View tracker

Ett av mina nyårs löften är att äta nyttigare, och jaa, det har gått sådär, från att ha ätit socker varje dag till att gå ner till kanske 4/3 dagar i veckan tycker jag är stort för mig!

Nu har jag dock bestämt mig för att helt och håller sluta med socker och även minska ner på bröd, pasta, potatis och söta frukter! Har kört LCHF förra sommaren och gick ner 9 kg på 2 veckor men det höll inte mer än 2 månader då det är galet svårt att äta LCHF, Så har nu bestämt mig för att sluta äta socker, skräpmat och har jag möjlighet att välja nått annat istället för bröd osv så gör jag det! Och så ska jag även börja träna, Har inte tiden till att fara på gym tyvärr, men vi har många fina stigar och gångbanor här så tänkt börja promenera nu i en vecka för att sen gå vidare till att jogga halva vägen och har tänkt att gå 7-8 km mer dag och sen är målet att faktiskt kunna gå /jogga 1 mil,

Och sista målet är att gå ner 16 kilo, Det är vikten jag vill nå och jag hoppas att jag klarar detta! Jag mår just nu dåligt över hur jag ser ut, vad jag äter och att jag inte rör mig tillräckligt så nu är det dags att ta tag i sitt liv och kötta på och sluta se ner på sig själv!

Självklart ska man acceptera att man ser ut som man gör men är jag inte själv nöjd med hur ja ser ut så måste jag ju ändra på det, Jag är trött hela tiden, dåligt humör och aldrig energi för att jag äter så dåligt och aldrig rör mig, Så nu kör vi!! Är galet taggad och har ni tips på bra tränings musik så skriv gärna en kommentar här nere :D

Likes

Comments

Brukar aldrig skriva önskelistor men nu gör jag de för KANSKE läser mina föräldrar detta 😂😉

Brukar inte önska mig saker men nu har jag faktiskt grejer jag behöver så varför inte :)
Här kommer bilder på grejerna och utöver dessa på bilderna så önskar jag mig ett lydnadshinder, ruta till lydnaden, leksaker från dogmania!

Likes

Comments

LYDNAD, MINA TANKAR OCH ÅSIKTER, TRÄNING

Tänkte skriva ett separat inlägg om hur vår träning går!

Just nu kör vi enbart lydnad och fotgåendet har blivit helt fel, Jag har kört för fort och på nått vänster missat flera viktiga delar i träningen vilket har slutat med att Harry faktiskt inte vet vad det är han gör, Han vet inte att det är vänstra sidan han ska leta sig upp till när jag går och samtidigt säger fot, Så pga det har jag varit lite nere och ledsen på mig själv men igår så kom Emelie hit och hon hjälpte mig, vi höll på ungefär 1 timme och allt kändes så mycket bättre efter den timmen, Vi fokuserade på att han ska förstå att det är vänster sida han ska vara vid och även bakdelskontroll, mycket svängar för att få med han och vi fick till vissa fina delar men det är långt kvar tills det blir snyggt men känslan efter var på topp! Så det känns som att vi kanske kommer lyckas få till detta.

Så på fredag ska vi träffas igen och hon ska hjälpa mig :)

Apporten går också framåt, Måste få in ordet bättre och att han ska bli bättre på att plocka upp den från marken,

Fjärren går super, Stå kan han inte helt än vilket är mitt fel, för jag har aldrig tränat in det så det ska vi fokusera på, Från sitt till ligg och ligg till sitt är bakbenen helt stilla vilket är super!

Nu måste jag bara köpa mig ett hopp hinder, ruta och massa koner så vi kan få till det också! :)

För första gången prövat på att fota Manuellt och det var super kul, Bilderna vart så mycket bättre så ska fortsätta utforska min kamera lite och se om jag ska behålla denna eller satsa på en ny och bättre, Objektiv ska jag också köpa, så fort jag har råd :)

Likes

Comments

LYDNAD, TRÄNING

Måndag - Träning med Emelie med fokus på fotgående ,inkallning och fjärren

Tisdag- Apporten och fjärren

Onsdag - Apporten och sen vila resten av dagen

Torsdag- Ett ordentligt lydnadspass

Fredag- Vila

Lördag - Lydnadspass med fokus på fotgående

Söndag- Vila


Likes

Comments