Hejsan alla!! Idag var min första dag i skolan, det var en ny klass och ny skola. Men det var bra båda två :D. Idag har jag ridit Dennis, vi tränade galopp. I en kvart så gjorde vi två olika övningar, först så gjorde vi övningen att man fattar galopp från skritt. Det har jag inte gjort på länge på Dennis. Eller iallafall inte så många gånger. Men tillslut gjorde han det riktigt riktigt bra!! Sedan så tränade jag även på att samla och öka galoppen. Han har varit riktigt duktig idag!  Lurvas fick vila idag eftersom han har fårt sättas igång hela veckan och är nästan helt återställd! För er som inte vet så har han haft ont i sitt framknä därav resultaten i dagstorp (Men såklart visste vi inte att han hade det i dagstorp, utan vi åkte till veterinären efter och fick reda på de då). Tänkte skriva lite resultat från dagstorp så ni får reda på de! Sen tycker jag även det är jätte kul att läsa sen när man blir äldre! Ni som bloggar,45,kr34 inte ni klockan det är kul att läsa gammal inlägg? :91

Likes

Comments

Första dagen i skolan, wihooo!!
Nej! Fy vad jag är otaggad, vill verkligen inte. Jag börjar 9:an nu så det kommer inte bli ett lätt år:/
Jag börjar klockan 10 vilket är skönt, vet inte när jag slutar men hoppas jag slutar tidigt iallafall!
Har också fått schemat för året, och är verkligen inte nöjd. Väldigt dålig tider.

Efter skolan ska jag peppa upp mig med att åka till stallet, Askja har ju vilat i 2 veckor när jag var bortrest i Kroatien. Å jag skrittar och travar bara med henne nu. Men nu måste jag äta upp frukosten och fortsätta göra mig iordning inför helvetet (hehe)
Puss & kram

Likes

Comments

Hej! Och välkommen tillbaka.

Nu är både jag och Lova super taggade på att börja blogga igen, det har vart väldigt upp och ner med bloggen på senaste tiden. Vi har tyckt att det har vart lite tråkigt att blogga när man inte får någon feedback och inte så mycket aktiva läsare. Men vi vet ju också att det är för att vi inte är aktiva hela tiden.
Men nu ska vi börja skriva ofta och vi hoppas att ni kommer läsa.
Det blir ännu roligare om ni kommenterar, frågar frågor, är aktiva osv, då blir vi mer peppade till att blogga mer! Skriv gärna förslag på inlägg!

Om ni vill följa både mig och Lova utanför bloggen kan ni göra det på instagram.

AAMANDABLOMQVIST

&

LOVA_HIDGARD

Likes

Comments

För någon vecka sedan var jag i Tingsryd med båda mina pollar och tävlade i Tingsryd.

Fredag: Dennis tävlade en LC. Han var jätte fin tills sista hindret där han inte riktigt lyfte på bena så vi rev... Lurvas tävlade en LB. Vi kom lite för långt ifrån till hinder nummer 3 så han vågade inte hoppa av. Annars super fin han med.

Lördag: Dennis tävlade LC+, han hoppade finare än någonsin och kom inte närma ett ända hinder! Tyvärr så kom vi lite för snävt på ett hinder (han hoppade de) men sen så råkade jag svänga innanför ett hinder och de var en alldeles för omöjlig väg för att hoppa. Men Dennis fick iallafall 0+4 och en av dom finaste rundorna den helgen!
Lurvas tävlade LB LA. I LB så fick vi inget bra flyt till 1:an så det blev ett stopp. Hela den andra rundan var jätte fin!! I LA så rev vi första, det stod svårt men han hoppade ändå bra. 2:an släppte jag honom för mycket, jag såg ett långt avstånd men släppte honom alldeles för mycket. Men andra gången vi kom på de hoppade han de så jäääävla fint!!! Dom andra hinderna hoppade han som en gud! Men tyvärr så kom vi JÄTTE långt ifrån 6:an så han vågade inte hoppa av. Men jätte nöjd med honom också!!!

Söndag: Dennis hoppade en LC+, han ville visa att han kunde så han visade mig en fantastisk runda som vi vann! Älskade Dennis var så gaaaalet fin den helgen!
Lurvas hoppade en LB, jätte bra runda men tyvärr 2 ner. Men jag är nöjd med Lurvas också! Kanske inte vår bästa helg men alla tävlingar kan ju inte gå bra.

https://instagram.com/p/BHaR6qZhXPt/

 tryck här ovan ifall ni vill se en video!! Glöm inte att följa mig på instagram också!😉

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Igår red Felicia och Lina Askja, just för att jag fortfarande hade lite ont i huvudet från min migrän. Det gick jättebra förutom att Askja var väldigt pigg. Vi lade ut en studs, 4 travbommar, 1 litet hinder av 2 stockar (40/50 cm typ) sedan 2 bommar snett igenom och 2 bommar på andra snett igenom så man kunde komma på en båge. Dom hade vi till både trav och galoppbommar.


Efter stallet igår åkte vi ju då till landet och är här nu, dock tog mitt internet slut igår! Men jag köpte nytt internet, så jag ska lägga upp något inlägg då och då för att det inte skall ta slut igen! Lova är ju på meeting nu så hon kan ju inte heller blogga så mycket, men jag ska iallfall få upp ett inlägg om dagen.

Kram!

Likes

Comments

09:30 och godmorgon på er!

Vaknade nu och jag har faktiskt fortfarande lite ont i mitt huvud... Åhh va det är jobbigt, hatar migrän! Iallfall ska ta och gå up strax, käka frulle och packa litegrann. Efter det ska vi nog till stallet, men får se vad vi hinner osv. Vid klockan 3 ungefär ska jag mamma och min bästa kompis Lina åka till mitt Land (sommarställe) och vara där till tisdag. Ska bli supermysigt verkligen!
Nu ska jag spela lite Candy Crush och sedan käka lite, vi hörs om ett tag!

Puss & kram!

Likes

Comments

Detta inlägget kommer upp väldigt dent p.ga att jag fick migrän och kunde inte skriva förens nu!

Tänkte berätta kort om dagens pass på Askja. Tanken var att jag skulle sätta upp en serie men det blev inte så. Satte upp en oxer på långsidan, en distans på trekvartslinjen, en liten oxer snett igenom och ett kryss på kortsidan.

Värmde upp och hon kändes superfräsch, första sprången hon tog var så fantastiska. Hinderna låg verkligen inte på några höjder, just för att det är inte det jag och Askja behöver träna på. Jag ville mest träna på en go känsla och att jag alltid försöker hitta avstånden, och det kan man säga att jag gjorde.

Är superduper nöjd med både mig och Askja idag, trots det usla vädret!

Godnatt ❤️


Likes

Comments

Hejsan alla!!
Vi är 🔙🔛🔝 och denna gången kan vi lova de. Vi ska verkligen försöka nu.


Så, idag så red jag båda. Dennis fick gå lite bom-träning och Lurvas joggades lite. Jag har också varit på Rider sport idag och handlat lite.
Jag har inte gjort så mycket mer utan de är väll de.

Jag ska gå ut nu så jag ville mest säga lite om idag och att vi är 🔙🔛🔝!!

Kort inlägg men bara info inlägg!.

Likes

Comments