På tisdagar och torsdagar står det förutom stallet också innebandyträning på schemat.
Då gäller det att ha fullt fokus och ett bra teamwork för att få ihop vardagen 😊
Det är alltid en utmaning.....

Så idag var det vilodag för Mirre. Brican och Kanonen jobbade på töm idag.

Till helgen ska det ridas KM i dressyr på Baståsen med Mirre som ett genrep inför finalen av div 2 dressyren nästa helg.

På söndag ska vi till Katrineholm och hoppa finalen av div 2 hoppning med Mirre.
Så han har fullt program hela helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 34 readers

Likes

Comments

Vi avslutar helgen med ytterligare en fyra fels runda i LA.
Ponnyn hoppade fantastiskt fint och felen tar piloten på sig.

Nu packar vi ihop och åker hem.
Laddar för nya tävlingar nästa helg med dressyr för Kanonen och hoppning med Mirre 😊

  • 56 readers

Likes

Comments

Idag började vi med att hoppa en LB+ Blev först lite stressigt att rida fram men fick sen vänta jättelänge för att de kom på att banan innan kat c 🙈

Själva rundan var riktigt fin. Fick 4 fel då vi kom i korsgalopp och lite för högt tempo till ett hinder.

Efteranmälde till LA+ men den glömmer vi då vi hade lite brist i kommunikationen....

Ponnyn är betad, boxen mockad och lunchen serverad.
Nu ska vi heja på Ida och Dinara innan det blir en ledig em 😃

  • 78 readers

Likes

Comments

Vi började dagen med att besikta ponnyerna inför helgens tävlingar. Det var inga problem 👍🏻

Idag hoppade vi en LA med bed A/A:0 med totalfel. Brican var supertaggad på framhoppningen och vi började rundan kalasbra. In i första kombinationen kom vi tokigt men han hoppade ändå för att jag bad honom om det ❤️ fick med oss en bom mellan benen och som den kloka lilla häst han är så hoppade han inte ut ur kombinationen. Sen blev det några fina språng till innan vi gav upp nåda två.

Valde att gå ner imorgon och hoppa LB+ för att få in känslan igen.

Det blev lunch på Burger King och sedan lite shopping på Maxi.

Ikväll blir det middag på Pinchos 👍🏻

  • 85 readers

Likes

Comments

Hästarna, Tävling

När jag åkte ner till Skåne var målet att detta skulle bli mitt galnaste SM någonsin, och jag kan gott och väl säga att jag lyckades😂 Jag har lyckats med en hel radda knäppa saker. Bl.a. så har laget genomfört ett lite, ja vad ska man säga.... annorlunda spex. Som vi dessutom fick göra om helt på plats på ryttarfesten eftersom att det var väldigt trångt där vi skulle utföra spexet. Så jag har fått visa mina improvisationsskills😂 Inte nog med de så gick spexet inte helt som jag hade tänkt mig.... Men det vart ett väldigt roligt spex iallafall. 

Jag har även sprungit som en galning när mina klubbkompisar ridit terrängen, vi har sovit 10 stycken i sju sängar och på en luftmadrass, träffat massvis av nya vänner, gråtit en hel del både av lycka och av andra orsaker, och gjort en hel del andra saker som jag inte tänker ta upp här😂

Förutom vårt helt galna spex så lyckades mitt lag även komma fyra! Vi låg placerade som treor i resultatlistan ända tills precis innan prisutdelningen. Det visade sig att de hade räknat fel på straffen så ett lag gick om oss.... Men men jag är väldigt nöjd med min och Mirres insats och vi kommer definitivt igen nästa år.

Likes

Comments

Igår reste vi hela vägen till Skåne och Dagstorpsortens RF. Med på resan fick vi lite kort varsel Miranda och hennes ponny Bailey.

Vi kom fram och installerade ponnyerna där de ska bo. Mirre står på tävlingsplatsen och de andra ponnyerna står på en gård några kilometer bort, där även hela gänget Bastisryttare bor tillsammans med lagledare och några mammor. Bailey bor dock i ett stall granne med tävlingen, där bor det några mammor också (fast i en stuga)

Vi har nyss hämtat ut nummerlappar och goodiebags och ska nu ut och gå terrängbanan.

Senare ikväll blir det invigning och pizzakväll 😊

  • 123 readers

Likes

Comments

Hästarna

Hej på er! I detta inlägg tänkte jag presentera mig själv lite närmare.

Mitt namn är Mia Jöransson och jag är 14 år. Jag bor tillsammans med min familj i Arboga och har mina hästar uppstallade cykelavstånd från mitt hus. Förutom hästarna spelar jag även innebandy i IFK Arboga IBK. Jag går i 9:e klass och ställ alldeles snart inför val av gymnasium.

Jag har alltid haft ganska höga krav på mig själv och sätter för det mesta upp ganska höga mål. Även om man har höga mål så måste man även ha massa delmål på vägen. Ett av mina största mål just nu är utomhus-SM på ponny nästa år. Målet på storhästen är att kvala till Falsterbo Tour of Amateurs. Jag satsar även på att rida individuella fälttävlans-SM nästa år.

Just nu i skrivande stund sitter jag i bilen påväg mot Skåne för lag-SM i fälttävlan. i fälttävlan tävlar jag för Baståsen RK och vi har två lag med oss till Skåne. Vi deltog även förra året med två lag. I hoppning och dressyr tävlar jag för Eskilstunaortens Ryttarförening.

Bric a Brac (Brican)

Kasimir (Mirre)

Little Canon (Canonen)

Likes

Comments