skulle rida Blackie! Hon fick bestämma vad de skulle göra men jag gav lite tips längst vägen. Ponnyn ville testa lite i början men sen blev det verkligen så bra!! Ella har själv en D ponny i samma stall som oss, och vi går på samma skola fast hon är ett år yngre. Väldigt duktig ryttare med bra känsla och mjuk ridning. Hon har verkligen utvecklats sen hon köpte sin ponny vilket verkligen är roligt att se!

Sen red jag Unique, väldigt fin och lydig idag! Mot slutet blev inte dock lite trött så då blev hon lite starkare men annars superbra pass! Travade mest runt bara för att få igenom sidorna och checka av inför imorgon. Spelar ingen roll vad resultatet är, fokuserar endast på känslan!

Hade inga tidsinställda inlägg denhär veckan, därav lite sänts uppdatering men hoppas det blir bättre till nästa! Har lite idétorka men har några inlägg jag verkligen vill skriva.

Nu ska jag lägg mig i sängen, äta Ben and Jerry's och titta på serier ev. Plugga om jag har tid men jag tycker jag ska ha en ledig kväll för en gångs skull.

Likes

Comments

Äntligen är skoldagen över! "Lång" dag och utvecklingssamtal som drog över. Ska kasta i mig lite sushi för att sedan åka hem och byta om sen bär det av mot stallet.

Mer uppdatering kommer senare!

Likes

Comments