Vid 18 tiden kom Emelie och hämtade upp oss och vi for iväg och tränade! underbart väder, underbart sällskap och underbar träning!

kedjade några moment och kändes toppen!

Nu blir det vila från start klassen resten av veckan och blir det Lydnad blir det andra moment ifrån annan klass!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

LYDNAD, TRÄNING

Har varit mycket samma slags träning nu i sommar då vi tävlade vilket nu är rätt så jävla tråkigt och allt känns uttjatat, Så för ungefär 1 månad sedan började vi med Rutan,  bakåt marsch, fjärren och nu dirren som är i klass 2!

känns faktiskt riktigt kul att få börja träna in nya moment!
Våra träningskompanjoner Emelie och Astro har haft vila nu ett tag och ska fortsätta ha det månaden ut och jag som alltid förlitat mig på att hon ska hjälpa mig med allt är nu inte med oss när vi tränar så nu är det dags för mig att ta det ansvaret, komma på egna idéer och lita på mig själv! Och helt ärligt så tror jag det är svin bra för både mig och Harry! främst för mig, Jag växer som person och vågar lita på mig själv! visst, jag kanske gör fel ibland men gör jag inte fel så kommer jag ju aldrig lära mig! Jag måste få göra fel för att utvecklas som förare! Så jag är faktiskt riktigt taggad på att få fortsätta med nya moment för att se vars det leder oss! sen att jag rådfrågar Emelie ibland det behöver jag 😂😅

Saknar såklart att träna med dom men snart är dom förhoppningsvis igång igen och då jävlar 👊😁

Nä nu ska vi bädda ner oss framför en Wallander film! 😊

foto- Emelie Jansson

Likes

Comments

TRÄNING

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag skrev här men har inte haft tid eller ork till att göra det!
Vill försöka sluta med dom här korta och väldigt förvirrande inläggen som oftast blir här då jag vill ha bra kvalité på både text och Bild!

Iallafall, Det är Fredag och dom senaste veckorna har vi bara fokuserat på Lydnaden,
Allt skogsarbete har vi lagt åt sidan ett tag då jag vill satsa på lydnden med honom och det är tävling om 1 månad så just nu är det bara fokus på störning och att han ska lyssna fast än att det är annat runt om oss!

Förra tävlingen vart det 2 DKn för att han tittade bort och inte lyssnade så det ligger fokuset nu på, att han ska titta på mig fast än jag går iväg så han inte börja titta runt,

Är inte så jätte nervös inför tävlingen men självklart att det blir lite pirrigt!

Momenten sitter, det är fritt följet jag vill få lite mer attityd i sen är jag helnöjd! Ska bli kul att få tävla igen 😁

Likes

Comments

Just nu befinner vi oss på Sandön hos min morfar!
Vi har sovit över en natt och ska hem senare idag!

igår badade vi massor och bara njöt av att vara här, sen på EM vart det storm, åska och regn så då åt vi grillat inne och spelade kort! avslutade dagen med ett kvällsdopp på stranden vid hans hus!

imorse vaknade jag vid 10 och varit ut sen dess och solat och tränat lite med Harry!

Harry trivs verkligen sååå bra här, Han springer ner till vattnet och badar, busar på stora gräsmattan och bara njuter av att få vara fri! springa ut och in som han vill! Såhär vill jag verkligen bo! inga grannar, vattnet nedanför huset och självklart tillsammans med massa flattar! drömmen 😍

Likes

Comments