TRÄNING

Idag har vi haft en ren och skär vilodag! Startade dagen med en skogspromenad sen kom morfar förbi och fikade och sen har jag städat rummet och fixar lite inför skolan imorgon. Så vi har haft en vilodag  vilket var väldigt skönt! Har faktiskt inte kört lydnad ordentligt på ganska länge,  Vi har  fokuserat mycket på drag!  mest tekniken,  typ lära sig stanna. höger.vänster och faktiskt springa framför mig och inte brevid! Kör ju inte hårt med honom då han är ung men lite drag teknik var nyttigt för oss båda ☺

Trodde skidturerna var Slut för oss då all snö nästan försvunnit men imorse när jag vaknade var det fullt med snö! Så imorgon efter skolan beger vi oss ut på skidspåret! ska även köra lite lydnad  för nu är det dags att komma igång med lydnaden så vi kommer oss nånstans :)

Nu sova så jag orkar upp imorgon!  Godnatt

Likes

Comments

Har inte nån idé på blogginlägg så jag härmar  @lakritsnos  med hennes inlägg och tänkte visa 4 raser jag tänker äga i mitt liv! 

Flatcoated retriever -  Kanske inte nån suprise att ska jag äga en flat,  blivit förälskad i rasen och eftersom att Harry har mest flat i sig så känns det som att en flat passar mig rätt bra!  kommer inte bli en flat som nästa hund men jag kommer äga en flat i framtiden :)


Ägare- Elina Ryberg
hundens namn- Starworkers Xchange Student men kallas Fabio
fotograf- Karin Johansson

Australien Shepherd - Kanske många som blir förvånade över att jag vill äga en Aussie men på senaste har jag verkligen fallit för rasen, Jag vill ha en arbetsvillig hund att träna och tävla med som inte är för stor! 
När en aussie kommer in i mitt liv får vi se! kanske som nästa hund eller om flera år! Men absolut en ras jag vill äga

Ägare- Therese Karlsson
Hundens namn- Shihrott'z GoT Khaleesi  (stamtavla) Fay (tilltalsnamn)
fotograf - Therese Karlsson

Schäfer- Schäfer kommer nog bli nästa hund då jag alltid velat ha en schäfer och letar kennlar för fullt! Tanken är väll att träna och tävla lydnad och bruks och kanske ipo

ägare- Lisa Boudin & Hampus Johansson
hundens namn - Jebas Vera
fotograf- Esther Morberg

Malinios- Också en ras jag jätte gärna vill ha och en ras jag ska äga men känns bäst att isåfall äga en bruksschäfer som nästa hund och sen en malle,  Då är tanken att träna och tävla lydnad , bruks och ipo

Ägare- Jonas Wallėn
hundens namn - Grip
fotograf - Vendela Sandell


tusen tack  för alla bilder ni som skickade åt mig! Super snälltHoppas ni gillade inlägget

Likes

Comments

MIN RESA MOT ETT BÄTTRE LIV

Tänkte det var dags för en liten update om hur min träning går!
jag promenerar och springer varje dag och det kan hända att det blir vila nån dag om det är dåligt väder eller om jag är trött! sen kör jag även lite små övningar inne efter springrundan!

I helgen har jag dock fuskat med godis och är så besviken på mig själv att jag gjorde det! Jag åt kladdkaka och ångrar mig så grovt nu efteråt! Men ingenting jag kan göra åt nu utan nu blir det nya tag! Jag väger mig inte för vågen ändrar hela tiden men har mätt mig och ska mäta mig 1 gång i månaden för att se så jag minskar lite iallafall.

Så jag är fan stolt över mig själv! Från att typ aldrig joggat till att jogga nästan varje dag! Nu är det bara skärpning med sockret!

Fyller år imorgon och självklart vill man fika nånting då men jag tänkte köpa och göra en nyttig banan glass :) Sen på lördag kommer släkten hit och då tänkte jag baka biskvier och då får jag faktiskt fuska ;) haha!

Men men, jag är galet stolt över mig själv att jag faktiskt fortfarande kämpar och jag ska klara detta 💪

Likes

Comments

Jag måste bara visa bilderna som Emelie Jansson tog i måndags!
älskar dom!

Likes

Comments