Header

Gud, vad trött jag var imorse. Helt otroligt med tanke på att jag faktist somnat jätte tidigt dagen innan. Sjukt trött begav jag mig till skolan och spenderade dagen med att läsa ikapp den musik jag hade missat och pluggade inför kemi provet. Hade också engelska nationella muntligt vilket gick över förväntan. Hade en jätte bra känsla och diskussionen flöt på bra. Slutade skolan kl 14 och tog bussen tillsammans med Lovisa till stallet. Jag fick möjlighet att låna en annan höst i stallet så vi kunde rida tillsammans.

Idag har jag all rätt att skryta över min häst! Jävlar vad grym hon är. Alla stofasoner var som bortblåsta och söndagens bromsproblem verkade ha fixat sig. Hon böjde sig jätte fint, var följsam och lyssnade bra. Vi tränade på volten med följsamhet och lyhördhet. I slutet böjde hon sig jätte fint när jag rättat till sits och hjälper. Dessutom var det mörkt ute och en annan häst på banan. Hon kan om hon vill.

usäkta dom urkassa bilderna.

Lovisa och Bosi

Likes

Comments

E: Sindri från Björnhult (ej bedömd) BLUP 94

EE: Illugi frá Miðsitju (7.29) BLUP 91

EEE: Greipur frá Miðsitju (7.5) BLUP 105


U: Kella frá Bardi (ej bedömd) BLUP 97

UE: Brunnur frá Kjarnholtum I (7.88) BLUP 111

UEE: Òfeigur frá Flugumýri (8.19) BLUP 109
Vilda från Björnhult eller ja, Vilda som hon kallas till vardags är mitt egna sto född 2011. Första gången jag träffade henne var en varm sommardag den 7 Juni 2015 och det var kärlek vid första ögonkastet. Detta ör nog den mest underbara höst jag ögt och någonsin kommer äga. Hon tar allt med ro, orädd och lugn. Men vid ridningen är hon mer explosiv och kräver sin ryttare. Ett riktigt sto humör har hon och vissa dagar är hon meri luften än på marken. Vilda är en 5 gångare med plus för tölten och passen. Hon vet fortfarande inte riktigt vart hon har alla sina 4 ben och kan därför vara lite spretig och flyga iväg åt alla möjliga håll. En riktigt rolig häst som man har roligt med varje dag i veckan. En rolig häst som det alltid händer någonting runtomkring.

Likes

Comments