Header

Japp, ni läste rätt!
Idag började jag med en liten joggingrunda runt i Mariehamn medan JJ sov. Sedan in och väcka henne, över till hennes mormor på lite tårta från igår medan jag satt som på nålar i väntan att höra mer från båten om den kommer in i hamnen eller inte.

Eftersom ingen från deras kontor ringde åkte jag till hamnen och väntade. Och väntade. Ingen båt.. Eller ja, men den åkte bara förbi..
Nå, i min förtvivlan över att vara strandsatt på en holme tänkte jag lite mer kreativt och liftade med ett lastfartyg. Japp japp. Så, en ytterligare en timme senare än planerat kom vi iväg - och om två timmar slår vi i hamn i Nådendal. Så en ganska lyckad resa till trots min, som vanligt, onödiga stress över småsaker. Nu hoppas vi åter igen att ni håller tummarna för mig och att jag hittar en bensinstation väldigt nära hamnen, för att tanka har jag ju glömt bort, såklart.
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig utan ger er mobilbilder av ytterst dålig kvalité. Men vem klagar? :)

Ett stort plus var att jag fick mat på lastbåten, jag och de tre andra passagerarna. Ärtsoppa med plättar till efterrätt, nu vankas det kaffe och smörgås med frukt till.
Negativt är ju denna storm, det gungar och jag mår sämre än en dränkt katt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments