Strax kommer hunden Neo hit och vi ska va hundvakt idag och har väll inga direkt planer! Tänkt passa på att träna lite med störning av han för det behöver vi! Sen blir de nog bara lugna promenader och mys :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

LYDNAD, TRÄNING , TÄVLING

Igår fixade jag tävlingslicens och idag har jag fixat klart våra "profiler" på sbk tävling och nu är det bara att anmäla oss till vår första tävling!! Nervös redan nu men dom brukar ju säga att det är bra att va nervös 😉😅

Det ska bli kul att få se hur det går och har inga stora förväntningar då det är en helt ny miljö med massa människor och hundar runt om men vi ska gå in för att ha kul och sen skiter vi i resten! får vi bra poäng är det bara ett plus poäng :)

Hur förbereder ni er inför en tävling? Har ni nå tips på vad man ska tänka på lite extra inför lydnads tävling? 😊

Likes

Comments

Igår vid 13 for jag och Emelie till Luleå för att möta upp Ellinor och Johanna ,  vi for till tuna och tränade! Jag började med massa lek, körde sen FF , fjärr, apportering och runda kon!

Passet gick super bra, Mycket störning men han skötte sig super!
Fokus ligger nu på störning för det är det vi har problem med!

Idag var planen att åka och träna upplet och lydnad med Emelie men fick ställa in allt då vår katt var tvungen att somna in vilket var jätte sorgligt och har varit en jobbig dag! inte ens 2 år och nu finns hon inte längre, Men nu har hon iallafall inte ont ❤😖

I morgon ska vi däremot köra sök, upplet och lydnad 😀 Ska bli riktigt kul! 😀

vila i frid Pyret ❤❤

Likes

Comments

Det är Måndag och är nu inne på vecka 2 av träningsschemat fram till tävlingen och vi startar veckan med att fara till Luleå och träna med Emelie och en annan tjej! Så det ska bli kul, Efter det blir det påsk firande med familjen!

Som alltid suger jag på att skriva nånting intressant men ville bara uppdatera lite :)

Likes

Comments