​Har lite panik över det här med sommarlov. 

Vad ska jag göra och vad kommer jag hinna med?! Vill göra så mycket men känns som så långt borta att göra allt. Sommarlovet ser ut som ett enda svart hål just nu... Vad ska jag ens göra och med vem? 

Tävlingar står ju på schemat och detta är ju typ hela sommaren. Tävling och rida är ju största delen och oj vad jag är taggad på allt som har med hästarna att göra! Jag har även bestämt att jag ska börja träna men hur många gånger har jag väl inte gjort det och det ändå slutat med en Chokladkaka på soffan.? Men ska verkligen göra ett tappert försök!  

Hur som ska jag väl försöka hitta på nå grejer med kompisar också, bara svårt när jag bor där jag gör och har häst. Tur jag har snälla föräldrar och en snäll granne som hjälper mig. 

Men så om det är någon som har tråkigt är det bara att höra av sig till mig! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen har spenderats i stan med Agnes och Emma med mål att fira Fridas student.

Vi åkte tidigt imorse till stan jag och Agnes där vi mötte upp Emma. Vi började med att äta (som vanligt) på max. Gott var det och nog var vi rätt nöjda över vårt matval. Efter att vi för mätta lämnade max påbörjade vi vår vandring mot Minerva grundskola där vi mötte upp Fridas familj. Efter ett tags väntande kom Frida ut med resten av alla 97or. Kramade på henne och vinkade av henne när hon tillsammans med sin klass åkte iväg. Vi gick tillbaka till centrum där vi fördrev tiden med att köpa present (se bild på presenten nedan) till Frida och titta på stundentflaken. Efter en stund åkte vi till Frida i Holmsund till hennes mottagning där jag stannade tills jag blev tvungen att åka till Vindeln för att jobba.

Hade två grupper och det är dagar som dessa jag verkligen älskar mitt jobb. Både elever och hästar skötte sig super och budskapet med träningen gick fram.

FÖRSTÅ HUR TAGGAD JAG ÄR PÅ STUDENTEN NU(!?)

Nu är det sängen som gäller och förhoppningsvis vaknar jag frisk imorgon!

Likes

Comments

Så då var det dags igen... Ett nytt försök med den här bloggen då, alla vet att det inte är min starka sida men nu är det fasen i mig dags att jag håller den flytande!

Hur som tänker jag inte skriva om något speciellt med något specifikt upplägg utan tänker bara skriva om det jag känner för när jag känner för det.

Så nu tänkte jag skriva lite om hur det gått på tävlingen i helgen!

Fredags red vi en la vilket ledde till en vinst, kände bra med ett bra flyt och rytm genom hela banan.

Lördagens Msvb var det mest kaosartade och pinsamma jag varit med om. Hur dåligt kan jag rida?! Känslan var allt annat än bra och jag drog, backa och red allmänt helt fel. En utav de sämsta starterna på fler år. Hur som eftersom min häst är så fruktansvärt fantastisk så blev det endast ett ner. Fick även 21 poäng på inverkan vilket var mer än jag var värd. Max 15 poäng om jag själv fått bedöma...

Söndagen var det skärpning som gällde vilket det även blev. En nolla och vinst i la. Härligt fly och vilken klar förbättring från lördagens katastrof. Beslutade mig för att starta Msva och vilken jäkla tur att den blev av! Så roligt har jag inte haft på banan på länge! Två ner blev det men vad gör ens det när Chensey är så sjukt fantastisk!? Han bara gör det och äntligen tog vi oss runt en 120 cm bana! Inte var det en lite heller, nästan allt var maxat... Han är verkligen helt otrolig min lilla prins!

Dagen tog då tyvärr ett tvärt slut då något hände i kroppen och minsta rörelse började allt snurra, vet inte vad det kan vara men skulle tippa på att den hörde ihop med förkylningen jag drabbats av. Missa skolavslutningen idag och spenderar första sommarlovsdagen i sängen...

Likes

Comments

Likes

Comments

Hästarna är parkerade i stallet och vi i soffan, nu blir det mat och sedan kudden!

Fick hjälp i stallet med att fixa stallet av super basse som varit med och kämpat hela dagen!

Likes

Comments

Fyra fel i grunden i 120cm också. FASEn som mamma säger. Men det är vår andra 120cm tillsammans så andra krav än att vi ska komma runt finns inte! Dock är det surt när resten var riktigt fint, dessutom på vanligt tränsbett. Men vi taggar om inför morgondagens 120cm så hoppas vi på det bästa!

Kan även säga nu att hon är rätt liten, haha, att rida runt bland de andra hästarna, mamma hörde även på läktaren "är det en ponny"? Det är ju ändå roligt att ha en häst folk lägger märke på! Sen att hon har en speciell stil som utmärker sig gör henne till en riktigt eye catcher!

Likes

Comments

Ett ner ut ur kombinationen, dumt fel som jag hade sluppit om jag tagit en halv halt... Men så gör inte jag nej. Haha. Laddar iallfall om inför 120 cm nu och det känns riktigt bra då hästen känns positiv och lydig.

Likes

Comments

Framme i Skellefteå men innan vi åker vidare blir det stopp på Apoteket för att köpa munsårssalva åt mig.

Likes

Comments